Johnnie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Αυτή τη φορά δεν είναι μια απλή αναβάθμιση αλλά ένα καινούριο Insomnia. Με γεια μας, να το χαιρόμαστε Τα συγχαρητήρια βέβαια πάνε σε όσους δούλεψαν για να γίνει αυτή η αλλαγή (πρέπει να έπεσε πολύ δουλειά τη βδομάδα που πέρασε - καλό κουράγιο για τη συνέχεια ) Προς το παρόν έχω μία μόνο παρατήρηση να κάνω. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αλλά θα ήταν ωραίο, οι σελίδες του forum να προσαρμόζονταν (ως προς το πλάτος) στην ανάλυση που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης, έτσι ώστε να εξαφανιστεί το ενοχλητικό φαινόμενο ορισμένα topics να έχουν μεγαλύτερο πλάτος από αυτό που μπορεί να εμφανιστεί στην εκάστοτε ανάλυση και να πρέπει ο χρήστης να χρησιμοποιήσει την κάτω μπάρα κύλισης (δεξιά-αριστερά) για να μπορέσει να διαβάσει το topic. Αυτά για την ώρα... τα ξαναλέμε (Μου φαίνεται το παράκανα με τα smilies )
nakostyphoon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Απ' ότι φαίνεται το site άλλαξε μορφή για να έρθει στα πρότυπα των ξένων sites που στην πλειοψηφία τους χρησιμοποιούν αυτήν την φόρμα για site όμως το παλιό ήταν ποιό κα΄λοστημένο και είχε πιο απλό interface απότι έχει τώρα. Ίσως να φάίνεται πιο tredy με όλα αυτά τα οικονίδια αλλά είμαι της άποψης ότι δεν θα "πουλήσει" όπως έκανε το προηγούμενο που κάθε άλλο παράπαλιό ήτανε. Καλά όσο για το Μπλά Μπλά η άποψη των χρηστών θα φανεί από την αποχώρησή τους για την οποία να είστε σίγουροι
TonyMontana Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 proswpika pisteuw oti aptin stigmi pou apoteloume mia online koinotita to mpla-mpla einai kai auto anapospasto kommati. nai men to kurio endiaferon tou forum einai ta pc kai i texnologia genikotera (telecoms, multimedia, video klp) alla einai adunaton na rwtame kapoion px pou kseroume edw mesa edw kai 1-2 xronia gia to pws tha psuksoume to cpu kai na min exoume tin dunatotita na milisoume me to idio atomo gia to pws vlepei kapoia ptuxi tis koinwnias mas apto thema tis thriskias pou to exoume kanei kupriako mexri to vraki tis kartswnas kai tin niki tis ethnikis sto podosfero. twra an kapoios einai anegkefalos mporei kalista na trwei ban kai otan prokeitai gia neo registration auto na ginetai mono me email apo kapoion isp kai oxi hotmail gia paradeigma opws kai se alla forum tou ekswterikou - apla gia kathe neo registration prepei kapoios mod na tsekarei an tirountai oi prodiagrafes. auto akougetai varu kai duskolo alla tha apotrepsei tous epitidious kai tous anegkefalous oxi mono tou mpla mpla alla kai twn allwn katigoriwn. twra an kapoio "timio" melos tsakwthei me kapoio allo e einai kai auto sta plaisia tis koinotitas. mia duo vdomadoules apovoli sigoura tha tous sunetisei - tin deuteri fora lene to monimo antio. anyway arxigou parontos pasa arxi pausato (min gelate gia tuxon lathos suntaksi eixa 9 sta "arxaia") opote o hal tha pei kati kai auto tha ginei. apla min ta vlepoume ola mauro-aspro...uparxoun polles apoxrwseis tou gkri endiamesa
3DViRuS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 episis kati allo pou prosexa... an mpeis se mia katigoria pou exei kainourgia minimata kai exei as poume 3 minimata nea an den ta deis kai ta 3 kai gyriseis sto index exakolouthei na sou leei pos exei nea minmata....eno mporei kapoio apo ayta na min se endiaferei opote den katalabaineis ti ginete.....
