BlizardBill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Με Gprs το forum ειναι αργο, αλλα νομιζω ειναι ευθηνη μονο των εικονων στις υπογραφες. Οταν γραφεις η κανεις edit ενα μυνημα ομως, νομιζω οτι αργει λιγο περισσοτερο απο παλια.
dim_b Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 paidia eleos kanei gyrw sta 3 lepta h kathe selida!!!den exw katalavei giati allakse to palio pou htan taxytato Προφανώς το forum προετοιμάζεται γιά την εποχή που θα έχουμε όλοι DSL και οι σελίδες θα ανοίγουν αστραπιαία Με Gprs το forum ειναι αργο' date=' αλλα νομιζω ειναι ευθηνη μονο των εικονων στις υπογραφες.[/quote'] Και με PSTN το ίδιο αργό είναι και δε νομίζω ότι φταίνε οι υπογραφές. Και την πρώτη μέρα που σχεδόν κανείς δεν είχε εικόνες στην υπογραφή του, το ίδιο αργό ήταν. Άλλωστε οι εικόνες κατεβαίνουν από το server μόνο την πρώτη φορά. Μετά φορτώνονται από το cache του browser. Πάντως, σε 1-2 μέρες που θα αρχίσω να μπαίνω με Telestet GPRS ελπίζω να μην κόψω φλέβες... :wink:
gogo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 tora exasan kai ti vasi dedomenon apo to blabla kai den boroyn na to epanaferoyn oloi sto woozyyyyy
gogo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 tora exasan kai ti vasi dedomenon apo to blabla kai den boroyn na to epanaferoyn oloi sto woozyyyyy
dim_b Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Ναι, όλοι στο Woozy και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Άντε γιατί το παραχέσαμε...
dim_b Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Αν πρόκειται να γλυτώσουμε από κάτι τέτοιους τύπους, καλύτερα να σβηστεί η βάση με τα θέματα του Μπλά-Μπλά και ακόμη καλύτερα να φορμαριστεί και ο δίσκος μήπως του τη δώσει του HAL και το επαναφέρει. Αν και το θέλω το Μπλα-Μπλά, κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι ότι μάλλον η Insomnia είναι καλύτερη χωρίς αυτό (αρκεί βέβαια να μη συνεχιστούν οι καβγάδες αλλού :wink: )
Dreamcatcher Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 den xriazete na iparxei to mpla mpla gia na iparxoun vlakes...an den pei tin mlkia tou sto mpla mpla o kathe tetios tha tin pei allou.ine apla ta pragmata.
SiMP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Ξέρω οτι οι περισσότεροι δεν με ξέρετε γιατι παρά τα 3 χρονια κοντα που παρακολουθώ το insomnia κάνω πολύ σπάνια posts. Παρόλαυτα νιώθω οτι σας ξέρω ολους καλα. Πιστέυω απλα οτι εχω συναναστραφεί με πολλα ατομα που παρότι απλα διαβάζω αρθράκια και απαντησεις τους τους νιώθω φίλους ειτε για το χιούμορ τους, ειτε για την εξυπνη ειρωνία τους, για την ζηλευτή μαθηματική τους σκέψη αλλα ακόμα και για το φιλότιμο που επέδειξαν τισ λίγες φορές που χρειάστηκα. Εγώ μια φορα ειχα ενα πολύ σοβαρο πρόβλημα με μια κοπέλα η οποία νομίζαμε ειχε μεινει εγκυος. Μέσα στην απόγνωση μου εκανα post στο Μπλα Μπλα και ξαφνικά βρέθηκα μπροστά σε άπειρες απαντήσεις και προσωπικά μυνηματα που δεν έπαιρνα ουτε σε 3 μήνες σε ενα αλλο site ακομα και ιατρικού περιεχομένου. Αναγνωρίζω την τεχνοκρατική ιδεολογία του site και την αφουγκράζομαι πλήρως οπως και καταλαβαίνω οτι ηταν πολλοι ανεγκέφαλοι οι οποίοι έκανα post στο μπλά μπλά για τα σιδεράκια τους η για το νούμερο παπούτσι που φοράνε. Παρ'ολ'αυτα θέλω να κρατήσω καλές στιγμες, στιγμές που ένιωσα οτι ο κόσμος εχει φιλότιμο και ομηρικούς τσακωμους για θρησκευτικά και πολιτικά ( που ναι μεσα στα νεύρα και προσβολές ειχαν και σοβαρα επιχειρήματα). Θέλω να πιστέυω οτι θα μπορέσουμε να νιώσουμε αναλόγως. Και στο κάτω κάτω εμένα προσωπικα αν και τα οικονομικα μου ειναι χάλια δεν θα ειχα προβλημα να γίνουν κάποια μέρη του insomnia με ενα ενα τυπικο registration. Δήλαδη θα ήθελα να ζητάω συμβουλες απο τον toyfa, ton boom boom, ton epote, tin xristina, ton privateer ktl πληρώνοντας ενα ποσό που ετσι απο την καρδιά μου θα το εκανα και donation για να μπορώ να έχω επαφή με τους καλούς του insomnia. Δυστυχώς μαζι με τα ξερά καίγονται και τα χλωρα. Εντάξει υπάρχει και το IRC θα μου πείτε αλλα ο πρωινός καφές ειναι χάλια χωρις τσιγάρα και μπλα μπλα. Αυτά απο μένα. Ευχαριστώ σε όσους το διάβασαν ολο.
