dust7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας σήμερα αγόρασα από πλαίσιο τον 1ο SSD μου OCZ Vertex 3 120Gb. Όλα καλά του έβαλα το λειτουργικό windows 7 Ultimate 64. Έκανα ένα test με το CrystalDiskMark και μου βγάζει πολύ χαμηλό write speed .Τι μπορεί να φταίει? Έχω ενεργοποίηση ASHCI και trim. Παραθέτω φωτογραφία από το bench Θα ήθελα την γνώμη σας ευχαριστώ....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τρέξε το ATTO. Με αυτο έχουν μετρηθει οι ονομαστικές ταχύτητες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 αυτές είναι οι ταχύτητες που πιάνει με uncompressable data, με compressable πιάνει τις ονομαστικές ταχύτητες τις οποίες βλέπεις με το ΑΤΤΟ όπως είπε ο προλαλλήσαντας... 1
qsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εμενα γιατι μου φαινεται οτι πιανει αρκετα χαμηλες ταχυτητες για sata 3 ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Τρέξε το ATTO. Με αυτο έχουν μετρηθει οι ονομαστικές ταχύτητες. αυτές είναι οι ταχύτητες που πιάνει με uncompressable data, με compressable πιάνει τις ονομαστικές ταχύτητες τις οποίες βλέπεις με το ΑΤΤΟ όπως είπε ο προλαλλήσαντας... Δεν τα διαβάζετε τα θέματα? Δεν μπορώ να καταλάβω δλδ...
qsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 βρε παιδι μου το διαβαζω το θεμα, παρολα αυτα μπορεις να μου εξηγησεις γιατι στο write κυριως εγω εχω καλυτερα νουμερα αν και ειμαι σε sata 2?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ότι είπε ο Thresh + ότι ο δικός σου δεν έχει sandforce controller όπως ο vertex 3.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 βρε παιδι μου το διαβαζω το θεμα, παρολα αυτα μπορεις να μου εξηγησεις γιατι στο write κυριως εγω εχω καλυτερα νουμερα αν και ειμαι σε sata 2? o Vertex 3 έχει sandforce controller, ο vertex 4 έχει "indilinx" (aka marvel) controller...
qsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 οκ δε το ηξερα αυτο, ευχαριστω για τη διευκρινιση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα