anastassio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω το 585v8 και του έχω περάσει generic firmware 8.7.7.8 απο leoforeia.gr.Ενώ συνχρονίζει καλά τουλάχιστον μία φορά τη μέρα ''παγώνει'' και ενώ τα λαμπάκια dsl ιντερνετ είναι πράσινα,επανέρχεται μόνο με restart.Η γραμμή είναι pstn. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 εκεινη τη στιγμη αν μπεις με αλλο Pc Μπαινει στο νετ η οχι?εισαι με καλωδιο η ασυρματα?αν εισαι ασυρματα δοκιμασε με καλωδιο.για δοκιμη μπορεις να βαλεις και αλλο firmware να δεις αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο.αν θες δοκιμασε και με το Firmware του οτε η πχ της forthnet να δεις αν θα αλλαξει.για δοκιμη παντα.ναι και της forthnet θα παιξει στον οτε κανονικα.αυτο για αρχη.για πιο μετα υπαρχουν και αλλες δοκιμες αλλα παμε σε δυσκολα.μπορει να φταιει το firmware μπορει το pc μπορει η γραμμη κτλ.
anastassio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 OK νομίζω το έφτιαξα,Εβγαλα ένα παλιό σταθερό που είχα σ'ενα δωμάτιο και γέμιζε error η γραμμή και τώρα 2 μέρες βράχος. Συν ότι κούμπωσε 1.5 mbps πιο πάνω.Τα firmware έτσι για την ιστορία τα είχα δοκιμάσει όλα ,έτσι κατέληξα στο 8778 generic που είναι και το τελευταίο. Φίλε poulinos σ'ευχαριστώ πολύ γιατί ουσιαστικα με το στίκυ σου για adsl πανω pstn βρήκα τι έφταιγε..
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 OK νομίζω το έφτιαξα,Εβγαλα ένα παλιό σταθερό που είχα σ'ενα δωμάτιο και γέμιζε error η γραμμή και τώρα 2 μέρες βράχος. Συν ότι κούμπωσε 1.5 mbps πιο πάνω.Τα firmware έτσι για την ιστορία τα είχα δοκιμάσει όλα ,έτσι κατέληξα στο 8778 generic που είναι και το τελευταίο. Φίλε poulinos σ'ευχαριστώ πολύ γιατί ουσιαστικα με το στίκυ σου για adsl πανω pstn βρήκα τι έφταιγε.. γενικως συσκευες παροχημενης τεχνολογιας καλο ειναι να φευγουν απο το παραθυρο.τα πιο αποδεκτα καλως η κακως ειναι τα ασυρματα που εχουν δικια τους τροφοδοσιακαι δεν τραβανε απο την γραμμη.ενα ασυρματο μπορει να φαει max 1 απο την γραμμη οταν ενα σταθερο ειναι συνηθως 2,5.τα περισσοτερα ασυρματα ειναι 0,40 -0,50.max Πανω σε μια γραμμη ειναι τα 5 ren.καλα εκανες και εβαλες πανω το τελευταιο generic>ασε αυτο.
anastassio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστηχώς επανήρθε το πρόβλημα.Ότι δηλαδή με πετάει εκτός το internet χωρις αποσύνδεση με όλα τα λαμπακια πράσινα. Επανέρχεται μόνο με ρεσταρτ του ρούτερ..Πριν από ένα μήνα είχα ISDN και την γύρισα σε PSTN.πριν ποτέ και κανένα πρόβλημα με uptime εβδομάδων..Τι άλλο να κάνω; thanks
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 δεν νομιζω οτι φταιει το isdn σε pstn α.εισαι με wireless η οχι? β.οταν κολλησει κανε κατι. πηγαινε σε command prompt και πατα ping 192.168.1.254 και πες τι βγαζει μετα Ping 194.219.227.2 και πες τι βγαζει και μετα Ping www.insomnia.gr και πες τι βγαζει.
anastassio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Φίλε καταρχήν καλό μήνα και σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια.. Και ασύρματο που συνδέονται δυό τηλέφωνα και ένα ipad αλλά και με ethernet ένα pc..Ολα προυπήρχαν και με το isdn που και πάλι ρουτεράκι 585v7 είχα και όλα ρολόι. Σημειωτέον ότι δοκίμασα με άλλο ρουτεράκι ένα zte ,και κάνει το ίδιο κολλημα.Στο thomson γεμίζει errors πενταψηφιο νούμερο ,όταν κολλάει και με πετάει έξω και μόνο με restart του ρουτερ επανέρχεται. Να σου πω ότι ουτε torrent κατεβάζω και ούτε η γραμμη φορτώνεται .. Tωρα έχω βγάλει το τηλέφωνο από πάνω τελείως να δω πως πάει μέχρι το μεσημέρι που θα γυρίσω.. Να είμαι τουλάχιστον σίγουρος ,πριν το δώσω βλάβη.. τα ping θα στα δώσω το μεσημέρι,,
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 αν το κανει και με αλλο ρουτερ ,αν επισης στο κανει με ολες τις συσκευες τοτε ουτε το ρουτερ φταιει ουτε γινεται να φταιει και το Laptop και το Ipad αλλα και το Pc που εινα ασυρματα.εκτος αν ενα απο ολα αυτα κολλαει το ρουτερ αλλα παλι 2 ρουτερ δυσκολο.ασε το τηλεφωνο οπως ειπες εκτος για αρχη να δουμε τι γινεται και μετα βλεπουμε.παντως 2 ρουτερ να φτιανε δυσκολο.οπως και αμα κολλαει σε ακυρα σημεια απο οποιαδηποτε συσκευη πχ Κινητο ε δεν γινεται να φταινε ολα.
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 το Ping ειναι απλα ενας τροπος να δεις αν κανει resolve Η οχι η τι γινεται γενικοτερα.απο εκει και περα αν καποιος πιανουν τα χερια του δοκιμαζει να συνδεσει το ρουτερ στην κεντρικη πριζα αποσυνδεοντας τα παντα απο εκει (πισω απο τον τοιχο) η στον κατανεμητη η σε χωνευτη τραβοντας καποιο καλωδιο για να δει αν γινεται και εκει η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα