Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Ιουνίου 2003

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα, λείπει η επιλογή για το πόσα posts θα βλέπουμε ανά σελίδα (στις ρυθμίσεις του προφίλ μου δεν την βρήκα - μήπως έχει μπει αλλού?)

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεγιές Μεγιές :D :D

1) Να γίνετε να βλέπουμε στην κεντική σελίδα όχι μόνο ποιος έκανε reply τελευαταίος σ' ένα θέμα αλλά και σε ποιο topic.

2) To μπλά μπλά είχε παρακμάσει αλλά έπρεπε να κρατήθει. Έστω με περισσότερους moderators και ποιο αυστηρούς κανόνες.

3) Δεν σχολιάζω την εμφάνιση μιας και δεν έχει τελείωσει ακόμα παντελώς η αναβάθμιση.

4) Να μπούνε τα κατάλληλα links όπως έχει υποθεί στην κεντική σελίδα κτλ.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να επαναφέρω το όνομα μου, που το είχα τόσο καιρό τι μου λες τώρα? (το _cool_ εννοώ... εντάξει, ξέρω, δεν ήταν και τίποτα τρομερό, αλλά ο λίγος κόσμος που με ήξερε, με ήξερε με αυτό το όνομα... ) Γιατί όταν πάω να το αλλάξω και μου κάνει accept και δέχεται, τελικά δεν το αλλάζει και μένει ίδιο? Bug είναι και αυτό?

Δημοσ.

Λαμπρά! Όλα τα παλιότερα posts που υπάρχουν αναφορές σε άλλα threads του forum (μέσω link), δεν λειτουργούν. Συγκεκριμένα μου βγάζει το κλασικό μήνυμα:

Γίνεται συντήρηση . Σύντομα και πάλι online.

Βρε μπας και να διαγραφούν όλα τα παλιά topics και να ξεκινήσουμε από την αρχή; :lol:

Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να επαναφέρω το όνομα μου, που το είχα τόσο καιρό τι μου λες τώρα? (το _cool_ εννοώ... εντάξει, ξέρω, δεν ήταν και τίποτα τρομερό, αλλά ο λίγος κόσμος που με ήξερε, με ήξερε με αυτό το όνομα... ) Γιατί όταν πάω να το αλλάξω και μου κάνει accept και δέχεται, τελικά δεν το αλλάζει και μένει ίδιο? Bug είναι και αυτό?

den nomizo oti mporeis na alaxeis to onoma

Δημοσ.

Διαφωνω για την καταργηση του Μπλα-Μπλα! :? Ηταν μια κατηγορια που σε εκανε να ξεφευγεις λιγο! :P Αλλα χειροτερο ειναι που δεν μπορω να μπω στον Κινηματογραφο...!!! :cry:

Υ.Γ. Στη διαμορφωση του Προφιλ εχω να κανω μια διορθωση εκει που λεει:

"Να ενημερώνομε για νέα προσωπικά μηνύματα:"

Hal θα καταλαβες τι εννοω. :P

Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να επαναφέρω το όνομα μου' date=' που το είχα τόσο καιρό τι μου λες τώρα? (το _cool_ εννοώ... εντάξει, ξέρω, δεν ήταν και τίποτα τρομερό, αλλά ο λίγος κόσμος που με ήξερε, με ήξερε με αυτό το όνομα... ) Γιατί όταν πάω να το αλλάξω και μου κάνει accept και δέχεται, τελικά δεν το αλλάζει και μένει ίδιο? Bug είναι και αυτό?[/quote']

Ε και τι θα κάνω τώρα. Αν το ήξερα ότι θα άλλαζε θα έκανα κάτι... Αλλά τώρα? Δεν θέλω να μείνω έτσι... Και σίγουρα δεν θέλω να κάνω καινούριο προφίλ

Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να επαναφέρω το όνομα μου' date=' που το είχα τόσο καιρό τι μου λες τώρα? (το _cool_ εννοώ... εντάξει, ξέρω, δεν ήταν και τίποτα τρομερό, αλλά ο λίγος κόσμος που με ήξερε, με ήξερε με αυτό το όνομα... ) Γιατί όταν πάω να το αλλάξω και μου κάνει accept και δέχεται, τελικά δεν το αλλάζει και μένει ίδιο? Bug είναι και αυτό?[/quote']

Ε και τι θα κάνω τώρα. Αν το ήξερα ότι θα άλλαζε θα έκανα κάτι... Αλλά τώρα? Δεν θέλω να μείνω έτσι... Και σίγουρα δεν θέλω να κάνω καινούριο προφίλ

perimene ligo na girisei o hal kai mallon kati tha mporei na kanei.....

Δημοσ.

Yo HAL 8) Mας εψησες λιγο το ψαρι στα χειλη αυτη την εβδομαδα... αλλα τα καταφερες (μαλιστα προς στιγμην φοβηθηκα πως κατεβασες τα ρολα και την εκανες Βραζιλια :lol: :lol: ) :D. Well DONE, πολυ καλο το φορουμ, πολυ καλη δουλεια εχει γινει. Το νεο feel-look, ειναι πολυ ποιο ωραιο απο το UBB...

Βεβαια οφειλω και γω να πω, πως το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ θα μου λειψει τις ωρες του μεσημεριανου, βραδινου, πρωινου... καλυτερο και απο να βλεπεις ταινια ηταν :lol: :lol: :lol: Anyway, you are the boss 8)

Αντε, και παλι καλοριζικα :D

Δημοσ.
Λαμπρά! Όλα τα παλιότερα posts που υπάρχουν αναφορές σε άλλα threads του forum (μέσω link)' date=' δεν λειτουργούν. Συγκεκριμένα μου βγάζει το κλασικό μήνυμα:

[b']Γίνεται συντήρηση . Σύντομα και πάλι online. [/b]

Βρε μπας και να διαγραφούν όλα τα παλιά topics και να ξεκινήσουμε από την αρχή; :lol:

Αυτό το πρόβλημα νομίζω οτι καθυστέρισε τον Hal πιό πολύ απο όλες τις μετατροπές που έκανε. Κάποια στιγμή πιστεύω θα λυθεί και αυτό...

Αν σκεφτείς ότι το φόρουμ απο ubb έγινε phpbb τότε είναι λογικό να μπερδεύεται το λογισμικό και να μην δείχνει τίποτα, άσχετα αν η database παρέμεινε η ίδια(MySQL). Οπότε τα links που αναφέρονταν σε προηγούμενα post που το software ήτανε ubb, δεν το βρίσκουν λόγο λάθους διεύθηνσης στην address bar. :cry:

Σας μπέρδεψα??? :roll: :oops: :shock: :lol:

Δημοσ.
Ε για να σου πω την αλήθεια χρειάστηκε να το διαβάσω 2-3 φορές μέχρι να το καταλάβω... :D

Αφού το κατάλαβες, έστω και με λίγο περισσότερη προσπάθεια, ευχαριστημένος είμαι. :lol:

Απλά, είναι λάθος(τώρα πιά) οι διευθήνσεις των παλαιότερων links που σε παρέπεμπαν σε κάποιο άλλο topic του insomnia. :shock:

Παράδειγμα ένα link απο smile πριν την αναβάθμιση του Ιουνίου:h**p://w*w.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif

Και το ίδιο smile μετά την αναβάθμιση του Ιουνίου:h**p://w*w.insomnia.gr/phpBB2/images/smiles/icon_confused.gif

Γαμώτο, θα μπερδευτώ και εγώ σε λίγο... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...