achillevs72 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Samsung 40" ES6100 599€ Groupon. http://www.groupon.g...100-40/10937430 Δεν εχω δει καλυτερη τιμη στην ελληνικη αγορα. Παραδωση εως 20 μερες. Πληρωνεις με πιστωτικη ή paypall. Αν παραλαβει καποιος μπορει να στειλει πληροφοριες και τηλ της εταιριας που τα στελνει -παραγγελνω μονο με αντικαταβολη- να επικοινωνησω απ'ευθειας με την εταιρια.
giorginho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Kαι τι διαφορες εχει απο αυτην, την οποια την παιρνεις ειτε 100 ευρω φθηνοτερα ειτε με 32 ευρω φθηνοτερα + 150 ευρω δωροεπιταγη; (απο οτι αντιλαμβανομαι η σειρα "S" ειναι 'smart' αλλα τι παραπανω εχει εκτος απο μερικα apps - αν υπαρχουν?)
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχω δει καλυτερη τιμη στην ελληνικη αγορα. Στις περισσοτερες τηλεορασεις η Ελληνικη αγορα εχει -ΠΛΕΟΝ- χαμηλοτερες τιμες απο την Γερμανια για παραδειγμα. Αυτη ειναι υπερτιμημενη για καποιον λογο Ελλαδα: Το οποιο σημαινει οτι η "προσφορα" μαλλον ειναι ξεπερασμενη. 1
Kotsos87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 καλη προσφορα μου φενεται και ενδιαφερομαι αμεσα να παρω μια tv τετοιου τυπου.... αξιζει η αγορα της ή οχι τοσο?
achillevs72 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Kαι τι διαφορες εχει απο αυτην, την οποια την παιρνεις ειτε 100 ευρω φθηνοτερα ειτε με 32 ευρω φθηνοτερα + 150 ευρω δωροεπιταγη; (απο οτι αντιλαμβανομαι η σειρα "S" ειναι 'smart' αλλα τι παραπανω εχει εκτος απο μερικα apps - αν υπαρχουν?) Είναι η 40" EH6030, η οποια δεν ειναι smart - αυτο δεν ειναι και τοσο βασικο - αλλα ειδα μια 46" στο πλαισιο θεσσαλονικης-αρυθμιστη θα ηταν- και δεν εντυπωσιαστικα. Τα mediamarkt δεν εχουν ηλεκτρονικη αγορα και αποστολη (499€ η 40") Ειμαι 40χλμ απο το κοντινοτερο καταστημα. Στον κωτσοβολο δεν ξερω αν ισχυει ακομα η επιταγη 150€ δωρο-εξαργυρωση σε δυο μηνες- (569€) (αυτη τη στιγμη δεν εχω κατα νου, κατι χρησιμο για αγορα-στην ουσια μπορει να φυγει το 150αρι σε αχρηστη αγορα) Καποιος που εχει την 40" ΕΗ6030 ρυθμισμενη να εχει καποια γνωμη για την εικονα της?
achillevs72 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Επιταγή 150€; Πότε; Σιγουρα το ειχε τη προηγουμενη εβδομαδα, επαιξε και διαφημηση στην τβ. Ισχυε για καποια μοντελα σαμσουνγκ πανω απο 40". Αναμεσα τους και η ΕΗ6030. 1
giorginho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Nαι απο οτι φαινεται τωρα παιζει αλλη προσφορα με 6μηνη συνδρομη nova full για μοντελα 46 ES7000 και πανω! Για την επιταγη δεν αντιλεγω, οντως καποιος μπορει να μην την χρειαζοταν, ομως για αρκετα μεγαλο διαστημα (μαλλον μεγαλυτερο απο οσο θα παραμεινει στο groupon) ο Κωτσος εδινε την 6030 στα 499 ευρω με δωρεαν αποστολη παντου. Επισης απο τη στιγμη που ανοιγονται εδω 10αδες θεματα με προσφορες απο το MediaMarkt (παροτι ουτε εμενα με βολευει) θα διαφωνησω και εδω, αφου υπαρχει η 6030 στα -100 εκει δε νομιζω οτι αξιζει τα +100 η ES και εξηγω: ΕΑΝ δεν εχει καποια ουσιωδη διαφορα περα της εννοιας smart (δηλαδη κανενα καλυτερο πανελ που δε νομιζω απο αυτα που βλεπω στα τεχνικα χαρακτηριστικα -αλλα δε γνωριζω με σιγουρια-) τοτε το μονο που κερδιζει κανεις ειναι καποια gimmicks και καποιες δυνατοτητες που απευθυνονται σε μικρο κοινο. Εγω προσωπικα εχω smart TV και το μονο που εχω αξιοποιησει κι αυτο περιστασιακα και απο περιεργεια ειναι η λειτουργια τηλεχειρισμου μεσω κινητου android. Τωρα αν καποιος θελει ντε και καλα το PVR και πιστευει οτι αξιζει τα +100 τι να πω, με 30-40 παιρνει κι εναν HD δεκτη ή ενα καλο δορυφορικο με τα +100 και κερδιζει πολλα παραπανω απο αυτα του "smart" της ES6 series. Τωρα για ποιοτητα εικονας εγω δεν μπορω να εκφερω αποψη και σιγουρα κατι τετοιο ειναι 100% υποκειμενικο ειδικα οταν αφορα samsung tv's που υπερτονιζουν καποια χρωματα αν ειναι/δεν ειναι του γουστου σου δεν θα σε πεισει κανενας θετικα ή αρνητικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα