poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ενταξει θα στο αλλαξουν μικρο το κακο.κοντα σου ειναι το shop ευτυχως.υπομονη
bougos08 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ παρα μονο με huawei.Για να μου δωσουν τομσον θα πρεπει να τους πληρωσω τσαμπουκα 35 ευρω...Τι ναι αυτα γαμωτο.Ωραια ξεκινησαμε την συνεργασια μας...
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ παρα μονο με huawei.Για να μου δωσουν τομσον θα πρεπει να τους πληρωσω τσαμπουκα 35 ευρω...Τι ναι αυτα γαμωτο.Ωραια ξεκινησαμε την συνεργασια μας... κανονικα Huawei δινουν σε adsl over pots εδω και αρκετο καιρο.απλα για χ υ λογους συνεχισαν για μικρο χρονικο διαστημα να δινουν thomson.τωρα αν τα εχουν μονο για πωληση τα thomson τα over pstn τι να σου πω.δεν ξερω.
bougos08 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 φέρνω ηλεκτρολόγο με γνώσεις σε δίκτυα για να μου περάσει καλώδιο utp μπας και δω προκοπή σε θέματα θορύβου-συγχρονισμού
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 πρεπει να δει ποιο κομματι δεν παιζει σωστα αμα ειναι αληθεια οτι καποιο κομματι πραγματι δεν παιζει σωστα.κατα τα αλλα μπορει απλα να μην παει η γραμμη παραπανω.εχεις 40 attenuation.Μην περιμενεις πολλα.πεντελη χαλανδρι βριλησσια αλλαζουν τα καφαο και βαζει νεα ο οτε για vdsl:p
bougos08 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 το καλωδιο που εχω τωρα ειναι το παλιο.δεν ισχυει οτι με utp θα ειναι καλυτερα για μενα?οχι απο αποψη ταχυτητας
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 παλιο η οχι δεν παιζει ρολο.το ραζιμ που περνανε στα σπιτια αν δεν εχει παθει κατι ειναι πολυ καλο καλωδιο και ειναι και συνεστραμενο οποτε δεν εχεις θεμα.οποτε και Utp να περασεις δεν σημαινει οτι θα παιξει καλυτερα.μπορει να μην ειναι θεμα χαλκου αλλα θεμα το που πηγαινουν τα καλωδια που διακλαδιζονται κτλ. αν υπαρχει πχ φιλτρο σε καποιο συναγερμο κτλ.
bougos08 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 οχι στο συναγερμο φιλτρο δεν υπαρχει. Ομως πες μου σε παρακαλω ΠΡΙΝ φερω ανθρωπο σπιτι να το δει,ΠΩΣ μπορω εγω να συνδεσω το μοντεμ με τη κολωνα εξω απ το σπιτι για να δω αν εκει παιζει οντως στα 7.5mbit που μου ειπε ο τεχνικος.αν δε παιζει σημαινει οτι δε φταιει το καλωδιο και γω δε μπορω να κανω τπτ.ΑΝ ΟΜΩΣ παιξει παραπανω τοτε 1000% θα ξερω οτι το προβλημα ειναι δικο μου.....
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 οχι στο συναγερμο φιλτρο δεν υπαρχει. Ομως πες μου σε παρακαλω ΠΡΙΝ φερω ανθρωπο σπιτι να το δει,ΠΩΣ μπορω εγω να συνδεσω το μοντεμ με τη κολωνα εξω απ το σπιτι για να δω αν εκει παιζει οντως στα 7.5mbit που μου ειπε ο τεχνικος.αν δε παιζει σημαινει οτι δε φταιει το καλωδιο και γω δε μπορω να κανω τπτ.ΑΝ ΟΜΩΣ παιξει παραπανω τοτε 1000% θα ξερω οτι το προβλημα ειναι δικο μου..... τωρα και το φιλτρο στο συναγερμο ειναι σχετικο.εξαρτατε πως εχουν συνδεθει μεσα στο σπιτι τα παντα.μπορει να ειναι θεμα καλωδιου μπορει 1002.πρεπει να πηγαινει καποιος πριζακι πριζακι.απο την κολωνα την μισοπεσμενη εξω το σπιτι σου φευγει ενα καλωδιο και καπου ενωνεται με το δικο σου καλωδιο.εκει πρεπει να δοκιμασεις.μπορει να εχει οξειδωθει εκει το καλωδιο πχ.απλα ακολουθα με το ματι το καλωδιο το καπως γκρι μπεζ του οτε και δες που ενωνετε με το δικο σου.λογικα στον τοιχο του σπιτιου καπου εκει θα ενωνεται.εκει λυνεις την ενωση κρατας μονο το καλωδιο του οτε και δοκιμαζεις .
bougos08 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 καλα ακρη δεν εβγαλα..δε πιανουν και τα χερια μου! θα φερω εναν,θα τον πληρωσω και ας αλλαξει ολη τη καλωδιωση του σπιτιου..κουραστηκα πια ρε αλεξ... παρεπιπτόντως τσεκαρε τωρα ποσο ειμαι....παρατηρησα οτι οταν πεφτει η ταχυτητα που κλειδωνει,ο θορυβος ειναι υψηλος(αρα καλο για μενα).Οταν ομως ανεβαινει και πιανω 4-5 mbps τοτε εχω θορυβο γυρω στο 10-10.5 maximum.... Bandwide Down/Up(kbps) : 2816 kbps / 266 kbps SNR Margin Down/Up(db) : 19.1 dB / 10.4 dB
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 λογικο αυτο κατα καποιο τροπο.αμα κλειδωσει χαμηλα για τον χ υ λογο οταν επανελθει η γραμμη στα κανονικα της θα σου ανεβει το margin που εσυ δεν το θες αυτο με την εννοια οτι θες να κλειδωσεις απο τη ναρχη το μεγιστο που μπορει η γραμμη σου με 9 margin που σου δινει ο οτε και να μενεις εκει σταθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα