NeTeD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 My best wishes κι από μένα! Viva opensource! Καλή κίνηση το Phpbb και έχει πολλές δυνατότητες και add-ons! Μάλλον υπομονή και θα προστεθούν κι άλλα κόλπα! Σχετικά με το μπλα-μπλα νομίζω είχε αλοιώσει τον χαρακτήρα του insomnia.. Στο κάτω κάτω δε θέλουμε να έχουμε το μεγαλύτερο forum στην Ελλάδα, θέλουμε να έχουμε το ποιοτικότερο! Έτσι? Και όσον αφορά ότι στο μπλα-μπλα γνωριζόμασταν μεταξύ μας, τα φαινόμενα δείχναν ότι μάλλον ..παραγνωριζόμασταν Τέλος πάντων! Εύχομαι να πετύχει όπως και να'χει η insomnia γιατί μου έχει χαρίσει άπειρες ώρες εποικοδομιτικού surfing!
BlizardBill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Και εγώ συμφωνώ που έφυγε το Μπλα-Μπλα. Είχαμε καταντήσει κοτσομπολίστικο περιοδικό που δεν έβγαινε τίποτα από τις συζητήσεις του. Μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ακόμα δεν είναι 100% έτοιμο το site. Τι θα πει ειχαμε καταντησει? σε υποχρεωνε κανεις να γραφεις εκει και μαλιστα στο ιδιο χαμηλο επιπεδο, η εστω να το βλεπεις? Εκτος αν εννοεις οτι οι ιδιοκτητες δεν γουσταρετε να εχετε ενα forum που να ασχολειτε ΚΑΙ με συζητησεις "χαμηλου επιπεδου ", η δεν μπορειτε να πληρωνετε το κοστος. Πεστε το να τελειωνουμε, δεν χρειαζεται να λετε για επιπεδα που εριχνε, για τσακομους και αλλα τετοια που μονο ως δικαιολογιες μπορουμε να τα παρουμε... Η αποφαση ειναι δικια σας και πρεπει να γινει σεβαστη παντος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Μια πολυ καλη αλλαγη σχετικα με τις ειδοποιησεις με email για νεες απαντησεις ειναι οτι οσες απαντησεις και αν υπαρχουν σε ενα θεμα που παρακολουθουμε παιρνουμε μονο ενα ειδοποιητικο email και οχι τοσα οσες και οι απαντησεις... Αααα για το Μπλα μπλα φυσικα και συμφωνω που εφυγε γιατι οπως το ειχαμε καταντησει μονο για τον...αγυριστο ηταν!!!!
ChrisAce Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Μια πολυ καλη αλλαγη σχετικα με τις ειδοποιησεις με email για νεες απαντησεις ειναι οτι οσες απαντησεις και αν υπαρχουν σε ενα θεμα που παρακολουθουμε παιρνουμε μονο ενα ειδοποιητικο email και οχι τοσα οσες και οι απαντησεις...Αααα για το Μπλα μπλα φυσικα και συμφωνω που εφυγε γιατι οπως το ειχαμε καταντησει μονο για τον...αγυριστο ηταν!!!! Εμένα Γιάννη μου έρχεται σε κάθε απάντηση που δίνουν στο topic αυτό, και ένα email. Έπειξα στα email... Εσένα πώς και σου έρχετε μόνο ένα?? :? Update: Ααα τώρα είδα ότι έχω τσεκαρισμένο "Να ενημερωθώ όταν δημοσιευθεί απάντηση". Ή λέτε να είναι επειδή παρακολουθώ αυτήν την θεματική ενότητα? :?
NeTeD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Τι θα πει ειχαμε καταντησει? Είχαμε καταντήσει θα πει, ότι αν η εικόνα ενός forum είναι συνάρτηση των threads, posts και μελών του, τότε η εικόνα του μπλα-μπλα μόνο κολλακευτική δεν ήταν άσχετα αν έγραφα ή όχι επειδή το σνόμπαρα για παράδειγμα :?
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Μια πολυ καλη αλλαγη σχετικα με τις ειδοποιησεις με email για νεες απαντησεις ειναι οτι οσες απαντησεις και αν υπαρχουν σε ενα θεμα που παρακολουθουμε παιρνουμε μονο ενα ειδοποιητικο email και οχι τοσα οσες και οι απαντησεις...Αααα για το Μπλα μπλα φυσικα και συμφωνω που εφυγε γιατι οπως το ειχαμε καταντησει μονο για τον...αγυριστο ηταν!!!! Εμένα Γιάννη μου έρχεται σε κάθε απάντηση που δίνουν στο topic αυτό' date=' και ένα email. Έπειξα στα email... Εσένα πώς και σου έρχετε μόνο ένα?? :? Update: Ααα τώρα είδα ότι έχω τσεκαρισμένο "Να ενημερωθώ όταν δημοσιευθεί απάντηση". Ή λέτε να είναι επειδή παρακολουθώ αυτήν την θεματική ενότητα? :?[/quote'] Πραγματι Χρηστο μου ενω την πρωτη φορα που αποσυνδεθηκα ειχα μονο ενα emaill για 6 απαντησεις τωρα κι εγω ...οπως εσυ!!!!!Τι να πω....
