kokos80 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, Εχω κάνει κάποια εφαρμογή σε visual studio 2010 την οποία και θέλω να ανεβάσω στην ιστιοσελίδα μου. Η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη καθώς περιλαμβάνει την εισαγωγή μεταβλητών, μαθηματικές πράξεις με την ολοκλήρωση της εσαγωγής των μεταβλητών και σχεδίαση κάποιων σχημάτων. Μη φανταστείτε σχήματα γραφημάτων κτλ, μόνο κύκλο, τετράγωνα και ευθείες. Δεν έχω ιδέα όμως πως να το ανεβάσω στην ιστιοσελίδα μου. Η εφαρμογή δεν θα πρέπει να γίνεται download από την ιστιοσελίδα, αλλά να τρέχει online σε παράθυρο από τον web server. Είναι αυτό δυνατόν? Εχω καταφέρει να το τρέχω τοπικά σε οποιοδήποτε υπολογιστή αλλά δεν μπορεί να τρέξει στην ιστιοσελίδα!! Γνωρίζει κάποιος επί του θέματος; Αν ναι, η συμβουλή σας και η γνώμη σας θα μπορούσε να με καθοδηγήσει προς τον σωστό δρόμο. Εχω διαβάσει πάρα πολλά θέματα αλλά πραγματικά....ΧΑΘΗΚΑ !! Ευχαριστώ !!
defacer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θέλεις να τρέχει κατευθείαν "μέσα στον web browser" τότε η μόνη σου επιλογή που σχετίζεται με Visual Studio είναι να το γράψεις σε Silverlight (αντίστοιχο του Flash χοντρικά). Διαφορετικά οποιαδήποτε άλλη αυτοματοποιημένη λύση περιλαμβάνει το ότι η εφαρμογή θα κατεβαίνει και θα εγκαθίσταται στον υπολογιστή. Αν είναι γραμμένη σε .NET μπορείς να απλοποιήσεις πάρα μα πάρα πολύ αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώντας ClickOnce. Αν δεν ισχύει ούτε αυτό τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα