Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Nokia συμπληρώνει τη το παζλ των πληροφοριών σχετικά με τις συσκευές Lumia 920 και 820 με Windows Phone 8 που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, με την ανακοίνωση της τιμολόγησής τους. Και οι δύο συσκευές είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από σήμερα, και θα είναι διαθέσιμες το Νοέμβριο.Σύμφωνα με τη Nokia Γερμανίας το Lumia 920 θα κοστολογείται 649 ευρώ, ενώ το Lumia 820 θα κοστίζει 499 ευρώ. Το Ιταλικό παράρτημα της κοστολογεί το 920 λίγο φθηνότερα στα 599 ευρώ. Θα είναι διαθέσιμο στους χρωματισμούς του κίτρινου, κόκκινου, λευκού και μαύρου, ενώ το Lumia 820 θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, λευκό, μπλε, μωβ, γκρι και κίτρινο.

Link.png Site: Nokia.com

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο κόσμος έχει προβλήματα.

Τώρα θα μου πεις ρίχνουν τον φορολογικό συντελεστή στα ανώτατα εισοδήματα. Να μην πάρει ένα Lumia και ο... Βαρδινογιάννης;

• Like 4
Δημοσ.

Εχω το lumia 800 και μαλλον θα ειναι το τελευταιο lumia που αγοραζω, επειδη οσο πανε και τα μεγαλωνουν και τα κανουν πιο βαρια.

Επιασα το lumia 900 στα χερια μου, και μου φανηκε τεραστιο.

Φανταζομαι απο τωρα ποσο θα ειναι το 920 που ειναι και ποιο μεγαλο και ποιο βαρυ. Ογκολιθος

• Like 2
Δημοσ.

Δεν προορίζεται για τον ελληνικό λαό αυτά τα κινητά και γενικά αυτής της τιμής. Οπότε μην λέτε ο κόσμος έχει προβλήματα. Συμφωνώ όμως οτι είναι ακριβό.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ τον κόσμο που είναι υπεύθυνος για την τιμολόγησή τους, όχι ο λαός. xD

Δημοσ.

Γιατί να βγει φθηνότερα ρε παίδες; Είναι το πρωτοκλασσάτος της.

Στον δρόμο που έχουν χάραξαν όλες οι πρηγούμενες. Από την στιγμή που υπάρχει κόσμος που δίνει 700παρά για κινητό, γιατί να τα πουλήσουν φθηνότερα;

Προσφορά - ζήτηση.

Δημοσ.

Εχω το lumia 800 και μαλλον θα ειναι το τελευταιο lumia που αγοραζω, επειδη οσο πανε και τα μεγαλωνουν και τα κανουν πιο βαρια.

Επιασα το lumia 900 στα χερια μου, και μου φανηκε τεραστιο.

Φανταζομαι απο τωρα ποσο θα ειναι το 920 που ειναι και ποιο μεγαλο και ποιο βαρυ. Ογκολιθος

Σωστά, το τηλέφωνο είναι 185 γρ.. 185! Μπορεί να έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσο αναφορά τα οπτικά μέρη αλλα μου κάνει εντύπωση πως δε γίνεται και πολύ αναφορά στο βάρος του.

• Like 1
Δημοσ.

Αραγε θα τολμήσουν οι "ελληναράδες" εδώ να το τιμολογήσουν ακριβότερα και από Γερμανία??? Γιατί ως γνωστόν: "λεφτά υπάρχουν"!

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω...

Δημοσ.

htc vs nokia--->htc και μόνο για την τιμή. Γιατί έπρεπε να ξεφύγουν τόσο; Εκτός αν δίνουν υπερεπιδότηση και βγαίνει πολύ λιγότερο.

Δημοσ.

Αραγε θα τολμήσουν οι "ελληναράδες" εδώ να το τιμολογήσουν ακριβότερα και από Γερμανία??? Γιατί ως γνωστόν: "λεφτά υπάρχουν"!

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω...

Σίγουρα.Αν κρίνω απο άλλα high end κινητά,τα 80 ευρώ καπέλο θα τα βάλουν

Δημοσ.

Γιατί ακριβό; Τόσο δεν κάνουν και οι "ναυαρχίδες" των άλλων εταιριών;

Σωστός

π.χ. Samsung I9300 Galaxy S III 32GB

Η πιο φτηνή τιμή του στο skroutz είναι 664€.Στο plaisio 730€ με δώρο χάρτες. Γιατί λοιπόν το Lumia να είναι φτηνότερο αφού επιπλέον ενσωματώνει και περισσότερες τεχνολογίες απο το S3? Όποιος έχει τα χρήματα το πέρνει όποιος όχι ας περιμένει η ας πάρει κάτι φτηνότερο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...