Προς το περιεχόμενο

Υπερχρεωση Cosmote Ιnternet on the go

kolisioo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξήγησε στα παιδιά την όλη φάση, ώστε να μην επαναληφθεί.

Τόσα λεφτά, ειδικά την περίοδο που περνάμε, αμαρτία είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε κριμα...την ειχα πατησει και εγω με vodafone πολυ παλια...εαν ξεπερασεις το οριο υπαρχει ΠΟΛΥ μεγαλη χρεωση!! 680 ευρω το ειχα πληρωσει...μετα μολις περασε το συμβολαιο το εσπασα το usb με μια βαρια που εχω!!

ειναι λιγο δυσκολο παιδια να "κοψουν".. και εγω τους το ειχα πει αλλα μου ειπαν " κυριε δεν μπορουμε να κανουμε τπτ για αυτο που συνεβει" ..και τα πληρωσα!!

Μακαρι φιλε μου να μην πληρωσεις τοσα πολλα!!

εγω συμφωνω να μην πας "δικαστικος"..μιλας με καποιον ανωτερο υπευθυνο στην cosmote και να του πεις το προβλημα σου!!

Δεν υπαρχει λογικη στο να πας δικαστικως.

Μιλας με την εταιρια και αν δεχτουν καποιον διακανονισμο ή μια μικρη μειωση εχει καλος (χλωμο)

Ειναι σαν να παρκαρεις σε θεση αναπηρων να σε γραψουν και να πας στο τμημα να παραπονεθεις με την δικαιολογια δεν ηξερα τι ηταν αυτες οι ασπρες γραμμουλες και να μου την σβησετε.....

Στα καταστηματα δεν θα σου πουν το Μobile Internet ειναι μια απατη και μιση και μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις συμφερει(Υπεραπομακρυνσμενο σημειο που ο ΟΤΕ θα περασει σε 10 χρονια και σιγα μη πιανει το σημα του κινητου) θα σου πουν τα ωραια,πιανει παντου! 4GB!ΤΣΑΜΠΑ! και αλλα ομορφα.

Καλα οταν σου ειπαν εφτασε ο λογαριασμος τα 500€ (οποτε σε ενημερωσαν) αντι να τους πεις κοφτε τον διαολο εσυ συνεχισες με προσοχη;

Τους ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΑ....Βοηθειαα , τι να κανω?

Σε καποια φαση, στον ενα μηνα και με παιρνουν τηλ. και μου λενε οτι η χρεωση εχει φτασει τα 500 ευρω..! Εγω τους σκυλοβρισα, και ελαχιστοποιησα πολυ την χρηση του....!!

Το θεμα ειναι οτι δεν με ειχαν ειδοποιησει για αυτο και επρεπε να με ενημερωσουν για το ποσο,

Λυπαμαι αλλα καλα να παθεις και δεν νιωθω καθολου τυψεις μιας και εισαι μαγκας και σκυλοβρισες τον εργαζομενο που εκανε την δουλεια του και πιθανως σε γλυτωσε απο κανενα διχιλιαρο ακομα αφου το ελαττωσες και ερχεσαι εδω κλαιγοντας να σε σωσουμε.

Αμφιβαλω τελικα αν υπηρχαν παιδια στην μεση.

Στις υγειες σου και σε παρακαλω μη με σκυλοβρισεις και εμενα :)

• Like 1

Μιλας με την εταιρια και αν δεχτουν καποιον διακανονισμο ή μια μικρη μειωση εχει καλος (χλωμο)

Ειναι σαν να παρκαρεις σε θεση αναπηρων να σε γραψουν και να πας στο τμημα να παραπονεθεις με την δικαιολογια δεν ηξερα τι ηταν αυτες οι ασπρες γραμμουλες και να μου την σβησετε.....

Στα καταστηματα δεν θα σου πουν το Μobile Internet ειναι μια απατη και μιση και μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις συμφερει(Υπεραπομακρυνσμενο σημειο που ο ΟΤΕ θα περασει σε 10 χρονια και σιγα μη πιανει το σημα του κινητου) θα σου πουν τα ωραια,πιανει παντου! 4GB!ΤΣΑΜΠΑ! και αλλα ομορφα.

Καλα οταν σου ειπαν εφτασε ο λογαριασμος τα 500€ (οποτε σε ενημερωσαν) αντι να τους πεις κοφτε τον διαολο εσυ συνεχισες με προσοχη;

Λυπαμαι αλλα καλα να παθεις και δεν νιωθω καθολου τυψεις μιας και εισαι μαγκας και σκυλοβρισες τον εργαζομενο που εκανε την δουλεια του και πιθανως σε γλυτωσε απο κανενα διχιλιαρο ακομα αφου το ελαττωσες και ερχεσαι εδω κλαιγοντας να σε σωσουμε.

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα... Αλλά μην γίνεσαι τόσο σκληρός με τον άνθρωπο..

Πηγα στην αρχη να βοηθησω αλλα κοιτα τα Quotes που εκανα.

Θες βοηθεια; Να εισαι ειλικρινης και οχι να αλλαζει η ιστορια οσο παμε.

Οχι στην αρχη τους γαμωσταυρησα επειδη μου ειπαν 500€ και μετα δεν με ενημερωσαν για την τιμη....