DownUNDERground Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 episis kati allo pou prosexa...an mpeis se mia katigoria pou exei kainourgia minimata kai exei as poume 3 minimata nea an den ta deis kai ta 3 kai gyriseis sto index exakolouthei na sou leei pos exei nea minmata....eno mporei kapoio apo ayta na min se endiaferei opote den katalabaineis ti ginete..... Μπορείς να πατήσεις το "Mark all topics read" πάνω δεξιά σε κάθε φόρουμ για να στα βγάζει όλα διαβασμένα αν θες. Και μιας και γράφω και στο τόπικ να πω τη γνώμη μου για το φόρουμ που βγήκε.Για μένα θα πρέπει να επαναπροστεθεί ΜΟΝΟ αν επικρατούν συγκεκριμένοι αυστηροί κανόνες (πχ. να μπορούν να γράψουν εκεί όσοι συμπληρώσουν κάποιο συγκεκριμένο χρόνο παλαιότητας -πχ. 6 μήνες, 1 χρόνο-, να έχουν πάνω από κάποιο αριθμό μηνυμάτων, αλλά χωρίς να έχουν πολλά απ' αυτά "σαβούρα" κλπ.) ή τέλος πάντων κάτι που θα βελτίωνε το επίπεδό του.Αλλιώς αν δεν μπορούν ή δεν σκοπεύουν ή υπεύθυνοι να αστυνομεύουν τον κάθενα ανεύθυνο (και είναι μεγάλος μπελάς) καλύτερα που έφυγε να τελειώνουμε. Πάντως έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι όπως και να έχει, πρέπει να μπουν τουλάχιστον τα μηνύματα που υπήρχαν εως τώρα κάπου και όχι να χαθουν έτσι.Αν και προσωπικά δεν με πολυαφορά καθώς σπάνια έγραφα εκεί.ΑΠλά για τον "κόπο" αυτών που έγραφαν ουσιώδη πράγματα και μόνο.
3DViRuS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 episis kati allo pou prosexa...an mpeis se mia katigoria pou exei kainourgia minimata kai exei as poume 3 minimata nea an den ta deis kai ta 3 kai gyriseis sto index exakolouthei na sou leei pos exei nea minmata....eno mporei kapoio apo ayta na min se endiaferei opote den katalabaineis ti ginete..... Μπορείς να πατήσεις το "Mark all topics read" πάνω δεξιά σε κάθε φόρουμ για να στα βγάζει όλα διαβασμένα αν θες. Και μιας και γράφω και στο τόπικ να πω τη γνώμη μου για το φόρουμ που βγήκε.Για μένα θα πρέπει να επαναπροστεθεί ΜΟΝΟ αν επικρατούν συγκεκριμένοι αυστηροί κανόνες (πχ. να μπορούν να γράψουν εκεί όσοι συμπληρώσουν κάποιο συγκεκριμένο χρόνο παλαιότητας -πχ. 6 μήνες' date=' 1 χρόνο-, να έχουν πάνω από κάποιο αριθμό μηνυμάτων, αλλά χωρίς να έχουν πολλά απ' αυτά "σαβούρα" κλπ.) ή τέλος πάντων κάτι που θα βελτίωνε το επίπεδό του.Αλλιώς αν δεν μπορούν ή δεν σκοπεύουν ή υπεύθυνοι να αστυνομεύουν τον κάθενα ανεύθυνο (και είναι μεγάλος μπελάς) καλύτερα που έφυγε να τελειώνουμε. Πάντως έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι όπως και να έχει, πρέπει να μπουν τουλάχιστον τα μηνύματα που υπήρχαν εως τώρα κάπου και όχι να χαθουν έτσι.Αν και προσωπικά δεν με πολυαφορά καθώς σπάνια έγραφα εκεί.ΑΠλά για τον "κόπο" αυτών που έγραφαν ουσιώδη πράγματα και μόνο.[/quote'] apla einai istoria na patas ayto oli tin ora...... anyway kalinixta paides..exoume kai (oikogeniakes) ypoxreoseis.... :roll:
