maparios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα σας! είχα παλιά ενα προγραμμα το οποιο ειχε απλο Interface (γαλαζια χρώματα) στο οποιο μπορουσες να αφαιρέσεις προγράμματα απο το startup ωστε να μειώσεις τον χρόνο εκκίνησης! δεν θυμάμαι καθόλου πως λέγεται όμως,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; edit: άκυρο,το βρήκα μόνος τελικα και ονομάζετε soluto για όσους ενδιαφέροντε!
chaos686 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κατάλαβα τι εννοείς και μιάς και βλέπω ότι έχεις xp, πας έναρξη/start εκτέλεση/run msconfig.Μετά από το tab εκίνηση/startup διαλέγεις αυτά που θέλεις.
disqualified Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 υπηρχει αν θυμαμαι καλα και ενα προγραμματακι της microsoft για αναλογο σκοπο περα απο το Msconfig, αλλα δε θυμαμαι το ονομα. Αν το θυμαται καποιος ας το αναφερει. Πιθανον και να μην ηταν της Microsoft αλλα αυτο μου εχει μεινει
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως λες για το υπηρχει αν θυμαμαι καλα και ενα προγραμματακι της microsoft για αναλογο σκοπο περα απο το Msconfig, αλλα δε θυμαμαι το ονομα. Αν το θυμαται καποιος ας το αναφερει. Πιθανον και να μην ηταν της Microsoft αλλα αυτο μου εχει μεινει Μήπως λες για το Autoruns (http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx); Δεν είναι της ms αλλά της Sysinternals η οποία εξαγοράστηκε από την ms. Πάντως το autoruns, μαζί με το AnVir Task Manager Free (http://www.anvir.com/anvir-task-manager.htm), είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει για έλεγχο των προγραμμάτων και των υπηρεσιών στα win.
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ναι νομιζω το autoruns εχω στο μυαλο μου. Ευχαριστώ που μου το θυμησες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα