Kotsos87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 γεια χαρα, θελω να συνδεσω το λαπτοπ μου το οποιο ειναι ( toshiba qosmio F50-108) με την τηλεοραση... το λαπτοπ εχει μια υποδοχη hdmi και μια αλλη που δεν ξερω ακριβως τι ειναι αλλα το ψαξα λιγο και νομιζω οτι ελεγε vga D SUB κατι τετοιο, αυτο μιαζει με vga αλλα δεν εχει τις υποδοχες δεξια και αριστερα που βιδωνει το VGΑ.... τελος παντων η τηλεοραση εχει υποδοχη vga και θελω να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω το λαπτοπ μεσω ενος καλωδιου ( vga σε hdmi) οπου η μερια που εχει το vga θα συνδεεται στην tv και η μερια με το hdmi στο λαπτοπ.... γινεται αυτο??? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!
Αλκης K. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 δεν νομιζω οτι υπαρχει καλωδιο hdmi to vga και το αντιθετο φυσικα.γιατι δεν τα συνδεεις με vga to vga ??
sargio01 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Η υποδοχή vga του laptop είναι ακριβώς αυτό, vga. (άσχετα που δεν έχει τις βιδούλες) Οπότε γιατί δεν παίρνεις ένα καλώδιο vga και να κάνεις τη σύνδεση...
Kotsos87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Η υποδοχή vga του laptop είναι ακριβώς αυτό, vga. (άσχετα που δεν έχει τις βιδούλες) Οπότε γιατί δεν παίρνεις ένα καλώδιο vga και να κάνεις τη σύνδεση... αν ειναι οντως τελικα vga αυτο στο λαπτοπ τοτε γινεται αυτο που λετε... αλλα ρωταω για hdmi γιατι το hdmi εχει καλυτερα γραφικα( αν δεν λεω βλακεια δηλαδη...) Παντως ενας φιλος μου συνδεει το σταθερο του υπολογιστη με vga σε hdmi απλα αυτος κανει το αναποδο συνδεει το vga στο pc του και το hdmi στην οθονη του....οποτε αφου εγω ζηταω το αντιθετο απο αυτο αλλα σαν καλωδιο υπαρχει ρωταω αν γινεται οντως?
CmdShepard85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και σιγουρα υπαρχει ανταπτορας θυλικου HDMI σε αρσενικο VGA (δεν ξερω για το αντιθετο, αν και λογικα θα υαρχει), πολυ καλυτερα θα κανεις την δουλεια σου με ενα απλο VGA καλωδιο, οπως ειπαι και ο φιλος απο επανω!
Kotsos87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και σιγουρα υπαρχει ανταπτορας θυλικου HDMI σε αρσενικο VGA (δεν ξερω για το αντιθετο, αν και λογικα θα υαρχει), πολυ καλυτερα θα κανεις την δουλεια σου με ενα απλο VGA καλωδιο, οπως ειπαι και ο φιλος απο επανω! τα γραφικα ομως δεν θα ειναι λιγο χειροτερα με vga σε vga ???
CmdShepard85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 τα γραφικα ομως δεν θα ειναι λιγο χειροτερα με vga σε vga ??? Μπα, τα ιδια ειναι...Εγω προσωπικα χρησημοποιω VGA χρονια και το βρισκω πολυ πιο αξιοπιστο απο HDMI.
Kotsos87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπα, τα ιδια ειναι...Εγω προσωπικα χρησημοποιω VGA χρονια και το βρισκω πολυ πιο αξιοπιστο απο HDMI. τωρα εγω τυνχανει να εχω ενα vga σε vga καλωδιο αλλα ειναι απο αυτα που εχουν τις βιδουλες, ενω το λαπτοπ οπως ειπα πιο πανω δεν εχει τις βιδουλες αριστερα και δεξια του πρεπει να παρω αλλο ειδικο καλωδιο? ή μπαινει και αυτο που εχω?
sargio01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Βάλε το χωρίς να το βιδώσεις ρε αδερφέ :lol:
Kotsos87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Βάλε το χωρίς να το βιδώσεις ρε αδερφέ :lol: γινεται αυτο? δηλαδη αν πηγαινα να παρω παλι με βιδες θα μου δινανε? ή υπαρχει και χωρις?
sargio01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει και χωρίς. Oι βίδες είναι μόνο για τη απόλυτη σταθεροποίηση του βύσματος και για τίποτε άλλο. (το βύσμα κάθετε μια χαρά και έτσι)
CmdShepard85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει και χωρίς. Oι βίδες είναι μόνο για τη απόλυτη σταθεροποίηση του βύσματος και για τίποτε άλλο. (το βύσμα κάθετε μια χαρά και έτσι) Απλα μην το πολυκουνας γιατι θα αρχισουν τα παλαβα και θα φας φλασια
Kotsos87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Απλα μην το πολυκουνας γιατι θα αρχισουν τα παλαβα και θα φας φλασια τελικα δεν εχω καλωδιο vga και θα παω να παρω, εχω ενα δηλαδη αλλα ειναι παλιο και λιγο κακομεταχερισμενο,οποτε θα παω να παρω αλλο....και αφου θα παρω πως θα το βρω αυτο που απο τη μια θα ειναι το vga με τις βιδουλες για την tv και απο την αλλη to vga χωρις τις βιδουλες για το laptop?
CmdShepard85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα δεν εχω καλωδιο vga και θα παω να παρω, εχω ενα δηλαδη αλλα ειναι παλιο και λιγο κακομεταχερισμενο,οποτε θα παω να παρω αλλο....και αφου θα παρω πως θα το βρω αυτο που απο τη μια θα ειναι το vga με τις βιδουλες για την tv και απο την αλλη to vga χωρις τις βιδουλες για το laptop? Οι βιδουλες δεν παιζουν καπιο ρολο, αμα το PC το εχεις σταθερο εισαι μια χαρα. Οπιοδηποτε καλωδιο VGA δουλευει. Ανεξαρτητα απο τις βιδουλες.
Kotsos87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Οι βιδουλες δεν παιζουν καπιο ρολο, αμα το PC το εχεις σταθερο εισαι μια χαρα. Οπιοδηποτε καλωδιο VGA δουλευει. Ανεξαρτητα απο τις βιδουλες. το λεω επειδη θα παρω που θα παρω μηπως υπαρχει να παρω χωρις βιδουλες...???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα