Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια καποιου ποιο ειδικου απο εμενα σε ενα προβλημα που μου εχει παρουσιαστει με ενα Notebook. Το Notebook ειναι το Lenovo IdeaPad S10-2 και το προβλημα που αντιμετωπιζει ειναι το οτι οταν ειμαι με winXP δεν μπαινει στο internet, ενω με Linux δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα ολα ειναι κανονικα και συνδεεται και στο internet. Παω να του κανω φορματ και να περασω παλι Win XP και επειδη δεν περνει cd περναω τον φακελο με τα xp μεσα και κανω την διαδικασια κανονικα βαζω το κλειδι κανονικα και μετα περιμενω κανει restart και συνεχηζει την εγκασταση μεχρι που φτανει στο λογοτυπω των windows που λεει περιμενετε και παγωνει εκει δεν φορτωνει παρακατω. Και μια της επομενες φορες που δοκιμασα παλι εκανε restart και μετα πηγα να πατησω για να αλλαξω τις ρυθμησεις μηπως και γινει κανα θαυμα και μου μεταξυ μπλε οθονη με ακταλαβιστικα γραμματα, αν εχει καποιος καμια ιδεα και μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω

Δημοσ.

τι ενοεις τα περνας μεσα χυμα το φακελο; που μεσα απο που ετρεξες το setup

για να κανεις φορματ σε netbook και να ξαναβαλεις windows μονο με usb στικακι γινεται στο οποιο εχεις βαλει μεΕιδικό τροπο τα windows

Δημοσ.

Νικολα αν κατάλαβα καλά,δεν γίνεται να κάνεις εγκατάσταση από τον ίδιο δίσκο που χρησιμοποιείς ως προορισμό γι'αυτο σου σταματάει στο πρώτο ρεσταρτ.. η βρίσκεις ένα εξωτερικό drive και χρησιμοποιείς τα cd του,η επιλέγεις επαναφορά ώστε να το κάνει αυτόματα από το κρυφό διαμέρισμα που έχει ο δίσκος με τα win η χρησιμοποιείς ένα usb key με εικόνα των win.Τώρα γιατί δεν έμπαινε στο net και αναγκάστηκες να φτάσεις ως εκεί μπορεί να προέρχεται από πάρα πολλούς λόγους κ αιτίες θα βοηθήσεις τον εαυτό σου αν θυμηθείς τι έκανες αμέσως πριν αρχίσει αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

εκανα αυτο με το usb ξεκιναει και οταν φτανει στην επιλογη μετατροπη του συστηματος σε NTFS εκει μου βγαζει μυνημα ο δισκος ειναι κατεστραμενος και δεν μπορει να επιδιορθωθει

Δημοσ.

Αυτό λέω, αλλά επειδή δεν έχεις dvd σου πρότεινα αυτή την λύση.Τώρα αν μπορείς να bootareis linux και να τρέξεις πρόγραμμα από εκεί και αυτό είναι μια άλλη λύση.Η ενα dosbootable key με κάποιο πρόγραμμα under dos,όπως το regenerator.

Δημοσ.

Και θα συνεχίσω αυτό που λέει ο Moviemaker , κατέβασε το Hiren's boot cd και βρες guide στο νετ να το περάσεις σε Usb (εγώ το έχω σε ένα 1gb flash disk για την δουλεια :devil: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...