Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Ιουνίου 2003

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στη διαμορφωση του προφιλ μας υπαρχει μια επιλογη που λεει "Να επιτρέπετε πάντα η HTML:". Τι σημαινει αυτο ρε παιδια???

Κανεις ρε παιδια???? :?: :?: :?:

• Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και κάτι ακόμα... Αυτός ο διαχωρισμός ανάμεσα σε κοριτσάκια και αγοράκια θα γίνει ή κρίνεται ως ρατσιστική ενέργεια και θα ήταν καλύτερο να μην υπάρχει ? :lol: :D :lol:

Καλα το ειπες...μπορει να προκαλεσει "επιθεσεις", διαχωρισμους, προκαταληψεις κλπ.

Ο Δαφερμος το ειχε εκφρασει καλυτερα νομιζω. :wink:

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα... Αυτός ο διαχωρισμός ανάμεσα σε κοριτσάκια και αγοράκια θα γίνει ή κρίνεται ως ρατσιστική ενέργεια και θα ήταν καλύτερο να μην υπάρχει ? :lol: :D :lol:

Καλα το ειπες...μπορει να προκαλεσει "επιθεσεις"' date=' διαχωρισμους, προκαταληψεις κλπ.

Ο Δαφερμος το ειχε εκφρασει καλυτερα νομιζω. :wink:[/quote']

BlizardBill, μα στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα κοριτσάκια θέλουν να γίνεται ο διαχωρισμός (βλέπε weremoose), για να αποφεύγουν ατάκες του στιλ: 'Άραξε ρε μάγκα', 'Στην μπάντα ρε φιλάρα', 'Να συναντηθούμε κάπου έξω, για να παλέψουμε αντρίκεια' κλπ :P

Εξάλλου, θέλουμε και εμείς να ξέρουμε που πρέπει να ρίξουμε τα δίχτυα μας 8)

UPDATE: Είχα πει και παλιότερα, πως η προαιρετική αναγραφή θα ήταν μάλλον η καλύτερη λύση. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από το phpBB...

Δημοσ.
Στη διαμορφωση του προφιλ μας υπαρχει μια επιλογη που λεει "Να επιτρέπετε πάντα η HTML:". Τι σημαινει αυτο ρε παιδια???

Κανεις ρε παιδια???? :?: :?: :?:

Η Εισαγωγή κώδικα HTML στα posts. <a href> κλπ...

Δημοσ.

άσχετο συνέχεια: Σε γάζες και φάρμακα να τα φάει ο Βαρδινοκαβουρογιάννης.

Παύλο ΘΕΕ πάρε την ΠΑΕ

Πάντως κύριε Γιάννη μπορεί η html να είναι απενεργοποιημένη, αλλά η εντολή δουλεύει μια χαρά. Καιρός να ξαναδούμε την σημαία κάτω απο την υπογραφή σας... :wink: :D

Δημοσ.
άσχετο συνέχεια: [...]

Πάντως κύριε Γιάννη μπορεί η html να είναι απενεργοποιημένη' date=' αλλά η εντολή [img'] δουλεύει μια χαρά. Καιρός να ξαναδούμε την σημαία κάτω απο την υπογραφή σας... :wink: :D

Απο ότι είδες, η επιθυμία σου εξετελέστει απο τον Κο Γιάννη. :lol:

Αλήθεια ποιά είναι αυτή η ασχημόφατσα στην υπογραφή σου LL_NEO?? :lol: :lol: :shock: :P :p

Tώρα στο θέμα μας λιγάκι, που δέν είναι άλλο απο το "αξέχαστο" μπλα μπλα.

Εγώ για να ξεκαθαρίσω την θέση μου δεν είμαι κατά ούτε υπέρ. Ότι θέλει ο Hal ας κάνει. Αν και απο τα περισσότερα μυνήματα που διάβασα, γέρνω λίγο ώς πρός την επαναφορά του. Εννοώ απο τα μυνήματα που είχαν και κάποια επιχηρήματα σωστά. :wink:

Αλλά ρε παιδιά να σας κάνω και μιά ερώτηση? Φανταστήτε τον Hal που μάλλον θα έχει πάει πουθενά να κάνει διακοπές σαν άνθρωπος, όταν θα μπεί να διαβάσει τις εντυπώσεις σας για την αλλαγή του site(που σίγουρα τον παίδεψε αρκετά) και του φόρουμ, και αντί να ακούσει και κανένα μπράβο (κάποιοι είπανε εντάξει)θα δεί μόνο γκρίνια για το μπλα μπλα. Αυτό είναι σωστό κατα την γνώμη σας?

