vaggospat13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Το msdn είναι μόνο για επί πληρωμή συνδρομητές, δεν ξέρω τι σκεφτόνταν ο vaggospat13 όταν έδωσε το λινκ, αλλά μόνο αν πληρώσεις μπορείς να τα κατεβάσεις από εκεί. Αν πας στο πρώτο λινκ που έδωσε ο sargio01, μπορείς να κατεβάζεις το: Windows 7 Home Premium SP1-U ISO English x64: X17-58997.iso που είναι αυτό που θες. Μετά, μπορείς να αλλάξεις γλώσσα είτε με το vistalizator, είναι μέσω cmd (κάνω σε λίγα λεπτά edit για τον τρόπο). edit: http://www.insomnia....7/#entry4616759 εχεις δικιο φιλαρακι δεν ειδα οτι ηταν επι πληρωμη
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για να ξεκαθαριστεί, τα 32 bit windows αναγνωρίζουν μέχρι 4GB μνήμη (μπορείς να έχεις πχ 8 ή παραπάνω GB στο μηχάνημα, τα 32bit αναγνωρίζουν μόνο μέχρι 4, ενώ τα 64 αναγνωρίζουν και χρησιμοποιούν όλη τη μνήμη που έχει το μηχάνημα). Αυτή είναι η διαφορά τους. με εξαιρεση τα starter edition ta 32 που βλεπουν 3 giga μνημη αντι για 4. thanks! Τα κατεβαζω, τα περναω και σας λεω Υ.Γ. Στο φορητο μου γράφει Win 7 home prem OA Ποιο απο αυτα να κατεβασω? Windows 7 Professional (x64) - DVD (Greek) Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 (x64) - DVD (Greek) ? Παιδια δεν βγαζω ακρη. ΜΟυ ζηταγε να συνδεθω, συνδεθηκα με το hotmail και μετα μου ζηταγε subscription και ενα subscription id κλπ ναι πρεπει να εχεις subscription αλλιως.... οπως ειπαν σωστα
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ta 32 απο τα 64 ναι ειναι διαφορετικο προιον καταρχην αρα δεν γινεται να το κανεις αυτο που θες.τωρα για το Oa . Original Equipment Manufacturer (OEM) Activation is also known as OA. It basically is OEM basic input/output system (BIOS) activation -- meaning they've activated it already and you don't need to enter the key and activate yourself. Αν ισχύ αυτό,σημαίνει ότι το bios έχει όλες της πληροφορίες για να καταλάβουν τα win ότι έχεις δικαίωμα σε γνήσια windows,τότε μην βάζεις κλειδί,τελειώνει και έτσι η εγκατάσταση και λογικά θα σου βγει activated ή απευθείας ή μετά από μερικά (windows)update.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ισχυει κατι τετοιο δεν ξερω ακριβως πως για αυτο και μερικα εβγαζαν cracks που στην ουσια προσπαθουσαν να μιμηθουν το Oem αναλογα την εταιρεια και μετα σου βγαζε οτι ειναι οκ activated και φαινοταν πχ στην καρτελλα με την εκδοση των windows πχ το σημα της hp.
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ισχυει κατι τετοιο δεν ξερω ακριβως πως για αυτο και μερικα εβγαζαν cracks που στην ουσια προσπαθουσαν να μιμηθουν το Oem αναλογα την εταιρεια και μετα σου βγαζε οτι ειναι οκ activated και φαινοταν πχ στην καρτελλα με την εκδοση των windows πχ το σημα της hp. Το ξέρω ,για αυτό το λέω...