trustfm Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 re paidia .... ti sxesh exei to mpla mpla gia na gnwristoume ? Mou lete ? 8elete n gnwristoume ? Mpeite irc ! Oloklhro kanali ! Kai panta adeio ... Twra 8a ginw kakos an pw oti de pataei an8rwpos ekei ? To irc eprepe na xe kosmo toulaxiston 60 atoma ka8e bradu ! Toulaxiston ... kai ti exei ? 15 atoma apo ta opoia 3 bots enw parallhla htan sto mpla mpla kai postaran 20 -30 atoma ka8e ma ka8e bradu. Auto apodikneiei oti ka8e allo para gnwrimies h8elan osoi postaran ekei . Sigoura uphrxan e3ereseis alla elaxistes . Epitelous as doume ta pragmata realistika. Epishs eginan toses allages sto mpla mpla kollhsate ? To show all prepei pisteuw na 3anampei ... htan polu xrisimo :S
ChrisAce Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Αν θέλετε να γνωριστούμε, το καλύτερο είναι να συναντιθούμε για καφέ. Ούτε στο μπλα μπλα γνωριζόμασταν αλλά ούτε και στο irc θα γνωριστούμε. Είπαμε στο νετ είμαστε ότι δηλώνουμε... Update: trustfm γιατί έφυγες απο mod??? Είσουνα καταπληκτικό δίδυμο με τον astako...
BlizardBill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Είχαμε καταντήσει θα πει' date=' ότι αν η εικόνα ενός forum είναι συνάρτηση των threads, posts και μελών του, τότε η εικόνα του μπλα-μπλα μόνο κολλακευτική δεν ήταν άσχετα αν έγραφα ή όχι επειδή το σνόμπαρα για παράδειγμα :?[/quote'] Αρα το forum ειχε καταντησει ετσι σαν συνολο, οχι εσεις... Ειναι δικαιωμα των mod να εχουν το image που θελουν στο forum τους, εστω αν αυτο ειναι σε κακο της ουσιας και της χρησημοτιτας σε ολους τους τομεις , που ανεβαζουν σαφος οι πολλοι users. Και τα αλλα topics αν τα δεις μονα τους και οχι σαν κοματι του συνολου, κερδιζαν κατι με την υπαρξη του μπλα-μπλα... Αλλιως ειναι σαν να εχεις παρει σοβαρα το ... δειξε μου σε ποιο forum εχεις γραφτει μελλος να σου πω τι ανθρωπος εισαι
theobabis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Επειδη τυχαινει να εχω αρκετα πμ, πανω απο το 100%, να παρακαλεσω αν προκεται να ισχυσει το οριο να δωθει ενα χρονικο περιθωριο ωστε οποιος θελει να εχει το χρονο να τα σωσει. Ευχαριστω
NeTeD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 δειξε μου σε ποιο forum εχεις γραφτει μελλος να σου πω τι ανθρωπος εισαι Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είμαι περήφανος για το forum που έχω ακουμπήσει 1300 ουσιώδη post, μιας και στην ουσία εμείς είμαστε το forum, και το αντίστροφο, οπότε μια κακή φήμη του forum ταυτόχρονα συμπαρασύρει κι εμένα ως χρήστη του!
pseira Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Paidia me geia k apo mena k kali synexeia! Wraio to kainourio look! mono na tonistei ligo to FORUM stin arxiki selida!
Roudolfa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Me geia ki apo mena gia ta kainouria!!! Μπορεί να μην κάνω συχνά post (έως πάρα πολύ σπάνια θα έλεγα :oops: ), αλλά παρακολουθώ καθημερινά σχεδόν, εδώ και πάρα πολύ καιρό το forum, σε πολλές κατηγορίες, μεταξύ αυτών και το Μπλα-Μπλα. Όπως πολύ σωστά ανέφεραν οι προηγούμενοι, το ενδιαφέρον μας για τους υπολογιστές δεν αποκλείει να έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα και ανησυχίες... Εκτός των άλλων, πέρα από τα "άσχημα" topics υπήρχαν και πολλά καλά κι ενδιαφέροντα... Γιατί να μην αφήσουμε την ελεύθερη διακίνηση απόψεων λοιπόν, ίσως με λίγο αυστηρότερους κανόνες, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα... Πέρα από αυτό όμως, που καλώς ή κακώς είναι απόφαση άλλων, και ότι και να λέμε, αυτοί τελικά θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η λειτουργία του ή όχι, μία λογική νομίζω παράκληση είναι, να δωθεί ένα link που να περιέχει τα παλιά περιεχόμενα του Μπλα-Μπλα, χωρίς να μπορεί να κάνει κανείς post, απλά για να μην χαθούν όλα όσα έχουν ειπωθεί τόσον καιρό... Γενικότερα νομίζω χρειάζεται υπομονή και καλή διάθεση, σιγά-σιγά θα εντοπίσουμε και θα διορθώσουμε τυχόν λειτουργικά προβλήματα και τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Καλή μας προσαρμογή λοιπόν! :wink:
mindtrapper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 ego pisteyo oti to mpla mpla prepei na gyrisei... an oxi katargiste kai ton kinimatografo kai ti mousiki... giati me to skeptiko pou me afineis na kano post gia mia tainia i gia ena tragoudi se ena forum tha prepei na me afineis na kano post kai gia to pio amaxi proteinoun ta alla meli tou forum na agoraso, gia to pio kentro diaskedashs px proteinoun na pao, gia na sxoliaso to drama pou paixthke me to leoforeio me ta paidakia pou skotothikan kai gia para polla alla... to forum gia emena egine pio stegno kai aproswpo... ton teleytaio kairo postara mono sto mpla mpla, ston kinhmatografo kai sti mousiki... na pao kai ego sta tsakidia?? an ayto thelete tote peite to...
3DViRuS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 re paidia mono kai mon ta anekdota na xasoume ti na leme..... pos tha gelao kathe mera stin douleia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.