Αυτος θα παει θα πει τα ψεματακια του και μπορει να την "γλυτωσει φτηνα" ο επομενος που θα παει ομως που δεν πουλησε μαγκιες απο το τηλεφωνο θα παει και θα λαβει το λυπαμαι κυριε καναμε ηδη την καλη πραξη του μηνα.

Και η συμπεριφορα του καφρου του Ελληναρα δεν ειδα να σχολιαστει απο κανεναν...μονο κουραγιο φιλε οντως εμπλεξες.

Σωστος ο Νικος απο κατω κατσε να το διορθωσω λιγο.

Οι εταιρείες δεν κανουν εκπτώσεις στον καθε ενα γιατι ο ενας ειναι μάγκας και ο άλλος κότα, για να σου κάνουν κάποια μείωση ακολουθείτε ολόκληρη διαδικασία και μετα απο έγγραφη αναφορά αμφισβήτησης του πελάτη.

1ον)Δεν εκανα αυτο το θεμα για να δωσω εξηγησεις σε καποιον. Το εκανα για βοηθεια,που απο οτι καταλαβαινω εσυ δεν θες να δωσεις.

2ον) δεν ειμαι μαγκας! απο την στιγμη που εκανα το "συμβολαιο" και μου ειπαν οτι αν ξεπερασω το οριο θα μου το κοψουν και μετα με παιρνουν τηλ. και μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω 500 ευρω , τι θα τους πω ?να σται καλα ευχαριστω για την ενημερωση ??

Και 3ον) δεν ειπα οτι εβρισα τον υπαλληλο..!Μιλησα με ανωτερο,του ειπα οτι δεν γινεται να το πληρωσω και οτι δεν με ειχαν ενημερωσει οτι θα συμβει κατι τετοιο και μετα τον << εβρισα >>!

Ελπιζω να σε καλυψα :)

υ.: ποτε δεν χρησιμοποιησα τη λεξη γαμωσταυρησα!

και ποια ψεματακια ? βιαζοντουσαν να πουλησουν φαινεται οταν πηγα να αγορασω και δεν βρεθηκε ουτε ενας υπαλληλος να μου πει τις λεπτομερειες....δηλαδη πρεπει να ειμαστε ολοι σχετικοι ? και να τους πουμε και ευχαριστω μετα ?

Αφου αμφιβαλλεις κυριε αστυνομε Σαινη οτι υπαρχουν παιδια στην μεση.. . ενταξει :P Ποιος ο λογος να πω ψεματα ??εχω κατι να κερδισω? και να μην θυμωνεις με τα δικα μου <<ψεματακια>> οπως λες αλλα με τα ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ των εταιριων !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοξα Τον Θεο εχω βγαλει και 2 σχολες και ξερω να διαβαζω.

Σε καποια φαση, στον ενα μηνα και με παιρνουν τηλ. και μου λενε οτι η χρεωση εχει φτασει τα 500 ευρω..! Εγω τους σκυλοβρισα, και ελαχιστοποιησα πολυ την χρηση του....!!

Το θεμα ειναι οτι δεν με ειχαν ειδοποιησει για αυτο και επρεπε να με ενημερωσουν για το ποσο,

Τωρα βγηκε ανωτερος οτι τους ειπες οτι δεν μπορεις να πληρωσεις και ολα εγιναν ηρεμα και με γνωμονα την λογικη.

Πολλα κενα στο story και επειδη δεν εχω ορεξη για puzzles ή να μαντεψω τι ειναι αληθεια ή οχι αποχωρω :)

Υ.Γ. Thanx που δεν με σκυλοβρισες εκτος αν τωρα που ειπα οτι θα φυγω απο το θεμα ριξεις κανενα μπινελικι.

Υ.Γ.2 Αρα ηξερες οτι υπηρχε οριο

Απ:Το ειπαμε οι εταιριες με το mobile Internet ψαχνουν για κοροιδα.Μακαρι να εμπαινες νωριτερα στο Insomnia.gr να ριξεις μια ματια και να κανεις μια ερωτηση αλλα δεν εκατσε.

Τωρα συμπληρωνεις κομματι κομματι πραγματα και περιμενεις να σε κρινουμε απο οτι μας λες μετα απο μερες;

αντε γεια

Επεξ/σία από Sotosgl

φιλε μαλλον τσαμπα πηγαν οι σχολες.. κοιτα λιγο τι εγραψα...! και βεβαια ηξερα οτι υπηρχε οριο απλα δεν ηξερα ποτε το ειχα ξεπερασει.! ο υπαλληλος μου ειχε πει οτι θα ειχα 40 ωρες στο ιντερνετ..χωρις να κατεβαζω κατι, και οταν θα ξεπερασω το οριο θα μου το κοψουν! αυτολεξει!

και εγω ως ασχετος νομιζα χωρις να κατεβαζω κατι εννοωντας να το κανω download. Εσυ πιστευεις οτι δεν θα επρεπε να με ειχαν ενημερωσει για το τι εννοουνε? ή δεν θα επρεπε να μου το κοψουν οπως μου ειχαν πει.. ?

και ξανακοιτα τι εγραψα γιατι μαλλον απο την βιασυνη σου να μου στειλεις δεν ειδες :P (Μιλησα με ανωτερο,του ειπα οτι δεν γινεται να το πληρωσω και οτι δεν με ειχαν ενημερωσει οτι θα συμβει κατι τετοιο και μετα τον << εβρισα >>!) Δες λιγο τον ορισμο του βριζω...:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...