grigas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Re paidia...Coolarete... Den yparxei kanenas mod na toy kopsei ton vixa???Mhn pw kai tipota allo... Episis, den yparxei dynatotita mesw ip na stamparete ta mal...mena?? Egw nomizw pantos oti to symfono einai i apodeiksi oti i klwnopoiisi yfistatai...des ert prin 1-2 meres sto pda forum.... G@miste re giati xanomaste!!!!Sas exei faei i m@l@kia moy fainetai edw mesa!!!! Ante min ta parw!!!
Edgar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 ksereis ti paizei? se auto to section, mod einai mono o hal...... opote mporei na argisei ligo..... exei kai douleies o anthropos, den einai me to p sto x san merikous-merikous...
grigas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Pros oloys toys xristes plin twn woozydoxaxanoulidwn : Elpizw na min pareksigithikate apo to yfos toy proigoymenoy moy post,alla apo tin imera poy ksanaanoikse i insomnia exw varethei na vlepw xristes na min exoyn doyleia na kanoyn kai na mas spane ta nevra. An telika nomizete oti prepei na topothetithei kapoios mod kai nomizete oti to post moy sas prosvalei,peite to moy, to kanw edit kai teleiwse.Oytws i allws aytos poy itan na to dei to eide.
DimitrisKTM Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Αφου οι mods δεν εχουν αρκετο χρονο, η πρεπει να γινουν περισσοτεροι η πρεπει καποιοι users να εχουν το δικαιωμα να σουταρουν ατομα τακα τακα.
LL_NEO Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Έλα ρε παιδιά ξεκολλήστε. Δεν καταλαβαίνετε οτι αν τους δίνουμε σημασία, τα μαλακισμένα BROS θα ξαναχτυπήσουν;
wert Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Αφου οι mods δεν εχουν αρκετο χρονο, η πρεπει να γινουν περισσοτεροι η πρεπει καποιοι users να εχουν το δικαιωμα να σουταρουν ατομα τακα τακα. Αυτό τελικά είναι και το βασικό πρόβλημα στο insomnia. Περισσότερους mod και όλα θα πάνε καλά. Θυμηθείτε πριν κλείσει για την αναβάθμιση που είχε μπει kavaliotis kai timiman σαν mod στο μπλά μπλά πήγαινε μια χαρά. Αν και εδώ υπήρχε ένας δεύτερος mod δεν θα συνέβαινε αυτό που συνέβη με αυτό το φωνήεν . Αν ανοίξει το μπλά μπλά με δέκα mods δεν νομίζω κάποιος τέτοιος να προλάβει να κάνει και δεύτερο ποστ.
Toufas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 na ena atomo pou axizi gia to forum o filos mas pou milaei parapano rixnei kai sinthima o tipos tha ta parei lei kiolas na topothetithi kapios mod gia to sinthima re si vale kai kanena durex epidi i mama sou itan prin ligo edo mou eipe na sou po na iremiseis
EXoRCiST Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 exorcist malaka pou ola ta paratiris likourezo tis bourdas adiprosope tis mevgal vorioy ellados mpas kai eisai sourdos[/b']? Το ότι τα 'παρατηρώ όλα', θα το πάρω ως κοπλιμέντο ...και for the record, Πόντιος είμαι :wink: Μάνα τέρεν... 8)
ChrisAce Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 exorcist [πιπέρι] pou ola ta paratiris likourezo tis bourdas adiprosope tis mevgal vorioy ellados mpas kai eisai sourdos[/b']? Το ότι τα 'παρατηρώ όλα'' date=' θα το πάρω ως κοπλιμέντο ...και for the record, [b']Πόντιος είμαι :wink: Μάνα τέρεν... 8) Τί είναι το sourdos ?
Toufas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 einai o gios tis madonna eixe tin lourdi tora ekane ton sourdo
ChrisAce Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 @ Toufas @ Nemo σε ευχαριστώ. Δέν το ήξερα αυτό γιατί εγώ μας θεωρώ όλους Έλληνες, χωρίς να βάζω ταμπέλες ανάλογα με το μέρος που γεννηθήκαμε ή ζούμε.
georgeadams Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Εγώ είμαι της άποψης πως τα posts του ανώριμου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ. Μην του δίνουμε την ευκαιρία να ανοίγει "διάλογο" και να προσπαθεί να μας προσβάλει ΚΑΙ προσωπικά. Απλώς, ας κάνουμε υπομονή κάθε φορά μέχρι να μπαίνει κάποιος mod για το σχετικό ban και διαγραφή... Αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο post μου επί του θέματος. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί του (και αυτό πολύ του είναι)...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2003 Απαγορεύτηκε στον 'χρήστη' simfono η πρόσβαση στο forum (BAN). Αν αγνοείτε (παρά τις προσωπικές επιθέσεις) τον κάθε γελοίο, θα σταματήσει να γράφει. Αφήστε που τον εκνευρίζετε πιο πολύ.... ΥΓ: Φανταστείτε και να άνοιγε το Μπλα-Μπλα τι θα γινόταν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.