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 αν και παλι κατι ειχε βγει για αυτο για τον τροπο αντιμετωπισης του απο τον billy οσο θυμαμαι
gotham7878 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω πως φταίει η διαφορά στα bit, έχω την εντύπωση ότι έχουν διαφορετικά serial. Κατέβασε τα 64άρια από το mydigitallife ή κάποιο ασφαλές τορρεντ. Λοιπόν κατέβασα από το mydigitallife τελικα το λειτουργικο που ήθελα και πάλι είχα πρόβλημα. Μετά είπα να κάνω τηλεφωνική ενεργοποίηση αλλα δεν μπορούσα να πάρω με το κινητό 801...... Μετά θυμήθηκα οτι έχω μονάδες στο skype και πήρα απο το κινητό το άλλο τηλέφωνο που δίνει +44....... Η όλη διαδικασία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ολοκληρώθηκε επιτυχώς Σας ευχαριστώ όλους 1
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 αψογος.κανε και κανα acronis η κανα ghost να εισαι ready Με ολη την εγκατασταση 1
LGavri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον gotham7878. Κατέβασα τα windows 7 από το mydigitallife, αλλά μου ζητάει activate. Το laptop είχε αρχικά ελληνικά windows, αλλά δεν βρήκα την ελληνική έκδοση κι ετσι κατέβασα και εγκατέστησα την αγγλική έκδοση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μετατρέψω τα windows σε ελληνικά; Ειναι windows 7 home premium. Επίσης δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το 0800 νούμερο που δίνουν για phone activate. Τηλεφωνώ από σταθερό της forthnet. Παίζει κάποιο ρόλο; Έχει καταφέρει κανείς να κάνει activate χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο νούμερο; Ευχαριστώ
Sirios8e Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον gotham7878. Κατέβασα τα windows 7 από το mydigitallife, αλλά μου ζητάει activate. Το laptop είχε αρχικά ελληνικά windows, αλλά δεν βρήκα την ελληνική έκδοση κι ετσι κατέβασα και εγκατέστησα την αγγλική έκδοση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μετατρέψω τα windows σε ελληνικά; Ειναι windows 7 home premium. Επίσης δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το 0800 νούμερο που δίνουν για phone activate. Τηλεφωνώ από σταθερό της forthnet. Παίζει κάποιο ρόλο; Έχει καταφέρει κανείς να κάνει activate χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο νούμερο; Ευχαριστώ Eγω τα κατεβασα απο εδω (home premium 32bit, στην αγγλικη εκδοση) - http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproinstall/thread/c0e78d7a-883d-4caa-a8c0-1e127a14612a -εκανα επανεγκατασταση και μου τα ενεργοποιησανε αμεσως και μετα με το vistalizator εκανα αλλαγη γλωσσας χωρις κανενα προβλημα. Πηγαινεις εδω http://www.mydigitallife.info/windows-7-sp1-mui-language-packs-official-direct-download-links/ και κατεβαζεις την Ελληνικη γλωσσα, 32 η 64 bit. Μετα κατεβαζεις το vistalizator την περνας μεσα, και μολις ολοκληρωθει η διαδικασια πατας change language, μετα κανεις επαννεκινηση και εχεις windows Eλληνικα. Εμενα ετσι δουλεψε χωρις προβλημα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2013 από Sirios8e
katsouras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Για να μην ανοιγω θεμα ειπα να ρωτησω εδω.Λοιπον εχω ενα desktop με windows 7 home premium 32bit αυθεντικα.Επειδη πηρα ram 8gb και δεν το ηξερα θελω να παω σε 64 αφου τσεκαρα και τα υποστηριζει κανονικα το συστημα.Αν τα κατεβασω,τα περασω και βαλω το κλειδι που εχω τωρα κανω δουλεια η οχι?
BritGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Κατόπιν επικοινωνίας με τη microsoft, ενημερώθηκα ότι δεν δέχονται το serial number αν πας να εγκαταστήσεις έκδοση με περασμένο ήδη το service pack αν η έκδοση που ήρθε με το pc σου δεν το περιείχε. Αν το λάπτοπ σου δεν είχε το SP1 όταν το αγόρασες, τότε πρέπει να βρεις έκδοση χωρίς το SP για να δεχτεί τον κωδικό σου, και μετά εγκαθιστάς το SP μέσω του windows update. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και υπάρχει παλαιότερο thread για αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα