Προς το περιεχόμενο

Giana Sisters: Twisted Dreams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ο καιρός γυρίσματα... Το πρώτο Great Giana Sisters θυμάμαι ακουγόταν οτι "δανειζόταν" level designs απο το Super Mario Bros. (δεν το έχω παίξει όμως δυστυχώς), το DS remake όμως ήταν αρκετά συμπαθητικό... Σαν gameplay mechanics το video θυμίζει λίγο απο Chester (αλλαγές στο level βάσει του επιλεγμένου χαρακτήρα) και... ίσως λίγο απο Ikaruga (όπου χρησιμοποιείται ένα παρόμοιο ability για αποφυγή εμποδίων/enemies).

Ενδιαφέρον φαίνεται πάντως, αν και προβλέπω οτι τουλάχιστον η εναλλαγή στη μουσική θα γίνεται κουραστική μετά απο λίγη ώρα.

• Moderators
Δημοσ.

Πες με διεστραμμενο, αλλα το ονομα μου θυμιζει κατι σε ακαταληλη ταινια :D :P

Κι εγώ έτσι όπως διάβασα τον τίτλο, περίμενα τίποτα NSFW καταστάσεις. :P

Δημοσ.

Έχει ο καιρός γυρίσματα... Το πρώτο Great Giana Sisters θυμάμαι ακουγόταν οτι "δανειζόταν" level designs απο το Super Mario Bros. (δεν το έχω παίξει όμως δυστυχώς),

Το ειχα ξεσκισει στην Amiga πριν 20+ χρονια.

Οχι απλα δανειζοταν, αλλα ολο το παιχνιδι ηταν ενα blatant ripoff του super mario bros.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά, οι παλιοί εδώ μέσα δεν ξέρετε το giana sisters;;;Απολύεστε!

Η μουσική του πάντως στην εισαγωγή ήταν ανατριχιαστική.

I don't play sissy (sister) games. :P

Και οκ, δεν γίνεται να τα ξέρουμε όλα. ;)

Δημοσ.

Αυτό που αναφέρω πιο πάνω για την μουσική δεν φαίνεται και πολύ έντονα στο release trailer. Παραθέτω gameplay trailer για του λόγου το αληθές (συγκεκριμένες σκηνές στα 0:35-0:40, 1:23-1:27 και 2:19-2:21)

http://www.youtube.com/watch?v=HsO-bUYtaME

Τελός, ελπίζω τα μεθέπειτα levels να είναι λίγο πιο ευφάνταστα απο το συγκεκριμένο... No offence, αλλά έχουμε πήξει στα platformers που το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού διαδραματίζεται σε δάσος, μια και το όλο concept του παιχνιδιού είναι τα όνειρα έχουν τουλάχιστον το ελεύθερο να φτίαξουν πιο ενδιαφέροντα tilesets/ περιοχές.

• Like 1
Δημοσ.

α χα, είχα δει ότι άλλαζε το level design με την εναλλαγή χαρακτήρων άλλα δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι γίνεται. Από το video του Greygore φαίνεται ότι η κοκκινομάλλα βλέπει "ωραία" όνειρα (και αντίστοιχα προσαρμόζεται ο κόσμος) ενώ η ξανθιά εφιάλτες.

Ο τελικός σκοπός (όσοι πέξατε τα παλιά) ποιος είναι; Γιατί βλέπω κουκουβάγιες για εχθρούς :D

Πάντως, πάλι από το βίντεο του greygore, η διάρκεια του level είναι άκρως ικανοποιητική και το design ωραίο imho. Νομίζω είναι σίγουρη αγορά (σε steam sales ;)).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τελικός σκοπός (όσοι πέξατε τα παλιά) ποιος είναι; Γιατί βλέπω κουκουβάγιες για εχθρούς :D

Απ'όσο θυμάμαι στο Kickstarter page τους, το βασικό plot είναι οτι η Giana παγιδευέται απο *κάτι* στο Dream World και μαζεύει τα gems για να ξεφύγει/ ξυπνήσει.

Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μια πρώτη γεύση απο το game, υπάρχει εδώ το demo που έδωσαν για την παρουσίαση του Kickstarter project (638ΜΒ).

Νομίζω είναι σίγουρη αγορά (σε steam sales ;)).

Αν κρατήσουν τις ίδιες τιμές με τα Kickstarter tiers ($10 για το βασικό digital download), ίσως πάει για pre-purchase/day-1 buy (έχω και την ελπίδα οτι, μια και η Black Forest είναι EU publisher, θα χρησιμοποιηθεί κανονική ισοτιμία € με $)

Επεξ/σία από Greygore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...