Fidelio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Ίσως να είναι λίγο ...αυτό που θα πώ αλλά.... Ο τρόπος που έχει ανανεωθεί το insomnia όσον αφορά τα πεδία των forums δεν βλέπω να ξεχωρίζουν σε τίποτα από τα forums των άλλων, όλοι ξέρουμε ποιών... μιλάω για τον σχεδιασμό, την τοποθέτηση των emotions και όλες τις επιλογές ρυθμίσεων profil κ.τ.λ. Η ανανέωση μου μοιάζει λοιπόν σαν ένα αντίγραφο σε σχέση με άλλα " 'κειθε πέρα " forums, σε αντίθεση με το χαρακτήρα που είχε το insomnia πριν λίγο καιρό. Βρε παιδί μου είχε δικό του στύλ και ύφος , προς τι αυτή η ομοιότητα με τα άλλα forums ; Δεν λέω είναι σαφώς εξελιγμένο , όμως σε συνδιασμό κίολας με την αφαίρεση του μπλά-μπλά βλέπω ένα insomnia με χαμένο το επιφανειακό του χαρακτήρα . ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ INSOMNIA ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ !!!
cookie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 pantos as psisfisoun oloi gia to mpla mpla..... ite thetika ite arnitika na doume ti theloume
orestis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Με γεια! Πηγαίνετε στο http://www.doom9.org ή στο http://www.arstechnica.com να δείτε τι σημαίνει πειθαρχημένο forum... Δυστυχώς τα ελληνικά forum απέχουν μακράν του πειθαρχημένου, και γι'αυτό μάλλον φταίει η χαμηλή on-line παιδεία και η έλλειψη netiquette που χαρακτηρίζει γενικά τον μέσο Έλληνα computer user. Αυτά. Καλημέρα σε όλους. Υ.Γ. Μιας και άρχισαν οι αλλαγές, δεν βγάζετε και τα images από τις υπογραφές; Υπέροχη η 200χ120 εικόνα που έφτιαξε ο φίλος αλλά όταν την βλέπεις 10 φορές στην ίδια σελίδα, κάτω από ποστ 2 γραμμών, αρχίζεις και μπερδεύεσαι...
Toufas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 episis kati allo pou prosexa...an mpeis se mia katigoria pou exei kainourgia minimata kai exei as poume 3 minimata nea an den ta deis kai ta 3 kai gyriseis sto index exakolouthei na sou leei pos exei nea minmata....eno mporei kapoio apo ayta na min se endiaferei opote den katalabaineis ti ginete..... Μπορείς να πατήσεις το "Mark all topics read" πάνω δεξιά σε κάθε φόρουμ για να στα βγάζει όλα διαβασμένα αν θες. Και μιας και γράφω και στο τόπικ να πω τη γνώμη μου για το φόρουμ που βγήκε.Για μένα θα πρέπει να επαναπροστεθεί ΜΟΝΟ αν επικρατούν συγκεκριμένοι αυστηροί κανόνες (πχ. να μπορούν να γράψουν εκεί όσοι συμπληρώσουν κάποιο συγκεκριμένο χρόνο παλαιότητας -πχ. 6 μήνες' date=' 1 χρόνο-, να έχουν πάνω από κάποιο αριθμό μηνυμάτων, αλλά χωρίς να έχουν πολλά απ' αυτά "σαβούρα" κλπ.) ή τέλος πάντων κάτι που θα βελτίωνε το επίπεδό του.Αλλιώς αν δεν μπορούν ή δεν σκοπεύουν ή υπεύθυνοι να αστυνομεύουν τον κάθενα ανεύθυνο (και είναι μεγάλος μπελάς) καλύτερα που έφυγε να τελειώνουμε. Πάντως έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι όπως και να έχει, πρέπει να μπουν τουλάχιστον τα μηνύματα που υπήρχαν εως τώρα κάπου και όχι να χαθουν έτσι.Αν και προσωπικά δεν με πολυαφορά καθώς σπάνια έγραφα εκεί.ΑΠλά για τον "κόπο" αυτών που έγραφαν ουσιώδη πράγματα και μόνο.[/quote'] simfono stin epilektiki eisodo ton melon ston mpla mpla...oso gia to spam den nomizo oti spamaronte toso ta ipolipa forums
