Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα απευθυνόμαστε πρώτα σε Ηλεκτρολόγο,το ρεύμα δεν είναι αστείο,αυτός θα μας δώσει σίγουρη λύση κατά περίπτωση.

Αυτές οι συμβουλές εδω είναι για κάτι απλό,μικρο,ενοχλητικό,και ΜΟΝΟ για τον υπολογιστή και όχι για κάποιο φορτωμένο πολυμπριζο με διάφορες συσκευές.

Δημοσ.

Βασικά όλο το PC απο αλουμίνιο είναι, λογικό να φεύγει λίγο ρεύμα απο το τροφοδοτικο..

Και εμενα φουλ στο ατσαλι ειναι αλλα σιγουρα δεν με πεταει το ρευμα. Μην λεμε οτι θελουμε, δεν θα πρεπει να αισθανεται τιποτα απο ρευμα στο χερι του. 

Δημοσ.

ΔΕΝ είναι φυσιολογικό να νιώθεις μέχρι κ την ελάχιστη τάση ρεύματος! Κάτι π δεν ανάφερε κανεις είναι οτι κινδυνεύει και ο υπολογιστής χωρίς σωστη γείωση

Δημοσ.

Δεν θα κατσω να διαβασω τα κατεβατα θα πω μονο οτι και εγω το ειχα παθει και η μαλακια μου ηταν οτι το ειχα σε μπριζα που ηταν συνδεδεμενη με καλωδιο κατ'ευθειαν στο κουτι στον τοιχο αλλα δεν ειχε γηωση, τωρα το εχω με παλαντεζα σε μπριζα με γηωση και ολα ειναι μια χαρα, ουτε στατικος ουτε τιποτα, ολα ρολοι

Δημοσ.

Εμένα παντως φίλος με το coolermaster x που ειναι απο αλουμίνιο οποτε το ακουμπάγαμε μας χτύπαγε στατικός ηλεκτρισμός και έντονα μαλιστα , τελικα ηταν το πολύμπριζο για τα μπάζα η ειχε χαλάσει μετα απο πολυ καιρό που ηταν εκει , το αλλάξαμε και ηταν ολα κομπλέ

Δημοσ.

Βασικά όλο το PC απο αλουμίνιο είναι, λογικό να φεύγει λίγο ρεύμα απο το τροφοδοτικο..

ε ναι,λες και ειναι ενυδρειο και φευγει λιγο νερο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Επειδή το θέμα αυτό απ' ότι είδα τράβηξε αρκετά, ώρα νομίζω είναι να κλειδωθεί.

Το PC μου είναι πλέον υγιέστατο. Ο τεχνικός παρατήρησε πως όλα τα λειτουργικά μέλη του ήταν άρτια και απλά αύξησε την μόνωση, όπως μου είπε. Από εκεί και στο εξής τα προβλήματα διαρροής ρεύματος, όχι μόνο μειώθηκαν (στην αρχή), αλλά σταμάτησαν στο τέλος!

Σας ευχαριστώ όλους! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...