UserX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 3. [...]2ο ΛΑΘΟΣ: Διακρίνω εδώ και 2-3 μήνες μια εντελώς «φασιστική» νοοτροπία του «αποφασίζω» και «διατάζω» και δεν «λογαριάζω» την άποψη των υπόλλοιπων. Η μάλλον' date=' να το θέσω καλύτερα: «Αποφασίζω» και «Διατάζω» και συμβουλεύομαι την άποψη «ΜΟΝΟ» των «εκλεκτών». Κάνω λάθος? Διαψέυστε με, με επιχειρήματα. [...'] Να σε διαψεύσω; Ο Hal9000 δεν ακούει την γνώμη 'λίγων' και 'εκλεκτών' αλλά πολλών και 'μη εκλεκτών' που ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό να γίνει κάτι με το Μπλα-Μπλα. Μην νομίζεις ότι η δική μου γνώμη (για παράδειγμα) έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την δική σου. Κι εγώ μέλος είμαι, όπως κι εσύ. Απλά έχω (σε μερικά πράγματα μόνο!) κάποια προνόμεια παραπάνω, τίποτε άλλο. Η γνώμη η δική μου και του κάθε moderator μετράει όσο και των υπολοίπων μελών. File paredose: Oi statistikes kai mono deixnoun oti egine afto pou leo. An akouge tin gnomi pollon kai mi eklekton opos les, to mpla mpla tha itan akoma edo (kai omos eimai akoma edo.... liomeno pagoto - asxeto! ) Rixe omos mia matia sto poll i kai se afto to thread na deis oti i sintriptiki pleiopsifia den ithele tin katargisi tou mpla mpla... anyway... eidomen... A kai kati allo.... to "na ginei kati me to mpla mpla" (opos anafereis) den simenei "na kleisei to mpla mpla oristika".... pistevo oti iparxoun kai endiameses liseis koinos apodektes kai apo tis 2 plevres. Kai pistevo oti mono me dialogo kai koini sinenaisi mporei na brethei mia endiamesi lisi. btw... eheis p.m. sxetika me ena themataki pou sizitisame prin 1 week
UserX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 den pas na kaneis kanena banio na synertheis re aderfe!
LL_NEO Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Νομίζω οτι για να συνέλθει χρειάζεται κάτι παραπάνω απο ένα απλό μπάνιο στη θάλασσα
nodreams.ct Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Απλά έχω (σε μερικά πράγματα μόνο!) κάποια προνόμεια παραπάνω, τίποτε άλλο. Ένα από αυτά είναι να σκοτώνεις την ορθογραφία;
UserX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Νομίζω οτι για να συνέλθει χρειάζεται κάτι παραπάνω απο ένα απλό μπάνιο στη θάλασσα nai ontos...ena mpanio se enydreio me peinasmenous karxaries
ChrisAce Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Νομίζω οτι για να συνέλθει χρειάζεται κάτι παραπάνω απο ένα απλό μπάνιο στη θάλασσα nai ontos...ena mpanio se enydreio me peinasmenous karxaries Θα μπορούμε να ρίξουμε μέσα στο ενυδρείο Userx, και πυράνχας??? Βέβαια όσο περνάει ο καιρός εδώ μέσα στο insomnia, τόσο πιο πολύ πείθομαι ότι χρειάζεται ένας moderator που να μπορεί να αναλαβμάνει δράση σε όλα τα φόρουμ του insomnia. :wink:
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Egw pisteyw oti prepei na yparxei enas moderator pou nampainei pio syxna apoton HAL kai na exei eksousia se ola ta forum alla na kseroume to onoma tou,to spiti tou kai tin pinakida tou amaksiou tou.Etsi an kanei xazomares tou ta spame.Ektos an einai kollitos mou kai me afinei na kanw anousia post-san kiauto- opote den spame tipota (An den to kanw egw mpla-mpla edw mesa,na min me lene Keyser Soze)
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 emena pantos paidia mia mia 56ara tis otenet to forum mou fenete normal se taxitita....
KWSN_Men Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Απλά έχω (σε μερικά πράγματα μόνο!) κάποια προνόμεια παραπάνω' date=' τίποτε άλλο. [/quote'] Ένα από αυτά είναι να σκοτώνεις την ορθογραφία; Από όσα είπε, εσύ βρήκες αυτό να σχολιάσεις; 'Κάποιος μου έδειχνε το φεγγάρι και εγώ κοίταζα το δάκτυλο'
nodreams.ct Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Από όσα είπε, εσύ βρήκες αυτό να σχολιάσεις; Ναι. 'Κάποιος μου έδειχνε το φεγγάρι και εγώ κοίταζα το δάκτυλο' "Στου κουφού την πόρτα κράτα και μικρό καλάθι."
KaizerSoze Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Nai,kai episis "O kalos o kapetanios katw apo tin milia tha pesei" kathws kai "Pige gia malli kai vrike to kapaki".Ma twra kaneis ton malaka i eisai malakas?
BlizardBill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Μια πλακα πηγε να κανει ο nodreams ρε παιδια, δεν ειχε "σκοτεινα" κινητρα νομιζω... Ειπαμε οτι γιναμε σοβαρο forum πλεον και δεν επιτρεπουμε αστεια και τετοια, αλλα μην το παρακανουμε.
nodreams.ct Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Nai,kai episis "O kalos o kapetanios katw apo tin milia tha pesei" kathws kai "Pige gia malli kai vrike to kapaki" Ακριβώς αυτό ήθελα να πω, έπιασες το νόημα μεγάλε. Ma twra kaneis ton malaka i eisai malakas? Επειδή το χοντραίνεις αρκετά να σου απαντήσω επι της ουσίας: Τόσο εσύ όσο και ο KWSN έχετε αρκετά ποστ για να έχετε διαπιστώσει την δυσκολία επικοινωνίας με τον γραπτό λόγο, θα πρέπε λοιπόν να εξετάσετε το ενδεχόμενο το σχόλιο μου στον παρεδώσε, στον οποίο έχω ιδιαίτερη συμπάθεια, να έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Το ίδιο ισχύει και για την απάντηση μου στον KWSN. Αφήστε τον πδ λοιπόν να κρίνει αυτό που έγραψα. έντιτιντ: Ευχαριστώ Μπλίζαρντ.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Πάντως επειδή δε νομίζω να εχω χάσει το χιούμορ μου, δε θα έλεγα ότι έτσι όπως το έγραψες φαίνονταν ότι αστειύεσαι. Μάλλον προς ειρωνικό πήγαινε. Και εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν και τα smilies :wink:
nodreams.ct Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Πάντως επειδή δε νομίζω να εχω χάσει το χιούμορ μου, δε θα έλεγα ότι έτσι όπως το έγραψες φαίνονταν ότι αστειύεσαι. Μάλλον προς ειρωνικό πήγαινε. Και εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν και τα smilies :wink: Ναι ήταν ειρωνική-κυνική παρατήρηση, ίσως ένα σμάιλι να την έκανε πιο ξεκάθαρη. αστειύεσαι Αν σου πω πως ξέχασες ένα 'ε' θα παρεξηγηθείς; (Δε βάζω σμάιλι εν γνώσει μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.