Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λεω επειδη θα παρω που θα παρω μηπως υπαρχει να παρω χωρις βιδουλες...???

Παρε καλυτερα ενα με βιδουλες, για να βιδωσεις στην τηλεοραση.

Δημοσ.

Παρε καλυτερα ενα με βιδουλες, για να βιδωσεις στην τηλεοραση.

παιζει τελικα να ρωτησω πρωτα και να δοκιαμσω αν ειναι γιατι το εχουν και κατι γνωστοι μου οπως ειπα και πιο πανω ενα καλωδιο hdmi σε vga απλα οι γνωστοι μου το εχουν το vga στο pc και το hdmi το εχουν στην tv τους ...., εγω θελω το αντιθετο hdmi στο pc και vga στην τβ θα ρωτησω αν γινεται και αν υπαρχει θα παρω αυτο τελικα..... γιατι λογικα θα αποδιδει σε καλυτερα γραφικα...

Δημοσ.

παιζει τελικα να ρωτησω πρωτα και να δοκιαμσω αν ειναι γιατι το εχουν και κατι γνωστοι μου οπως ειπα και πιο πανω ενα καλωδιο hdmi σε vga απλα οι γνωστοι μου το εχουν το vga στο pc και το hdmi το εχουν στην tv τους ...., εγω θελω το αντιθετο hdmi στο pc και vga στην τβ θα ρωτησω αν γινεται και αν υπαρχει θα παρω αυτο τελικα..... γιατι λογικα θα αποδιδει σε καλυτερα γραφικα...

Απο την στιγμη που ειναι και οι δυο ακρες αρσενικες, τοτε δουλευει και αναποδα. Αλλα δοκιμασε το για καλο και για κακο!

Δημοσ.

εβαλα ενα vga σε vga καλωδιο που ειχα να δω ... και εδω και μια ωρα μου εχουν σπασει τα νευρα,... δεν μπορω να βγαλω ακρη...μπηκα και στην καρτα γραφικων πατισα καποια πραγματα αλλα παλι τπτ .... τι πρεπει να κανω για να δω στην tv????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...