Δημοσ.
Αλήθεια ποιά είναι αυτή η ασχημόφατσα στην υπογραφή σου LL_NEO?? :lol: :lol: :shock: :P :p

Αμολήστε τα σκυλιά του πολέμου!!!

Ο 3ος Παγκόσμιος άρχισε :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

@ ChrisAce Αχ έλα μου ντε.

@ Exorcist Φίλε μου μπορείς παρατηρώντας τα μυνήματα μου να δεις και να θαυμάσεις το ηθικό μεγαλείο του ανθρώπου που βάλεται, αλλά αντιστέκεται με αξιοπρέπεια.

Δε θα σας κάνω τη χάρη παλιοζηλιάρηδες να τσαντιστώ.

Αλλά επειδή το τόπικ είναι ολίγον τι σοβαρό ας μην γράφουμε πολλά για τη συγκεκριμένη K Y Ρ Ι Α . Έχω κάνει hijack σε άλλα :P :P :P

Δημοσ.

Δανεισμένο απο αλλού :wink:

[hijack mode on]

Όντως LL_NEO σε θαύμασα για την ψυχραιμία σου αυτή την φορά. Μα δεν αναφερόμουν μόνο σε σένα, μα στο 99% του αντρικού πληθυσμού εδώ μέσα, που απλώς προσκυνούν στο μεγαλείο της εν λόγω θεάς :lol:

(Η οποία, μην ξεχάσω να επισημάνω, πως έχει μάτια μόνο για σένα, για να μη βρω και το μπελά μου :P)

[hijack mode off]

Δημοσ.

Πάντως κύριε Γιάννη μπορεί η html να είναι απενεργοποιημένη' date=' αλλά η εντολή [img'] δουλεύει μια χαρά. Καιρός να ξαναδούμε την σημαία κάτω απο την υπογραφή σας... :wink: :D

Πραγματικα πολυ καλη αυτη η αλλαγη...Ωραια δεν ειναι???? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

Λοιπόν για να μην ξαναγίνει το forum κωλοχανείο ας μας πει ο HAL μέγιστες επιτρεπτές διαστάσεις και μέγεθος σε KB για τις υπογραφές για να είμαστε όλοι κύριοι...

Δημοσ.
Μια σκέψη.

Όταν κάποιος διαφωνεί με έναν νόμο του κράτους κάνει διαδήλωση' date=' σωστά; Άρα φαίνεται η διαφωνία του. Αυτός που συμφωνεί δεν κάνει τίποτα και μένει σιωπηλός.

Το γεγονός ότι αυτός που διαφωνεί είναι και ο μόνος που ακούγεται, δεν τον κάνει 100%, σωστά;[/quote']

Nai alla stis ekloges,ypothetika,fenetai an symfwneis i oxi.Etsi kai edw yparxei galop pou mexri stigmis dinei konta sto 90% na anoiksei to Mpla-mpla-parepiptontws psifisa na anoiksei me pio aystiri morfi.An mi ti allo einai mia simantiki pleiopsifia

Ρε ο Επαλέ τι σας έφταιξε; Κοίτα εδώ πράγματα…

Εμείς στον Άρη κλαίμε τη μοίρα μας που έφυγε τέτοιος παιχταράς και οι άλλοι δεν τον θέλουν!

Den leme oti einai kakos alla re maga den mporoume na xtisoume nea omada stous Epaledes kai tous Ferekidides.Ante gia na sou xruswsw to xapi i moni metagrafi aposous akougontai gia ton Panathinaiko pou pragmatika aksizei 11ada einai o Morris

p.s. Bug4->Sernetaiiiiiiiiiiiiiii an kai ISDN 64.Ola ta ypoloipa site eimai ok opote den ftaei kati apo tin dikia mou meria

Δημοσ.

Ontos na prostheso kai ego oti seeeerrrrrrnnnnnneeeeeeeetaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Alla pou tha paei kati tha ginei...

Isos den exei energopoiithei compression akoma.

crAss

Δημοσ.

Καλησπέρα...Μόλις γύρισα από ολιγοήμερες διακοπές...Έπεσα πάνω στις αλλάγές...Με γειά μας!

Πού είναι τα ανέκδοτα;Plz,admin,τα θέλω πίσω.

Δημοσ.
Έεεετσι

Αλλάξαμε sig μπας και αλλάξω γνώμη; :P

Με μιά φωτό δεν κάνουμε τίποτα. Το θέμα της φωτό' date=' υπάρχει πουθενά χειροπιαστό;[/size']

Τελικά το ΜΜ δεν πήγε μακριά, απλά άλλαξε όνομα.

Ααα! καλό εε;

Ο μόνος που δεν είναι σε αυτο το τοπικ είναι ο HAL.

Στου κουφού την πόρτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...