Toufas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 episis kati allo pou prosexa...an mpeis se mia katigoria pou exei kainourgia minimata kai exei as poume 3 minimata nea an den ta deis kai ta 3 kai gyriseis sto index exakolouthei na sou leei pos exei nea minmata....eno mporei kapoio apo ayta na min se endiaferei opote den katalabaineis ti ginete..... Μπορείς να πατήσεις το "Mark all topics read" πάνω δεξιά σε κάθε φόρουμ για να στα βγάζει όλα διαβασμένα αν θες. Και μιας και γράφω και στο τόπικ να πω τη γνώμη μου για το φόρουμ που βγήκε.Για μένα θα πρέπει να επαναπροστεθεί ΜΟΝΟ αν επικρατούν συγκεκριμένοι αυστηροί κανόνες (πχ. να μπορούν να γράψουν εκεί όσοι συμπληρώσουν κάποιο συγκεκριμένο χρόνο παλαιότητας -πχ. 6 μήνες' date=' 1 χρόνο-, να έχουν πάνω από κάποιο αριθμό μηνυμάτων, αλλά χωρίς να έχουν πολλά απ' αυτά "σαβούρα" κλπ.) ή τέλος πάντων κάτι που θα βελτίωνε το επίπεδό του.Αλλιώς αν δεν μπορούν ή δεν σκοπεύουν ή υπεύθυνοι να αστυνομεύουν τον κάθενα ανεύθυνο (και είναι μεγάλος μπελάς) καλύτερα που έφυγε να τελειώνουμε. Πάντως έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι όπως και να έχει, πρέπει να μπουν τουλάχιστον τα μηνύματα που υπήρχαν εως τώρα κάπου και όχι να χαθουν έτσι.Αν και προσωπικά δεν με πολυαφορά καθώς σπάνια έγραφα εκεί.ΑΠλά για τον "κόπο" αυτών που έγραφαν ουσιώδη πράγματα και μόνο.[/quote'] simfono stin epilektiki eisodo ton melon ston mpla mpla...oso gia to spam den nomizo oti spamaronte toso ta ipolipa forums
madsc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Καταρχήν καλημέρα. Hal δεν νομίζω ότι χρειάζετε να σε ευχαριστούμε ξανά και ξανά. Κάποιοι από εμάς τουλάχιστον, αν όχι όλοι, σεβόμαστε την δουλειά, την τσέπη και την προσπάθεια σου. Την δικιά σου, και όλων των υπόλοιπων εμφανών & αφανών "ταλαιπωρημένων", που έφτασαν αυτό το forum εδώ που είναι τώρα. Tο δείχνουμε με την συμπεριφορά μας, απέναντι σου, απέναντι στους mods, απέναντι στους υπόλοιπους απλούς users. Ακόμα και όταν δεν ποστάρουμε καθημερινά (έλειψη χρόνου - όρεξης), το διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά, όπου μπορούμε βοηθάμε, όπου μπορούμε βοηθιόμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης μιας tech κοινότητας στην τελική. Ως κοινότητα (έστω & online) θα υπάρχει "μπλα μπλα" θέλουμε δεν θέλουμε. Αν υπάρχει και ένα stadar μέρος για αυτό, καλά θα ήταν. Όσο για αυτούς που το είχαν περάσει κακό #room στο irc, απλά έδειχναν την παιδεία τους (internetiki και μη), χαρακτήριζαν τους εαυτούς τους, και την ασέβεια τους προς αυτούς που κόπιασαν να το στήσουν και να το συντηρούν. [Για σένα που σε πιάσαν οι σκέψεις το λέω user]. Για τον κινηματογράφο, είναι όλα εντάξει σε μένα. Η υπογραφή με στενεύει λίγο (δεν ανεβαίνει πάνω από το καβάλο!) Η otenet σέρνεται μετά από το Αλγέρι (σαν να δουλεύει σε safe mode ένα πράμα!), αλλά το insomnia είναι πιο γκαζιάρικο. Αυτά από μένα, ώρα να γυρίσω πίσω στα hardwarικά μου. sc