Fidelio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Σαν να μου φαίνεται οτι το insomnia Site - Forum , μετατράπηκε σε ....μπλά - μπλά !!!! Είναι αναπόφευκτη, λοιπον, η μοίρα του ανθρώπου ! Φέρτε το πίσω να τελειώνουμε , αγαπητοί mods , αν δεν το φέρετε βλέπω ένα άλλο μπλα - μπλα να γεννιέται !
cookie Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 fanasou fidelio mpla mpla me to hal mono na dini louketa de tha prolaveni na fai....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Λίγες παρατηρήσεις μόνο καθώς είναι 6.40 και πρέπει σε λίγο να φύγω για τη δουλειά: 1. Κάντε λίγη υπομονή. Αυτή τη βδομάδα θα αλλάξουν κάποια πράγματα ακόμα. 2. [...]Δεν θέλω να καταργηθεί το μπλα^2' date=' όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν μου αρέσει όμως όπως είχε καταντήσει. Δεν μου αρέσει που οι περισσότεροι απαντούσαν χωρίς πριν να έχουν διαβάσει τα προηγούμενα posts. [...'] Τι να πω πέρα από αυτό; Πόσες φορές δεν έχουμε δει απαντήσεις του στυλ "Δεν διάβασα όλα τα posts αλλά μόνο τα 2-3 πρώτα. Να η γνώμη μου..." Αυτό λέει πολλά. 3. [...]2ο ΛΑΘΟΣ: Διακρίνω εδώ και 2-3 μήνες μια εντελώς «φασιστική» νοοτροπία του «αποφασίζω» και «διατάζω» και δεν «λογαριάζω» την άποψη των υπόλλοιπων. Η μάλλον' date=' να το θέσω καλύτερα: «Αποφασίζω» και «Διατάζω» και συμβουλεύομαι την άποψη «ΜΟΝΟ» των «εκλεκτών». Κάνω λάθος? Διαψέυστε με, με επιχειρήματα. [...'] Να σε διαψεύσω; Ο Hal9000 δεν ακούει την γνώμη 'λίγων' και 'εκλεκτών' αλλά πολλών και 'μη εκλεκτών' που ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό να γίνει κάτι με το Μπλα-Μπλα. Μην νομίζεις ότι η δική μου γνώμη (για παράδειγμα) έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την δική σου. Κι εγώ μέλος είμαι, όπως κι εσύ. Απλά έχω (σε μερικά πράγματα μόνο!) κάποια προνόμεια παραπάνω, τίποτε άλλο. Η γνώμη η δική μου και του κάθε moderator μετράει όσο και των υπολοίπων μελών. 4. To theme θα αλλάξει κάποια στιγμή. Υπομονή. 5. Προς τον spammer: Σάλτα και... 6. Για όσους παρατηρούνε ότι το forum είναι πιο αργό απ' ότι πριν: Έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν είναι ενεργοποιημένο το compression κι έτσι μας τσακίζει. Έχει βέβαια να κάνει και με τις φωτογραφίες στις υπογραφές - φανταστείτε να έμπαιναν και avatars όπως θέλουν μερικά μέλη... (να πω και την κακία μου: Όσοι έχετε ενεργοποιημένο τον Norton Internet Security, δεν θα καταλάβατε διαφορά - το NIS πάντα αργεί να φορτώσει όλες τις σελίδες ) ΥΓ: mallon to paredwsame ... Καλόοο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.