georgeadams Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Ωραίο το νέο look! Μια μικρή παρατήρηση από εμένα: οι "υπογραφές" έχουν όριο τους 100 χαρακτήρες μόνο. Αν σκεφτούμε όμως πως σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι χαρακτήρες των κωδικών (για bold, χρώματα κλπ), μένει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ χώρος για πραγματικό κείμενο. Για παράδειγμα η τρέχουσα υπογραφή μου καταλαμβάνει ακριβώς 100 χαρακτήρες από τους οποίους μόνο οι 47 είναι πραγματικό κείμενο. Δεν είπαμε να είναι τεράστιο, αλλά 100 χαρακτήρες είναι λίγοι... Edit: LL_NEO ταυτόχρονα γράφαμε για το μήκος της υπογραφής LOL
EXoRCiST Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Ε όχι και μαζικές αποχωρήσεις επειδή έφυγε το Μπλα μπλα. Ήμαρτον. LL will you see ... Εγώ πάντως δεν πάω πουθενά 8)
Panahs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Συγγνώμη, αλλά τι τρέχει με τον κινηματογράφο??? Είναι απλά υπό κατασκευή ακόμη, ή δεν μου επιτρέπεται η είσοδος και γιατί???
SpY Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Nai kai egw pisteuw i epilogi tou phpBB itan poli kali sou dinei polles dinatotites. Hall kane anavathmisi sto 2.05 kai allaxse kanena Tamplate i kane polles prosthikes kai dwse tin dinatotita o kathenas na dialegei opoio thelei px 5-6 Episis ta koumpia New Topic k.l.p kanta sta ellinika afou mporeis ! Gia to Mpla - Mpla den xserw. Isws rixsei ligo tin kinisi tou Forum Auta apo emena kali synexeia se olous
The_Seeker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δεν μπορω να χονεψω οτι καταργησατε το mpla-mpla...πολυς κοσμος εμπενε λογο αυτου' date=' καθημερινα και ενημερωνοταν γενικα..Τωρα θα μπαινουμε μονο αν αχουμε καποιο προβλημα με το pc, και το insomnia δεν θα ειναι ποια "καθημερινο στεκι".[/quote'] Συμφωνώ κι επαυξάνω. Θεωρώ μέγα λάθος την κατάργηση του Μπλα-Μπλα.-
atvelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 πολυ καλη δουλεια και ειδικα στο forum που αυξηθηκαν τα μυνηματα ανα σελιδα γιατι με τους ρυθμους που επεφταν τα post χανομασταν. καλη συνεχεια μεχρι την ολοκληρωση και βεβαια καλες διακοπες σε ολους μας.
angelos0 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 me homepage to insomnia kai ta 6 xronia pou prwtoegrapsa www se netscape navigator tote, pistos fun klp , shmera psiloxa8hka! isws giati den exw syni8isei se auto to style. Oloi 8a to perasoume kai en kairo 8a to syni8isoume. Proswpika 8a perimenw na teleiwsoun oi allages kai oi apofaseis gia na pw en telei an mou aresei. Oso gia to mpla mpla den mporw na pw oti kai egw diabaza polla topics apo ekei mesa thn wra tou lunch time. Lets help the HAL's good work. Its done for us. PS DC is still on. Share einai to syn8hma pou olous mas ennwnei.
Panahs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ???????????????
wert Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Μεγειά το νέο φόρουμ Καλό δείχνει μια χαρά είναι άν και πάνω που είχα συνηθίσει το άλλο.... :wink: Θέλει που και πού λιγάκι αλλαγή το πράγμα... Καλά οι υπογραφές γινήκαν λιγάκι χάλια. Την αφαιρώ προς το παρόν. :evil: A εντάξει κάτι έγινε .........
^BOOMBOOM Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 είμαι πολύ καιρό μέλος του insomnia οπότε οφείλω να συγχαρώ και εγώ τον HAL9000 για την δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Πιστεύω πάντως πως το μπλα-μπλά ήταν η πραγματική δύναμη του forum λόγω της μοναδικότητάς του, forum για hardware, software κλπ κάθε είδους υπάρχουν πολλά ένα γενικό όμως όπου μπορεί κάποιος να ανοίξει θέμα για οτιδήποτε (συμπεριλαμβανομένων καλώς ή κακώς και αρκετών βλακειών) όχι. Για εμένα το insomnia είναι φτωχότερο χωρίς το μπλα-μπλα και την απουσία αυτή την θεωρώ ώς το μέγιστο bug της ανανέωσης του forum. θα ήθελα τα σχόλια μου να θεωρηθούν ως καλοπροαίρετα και επικοδομοιτικά και όχι ως παράπονα
EXoRCiST Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ??????????????? Don't worry...και μένα δε με βάζει. Εκτός και αν το: "Sorry, but only users granted special access can read topics in this forum", είναι μόνιμο, οπότε: WORRY !!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Euge Hal! Kai twra as ginei mia prospatheia na vrei to forum ton palio kalo tou eauto! Euge epishs gia thn apomakrynsh tou Mpla Mpla! 8)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 me geies me geies! na rwtisw omws giati xreiazetai na kanw scroll dexia gia na dw oli ti selida? einai thema analysis othonis?
LL_NEO Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2003 Κάτι θα κάνουν επιπλέον στον Κινηματογράφο, (έστειλα στον παρεδώσε πρόταση για ένα add-on για τα spoilers και απο ότι μου είπε το είχαν ήδη στο πρόγραμμα). Ίσως να βάζουν αυτό... Ίσως να είπα και μ@λ@κι@ EDIT μαζί με το πρώτο μπινελίκι(βλέπε μια σειρά πιο πάνω) ήρθε και το πρώτο bug. Μου εμφανίζει ότι υπάρχει και τρίτη σελίδα στο τόπικ,. αλλά μόλις την επιλέξω μου λέει οτι δεν υπαρχουν δημοσιεύσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.