Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να φτιάξω πύργο μόνο αξίας 450-500 ευρώ.

Η χρήση του θα είναι γραφείου αλλά και κάποια παιχνίδια όπως pes3,call of duty mw.

Είμαι απο βόρεια Ελλάδα και θα προτιμούσα προτάσεις απο vision studio παρακαλώ που βολεύει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

περιμένω τις απόψεις σας!!!!

Δημοσ.

Πολλύ κοντά εώς ταύτηση με αυτό που χρεάζομαι πιστεύω.

Άν σε επεξεργαστή πάμε σε 4core με λίγα ευρώ ποιο πάνω ας πούμε i3, ποιόν θα πρότεινες?

Δημοσ.

Δεν είναι 4core ο i3. Θα πρότεινα να πορευτείς έτσι και όταν και αν δεν θα σου φτάνει (πολύ δύσκολο με τη χρήση που αναφέρεις) να δεις τι θα κάνεις με κάποιον μεταχειρισμένο i5. Η άλλη λύση είναι να πας σε phenom II X 4 ανεβαίνοντας στο μπάτζετ αλλά δεν θα σου το πρότεινα.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο άστοχο τελείως το σχόλειο μου για τον i3.Όσο αφορά τη κάρτα γραφικών συγκριτικά με την http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23844&cat=5&sub=0&pmanuf=923&sort=3&step=undefined γιατί προτειμάμε την radeon?

Ρωτάω για να μαθένουμε και κάτι ...! :-D

Δημοσ.

Έχεις δίκιο άστοχο τελείως το σχόλειο μου για τον i3.Όσο αφορά τη κάρτα γραφικών συγκριτικά με την http://www.visionstu...&step=undefined γιατί προτειμάμε την radeon?

Ρωτάω για να μαθένουμε και κάτι ...! :-D

Γιατί η 7770 είναι καλύτερη. Η 550ti παίζει ανάμεσα στην 7750 και τη 7770.

@rounsmith: Δεν θα το έλεγα. Μάλλον nvidia προτιμάω, αν μιλάμε για καθαρή προτιμήση. Απλά συνήθως στα μπάτζετ που κινούμαστε οι περισσότεροι, συμφέρουν οι ati στο επιδόσεις/τιμή.

Δημοσ.

Η 7770 ειναι πολυ καλυτερη απο την 550 ti.Τι οθονη θα εχεις σ αυτο το PC?

Σκέφτομαι να το συνδιάσω το σύστημα αυτό με ένα καινούργιο monitor τηλεόρασης.

Περίπου στις 30".Δέν εχω καταλήξει ακόμα!!!

Δημοσ.

Γιατί η 7770 είναι καλύτερη. Η 550ti παίζει ανάμεσα στην 7750 και τη 7770.

@rounsmith: Δεν θα το έλεγα. Μάλλον nvidia προτιμάω, αν μιλάμε για καθαρή προτιμήση. Απλά συνήθως στα μπάτζετ που κινούμαστε οι περισσότεροι, συμφέρουν οι ati στο επιδόσεις/τιμή.

Αχά οκί ! Νόμιζα ότι σου αρέσουνε οι ati Λόγω επειδή έχεις αυτή και στο πισί σου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...