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Για μένα θα πρέπει να επαναπροστεθεί ΜΟΝΟ αν επικρατούν συγκεκριμένοι αυστηροί κανόνες (πχ. να μπορούν να γράψουν εκεί όσοι συμπληρώσουν κάποιο συγκεκριμένο χρόνο παλαιότητας -πχ. 6 μήνες' date=' 1 χρόνο-, να έχουν πάνω από κάποιο αριθμό μηνυμάτων, αλλά χωρίς να έχουν πολλά απ' αυτά "σαβούρα" κλπ.) ή τέλος πάντων κάτι που θα βελτίωνε το επίπεδό του.[/quote'] δεν ειναι αντικειμενικα τα κριτηρια που αναφερεις. ποιος θα κρινει τη σαβουρα? αν καποιοι αποκτησουν τελικα δικαιωμα προσβασης στο "μπλα μπλα" φανταζεσαι πως θα αντιδρασουν οσοι μεινουν απ εξω? εγω δεν εχω προβλημα ειτε επανελθει, ειτε οχι, αλλα αν ειναι να μπει, να ειναι για ολους. και μεχρι να επανελθει ο admin ας ηρεμησουμε Give peace a chance! α, και κατι αλλο: εχω απορια να δω αν θα μπουν καινουριες ονομασιες στην "ιεραρχια". να φυγει και εκεινο το κακόηχο pooh-bah
wert Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Παρότι δεν έμπαινα συχνά στο μπλά-μπλά θα ήθελα και εγώ να ξαναμπεί. Σπάνια ποστάριζα και εκεί αλλά αν δεν το άνοιγα έτσι να δώ την κίνηση κάτι δεν μου πήγαινε καλά.... :wink: Ούτως η άλλως όλο και και γίνονται συζητήσεις εκτός θέματος είτε το θέλουμε είτε όχι οπότε γιατί να μην υπάρχει; Τελευτέα είχε γίνει μια καλή κίνηση και είχαν μπεί παραπάνω mods και είχε φτιάξει το πράγμα. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να βάλει ο hall9000 κάμποσους mods και να πάψουν τα προβλήματα εκεί. Εχει τύχει να δώ σε ξένο φόρουμ μέχρι και δέκα mods σε ένα subforum γιατί όχι και εδώ; Άτομα υπάρχουν οπότε δεν θα δημιουργείται και το πρόβλημα ότι δεν προλαβαίνουν οι mods. Και στο κάτω κάτω της γραφής αν δεν γίνει και μια σφαγή την ημέρα στο μπλά μπλά τότε τι κάνουμε εδώ; Που θα πάω τώρα εγώ να δώ μια καλή μάχη; :twisted:
vastravoud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Συγχαρητήρια για την αλλαγή του φόρουμ. Βάλτε και εμένα μέσα σε όσους διαφωνούν με την κατάργηση του Μπλα Μπλά. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που έμπαινα εδώ, καθ' ότι δεν τυγχάνω μεγάλος γνώστης των PC. Απλώς είχα βρει μια κοινότητα και μου άρεσε αυτό, αλλά δυστυχώς απ' όσο βλέπω δεν θα μπορώ πια να συζητώ για γενικά θέματα. Στην τελική, δεν υπήρχε και κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στο μπλα μπλα, απλώς καμμιά φορά λίγοι τσακωμοί, σιγά το πράμα! Ωστόσο, και πάλι συγχαρητήρια γιατί η νέα εμφάνιση είναι πραγματικά σπουδαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.