Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω ενα λαπτοπ hp g62 και προσφατα έκανα μια αλλαγή στα παρτισιον. Τώρα θέλω να ξαναπεράσω τα windows αλλα ήταν σε κάποιο παρτισιον το οποιο έχω σβήσει. Αφου έχω το serial number στο φορητο απο κάτω, είπα να περάσω το dvd με τα windows του σταθερού μου, που είναι και αυτά win 7 home prem και μετα να εισαγω απλα τον κωδικο του laptop. Δεν το δέχεται ομως.

Με μια γρήγορη ματια όμως είδα οτι στο σταθερο η ταμπελιτσα λεει

win 7 home prem

ενω στο φορητο εχει μετα και ΟΑ

win 7 home prem ΟΑ

Τι είναι αυτό? Που μπορώ να κατεβάσω τα windows που θέλω ωστε να περασω και τον κωδικο μου και να ειναι αυθεντικά? Επισης νομιζω οτι του σταθερου ειναι 32bit ενω του φορητου 64bit. Δεν ξερω αν ειναι σαν διαφορετικο προιον.

Δημοσ.

ta 32 απο τα 64 ναι ειναι διαφορετικο προιον καταρχην αρα δεν γινεται να το κανεις αυτο που θες.τωρα για το Oa

. Original Equipment Manufacturer (OEM) Activation is also known as OA. It basically is OEM basic input/output system (BIOS) activation -- meaning they've activated it already and you don't need to enter the key and activate yourself.

Δημοσ.

το serial ισως παιξει σε ιδια εκδοση και ας μην ειναι Hp.με ενα ??

και το κακο ειναι οτι τα recovery δεν τα δινει η Hp.μονο τα πουλαει νομιζω.η αν υπαρχει καποιος με το ιδιο λαπτοπ να του φτιαξει τα recovery

Δημοσ.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν είναι 32- ή 64-bit (αν δεν κάνω λάθος).

Όταν λες πως δεν δέχεται το κλειδί που βάζεις, δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση ή δεν σε αφήνει να τα ενεργοποιήσεις; Εάν ισχύει το δεύτερο, αποσύνδεσε το laptop από το internet και κάνε ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου. Η επιλογή για ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου είναι απενεργοποιημένη όταν υπάρχει πρόσβαση στο Internet.

Δημοσ.

Θα πρέπει να βρεις τα ίδια windows από κάποιο laptop hp για να μπορεί να πάρει τον κωδικό σου .

Το θεμα ειναι που να τα βρω? Θα παρω το πρωι την εξυπηρετηση της microsoft να δω μηπως βρω ακρη. Εξαλλου μονο το λειτουργικο με νοιαζει. τα driver για το λαπτοπ τα βρηκα στο site της hp. Εγω ξερω οτι τα λεφτα οταν αγοραζεις λειτουργικο ειναι το serial number αρα νομιζα οτι μεχρι και απο την microsoft θα μπορουσα να τα κατεβασω αλλα χωρις serial number. στο site τους ομως εχει μονο να τα αγορασεις :(

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν είναι 32- ή 64-bit (αν δεν κάνω λάθος).

Όταν λες πως δεν δέχεται το κλειδί που βάζεις, δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση ή δεν σε αφήνει να τα ενεργοποιήσεις; Εάν ισχύει το δεύτερο, αποσύνδεσε το laptop από το internet και κάνε ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου. Η επιλογή για ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου είναι απενεργοποιημένη όταν υπάρχει πρόσβαση στο Internet.

Να τα ενεργοποιησω δεν με αφηνει. Την ειδα την ενεργοποιηση μεσω τηλ. αλλα εχω κινητο και δεν μπορω να καλεσω 801.......

Δημοσ.

για το δευτερο μου λεει δεν εχω αδεια προσβασης

Περίμενε γιατί έκανα ενημέρωση σε νέα έκδοση επι την ευκαιρία και πρέπει να εγκριθεί πρώτα απο τη διαχείρηση του insomnia για να επαναδιατεθεί δημόσια...

Δημοσ.

Για να ξεκαθαριστεί, τα 32 bit windows αναγνωρίζουν μέχρι 4GB μνήμη (μπορείς να έχεις πχ 8 ή παραπάνω GB στο μηχάνημα, τα 32bit αναγνωρίζουν μόνο μέχρι 4, ενώ τα 64 αναγνωρίζουν και χρησιμοποιούν όλη τη μνήμη που έχει το μηχάνημα). Αυτή είναι η διαφορά τους.

Δημοσ.

Νομίζω πως φταίει η διαφορά στα bit, έχω την εντύπωση ότι έχουν διαφορετικά serial. Κατέβασε τα 64άρια από το mydigitallife ή κάποιο ασφαλές τορρεντ.

Δημοσ.

εδω εισαι κατευθειαν απο τη microsoft και στα ελληνικα αν θες

http://msdn.microsof...ndex=0&FileId=0

thanks! Τα κατεβαζω, τα περναω και σας λεω ;)

Υ.Γ. Στο φορητο μου γράφει Win 7 home prem OA

Ποιο απο αυτα να κατεβασω?

Windows 7 Professional (x64) - DVD (Greek)

Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 (x64) - DVD (Greek)

?

Παιδια δεν βγαζω ακρη. ΜΟυ ζηταγε να συνδεθω, συνδεθηκα με το hotmail και μετα μου ζηταγε subscription και ενα subscription id κλπ :fear:

Δημοσ.

thanks! Τα κατεβαζω, τα περναω και σας λεω ;)

Υ.Γ. Στο φορητο μου γράφει Win 7 home prem OA

Ποιο απο αυτα να κατεβασω?

Windows 7 Professional (x64) - DVD (Greek)

Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 (x64) - DVD (Greek)

?

Παιδια δεν βγαζω ακρη. ΜΟυ ζηταγε να συνδεθω, συνδεθηκα με το hotmail και μετα μου ζηταγε subscription και ενα subscription id κλπ :fear:

Το msdn είναι μόνο για επί πληρωμή συνδρομητές, δεν ξέρω τι σκεφτόνταν ο vaggospat13 όταν έδωσε το λινκ, αλλά μόνο αν πληρώσεις μπορείς να τα κατεβάσεις από εκεί.

Αν πας στο πρώτο λινκ που έδωσε ο sargio01, μπορείς να κατεβάζεις το:

Windows 7 Home Premium SP1-U ISO

English x64: X17-58997.iso

που είναι αυτό που θες. Μετά, μπορείς να αλλάξεις γλώσσα είτε με το vistalizator, είναι μέσω cmd (κάνω σε λίγα λεπτά edit για τον τρόπο).

edit: http://www.insomnia.gr/topic/439292-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-windows-7/#entry4616759

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...