Evilbill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα ξερει κανεις αν υπαρχει κανα προγραμματακι αξιοποιστο οχι fake για να ξεκλειδωνουμε routers και να χουμε προσβαση σε internet ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στο ιphone νομιζω πως θελει το cudia κ παλι δν σπαει κωδικους απλα εχει ετοιμους τους μαμα κωδικους τον ρουτερς.στο android εχω δοκιμασει το greek wpa finder κ δουλευει αρκετα καλα,απλα αν ο χρηστης εχει αλλαξει τον κωδικο τοτε δν στο βρισκει,αν εχει αφησει αυτον που του εχει δωσει η εταιρεια τοτε υπαρχει περιπτωση να το βρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 εχω cydia αλλα 1 2 που κατεβασα δεν κανουν τιποτα το iwep δηλαδη και 1 αλλο ξερεις μηπως κανενα για iphone?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ έχει αρκετά ανάλογα apps: http://dishingtech.blogspot.gr/2012/01/best-apps-for-hacking-wifi-iphone-ipad.html?m=1 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilbill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 thx αν ξερεις ομως κανενα που να δουλευει για iphone γιατι καποια απο αυτα που δοκιμασα δεν λειτουργουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα έχω τοποθέτηση σε android και μου γραφή ότι έχει λήξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα