Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia S ή Samsung Galaxy Nexus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω. Έχω δει άπειρα videos στο youtube και έχω διαβάσει πάρα πολλά στα forums.

Με προβληματίζει ότι στο xperia S δεν γίνεται αναβάθμηση σε 4.1 jb. Οπώτε παρόλο που είναι πιο καινούργιο από το nexus μένει πίσω στην εξέλιξη.

Εσείς τι προτίνετε ?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω. Έχω δει άπειρα videos στο youtube και έχω διαβάσει πάρα πολλά στα forums.

Με προβληματίζει ότι στο xperia S δεν γίνεται αναβάθμηση σε 4.1 jb. Οπώτε παρόλο που είναι πιο καινούργιο από το nexus μένει πίσω στην εξέλιξη.

Εσείς τι προτίνετε ?

Sent from my iPad using Insomnia

+1 στο galaxy nexus για την υποστηριξη απτην google, για την καλυτερη υποστηριξη απο xda και για την καλυτερη τιμη του. το pure ανδροιδ (aka: vanilla) που φοραν οι nexus συσκευες ειναι το πιο smooth απ'την εμπειρια μου. εχει περασει και το nexus s και το galaxy nexus απ'τα χερια μου. απολυτα ευχριστημενος και τις δυο φορες.

Δημοσ.

και το xperia s θα αρχίσει να παίρνει γρήγορα τα updates της google

http://www.androidau...eriment-108763/

εγώ θα πήγαινα σε xperia s επειδή είναι πιο καινούριο και διότι νομίζω πως έχει καλύτερη οθόνη

Μάλλον για το S κλείνω. Πως γίνεται το open365 να το έχει 376 και το Πλαίσιο 499?

Δημοσ.

Το ενα ειναι μεγαλη αλυσιδα με παραπανω λειτουργικα εξοδα και πιθανο του open365 να ειναι παραεισαγωγες. (πιθανολογω). Επισης το πλαισιο δεχεται και επιδοτησεις οποτε η διαφορα καλυπτεται

Δημοσ.

Μου αρέσει πιο πολύ το Xperia ρε γαμώτο. Από τα hands on στο YouTube μου αρέσει πάρα πολύ το περιβάλλον. Βέβαια διαβάζω ότι με το Samsung Galaxy Nexus με την jb 4.1 τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Δεν ξέρω δεν ξέρω.................(Εδώ ο κόσμος χάνεται και γω προβληματίζομαι για αγορά κινητού .............)

Δημοσ.

Δηλαδή αν το πάρω ας πούμε από το open365 θα έχω πρόβλημα ? Αν είναι τότε να χτυπήσω το Samsung Galaxy Nexus από το πλαίσιο.

Δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα εφ οσον ειναι απο ΕΕ το κινητο

Δημοσ.

Τα 2 κινητα δςν μπορουνε να συγκριθουν.Το xperia ειναι ποιο καινουριο και 2πυρηνο αμα εχεις να τα δωσεις περνεις αυτο. Αμα θες κατι ποιο φθηνο τοτε το γουγλοτηλ, αλλα θα ειναι και αρκετα ποιο αργο σαν μονοπυρηνο.

Τα 2 κινητα δςν μπορουνε να συγκριθουν.Το xperia ειναι ποιο καινουριο και 2πυρηνο αμα εχεις να τα δωσεις περνεις αυτο. Αμα θες κατι ποιο φθηνο τοτε το γουγλοτηλ, αλλα θα ειναι και αρκετα ποιο αργο σαν μονοπυρηνο.

Δημοσ.

οτι ναναι φιλε... πραγματικα...αν ειμαστε ανιδεοι καλυτερα να μη μιλαμε ωστε να μην μπερδευομαι τον κοσμο..ακους εκει μονοπυρηνο το galaxy nexus... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ!
Δημοσ.

Φίλε 2πύρηνο είναι .............Τεσπα σήμερα το βρήκα στο amazon.de 319€ (και chic-white). Έχει και το πακέτο με 2000mhA battery και cover με 37€.

Θα έχω πρόβλημα αν τα πάρω απο κει ? Πιστεύω ότι είναι sim-free.

Αυτό που δεν ρώτησα τι sim παίρνει ? Έχω την κλασική σε ένα Nokia N72.

Ευχαριστώ και πάλι...........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...