Προς το περιεχόμενο

Elite 120 Advanced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια θελω να παρω αυτο το κουτι,αλλα δεν ξερω αν παιρνει κανονικο τροφοδοτικο!αν παιρνει τι μου προτεινετε?θελω ενα ποιοτικο αλλα οχι με πολλα watt...αφου θα εχει 2 σκληρους(ο ενας ssd) και ενα dvd recorder!

Δημοσ.

Οπως βλεπεις περνει κανονικο τροφοδοτικο.

Cooler-Master-Elite-120-Advanced-3.jpg

Για το τροφοδοτικο που λες,δες εαν μπορεσεις να βρεις αυτο

Thermaltake TR2 380W γιατι στο skroutz το εχει αλλα απο το καταστημα εχει διαγραφει λεει.(αρχιζει και μου την σπαει το copy paste απο ορισμενες σελιδες στο forum).παλια δεν ειχαμε τετοια προβληματα.(το οτι ειναι bold και μεγαλα γραμματα εννοω).

Αλλιως μετα πας εδω be quiet! S6-SYS-UA-300W ATX 1 40.39€

Δημοσ.

οκ θανο!!να σαι καλα φιλε μου....θα ειμαι ικανοποιημενος με τα 300 ετσι?γιατι τωρα πηρα ενα thermaltake element q και θελω να το αλλαξω γιατι εχει 220watt τροφοδοτικο..και εχω βγαλει το drive για να μου δουλεψουν τα υπολοιπα!!αλλιως δεν ανοιγει καν....αλλα ειναι ποιοτητας gtp λογικα αυτο!!

Δημοσ.

καλα ναι επεξεργαστη εννοειται...και μητρικη!επιπλεον καρτα οχι..εχει η μητρικη!!

edit:Για το τροφοδοτικο το ειπα το Gtp οχι για το κουτι!!μια χαρα κουτι ειναι...

Δημοσ.

Ποιόν επεξεργαστή έχεις εννοούσα. :-D

Τα 22A που δίνει είναι υπεραρκετά εφόσον δεν έχεις κάρτα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει δύο sata power οπότε θα χρειαστείς κι έναν αντάπτορα. Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό, μπορεί να έτυχες σε ελαττωματικό κομμάτι. Αν είσαι εντός εγγύησης γύρνα το πίσω και μην μπλέκεις με άλλα εξόδα κατ εμέ.

Δημοσ.

θα το παρει πισω αυτος γιατι ειναι γνωστος ουτως η αλλως...και θα μου δωσει τα λεφτα!οποτε γιατι να μην παω σε κατι πιο καλο!!αυτον εχω AMD A6 X4 3650...συν 8gb ram,εναν ssd,εναν hdd και το αντιγραφικο!!

λεω να παρω αυτο μιας και εχει u στην πολη μου...

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=234D0E3FDB6DBF4692FC72D6ACD00CC6&pa=55388E87BE5D7E41807781169A8166D1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...