Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου wireless router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε εξηγησε μου τωρα εσυ γιατι ξαφνικα σημερα το margin αρχισε να παιζει απο τα 6-9 και αρχισε ΠΑΛΙ να κανει παρασιτα το τηλεφωνο και ειχα και καμια 10αρια αποσυνδεσεις του νετ......

πραγματικα εχω κουραστει πλεον

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω για αυτο ειπα να ζητησεις νεο βρογχο γιατι με τον παλιο ισως να μην επαιζε κατι καλα.αν εχεις παρασιτα στο τηλ αυτο ειναι το καλο κομματι διοτι το αποδεικνευεις πιο ευκολα στον οτε οτι εχεις παρασιτα.χαλαει ο καιρος χαλαει και η γραμμη σου.

οπως επισης μπορει να ειναι η ενωση των καλωδιων του οτε με τα δικα σου που να εχουν οξειδωθει κτλ.

Δημοσ.

Δηλωσα βλαβη στον οτε για το προβλημα και μου ειπαν οτι οντως η γραμμη εχει θεμα και θα το κοιταξουν ψηφιακα...τα γνωστα δηλαδη

Τεταρτη υπογραφω χαρτια για μεταβαση στη φορθνετ.Τους ζητησα το Thompson που μου ειπες και μου ειπαν πως επειδη εχει ελειψη το Huawei μαλλον θα μου στειλουν αυτο...

Δημοσ.

να δουμε τι θα κανει ο οτε.το ψηφιακα που λενε οτι θα την μετρησουν ειναι λιγο μαμακια γιατι παιζει να μην βρουν προβλημα αμα την μετρησουν με μεταλλακτη.ελπιζω να βγουν εξω και να δουν οτι συγχρονιζεις χαμηλα πχ αν και τωρα εισαι καλυτερα απο πριν.ας σου κανουν αλλαγη κανα απερχομενο και ας δουν μηπως εχει οξειδωθει κανα καλωδιο στην ενωση.ναι για καλη σου τυχε τα Huawei εχουν ελλειψη και θα παρεις thomson v8.στο site Της forthnet εχει και το τελευταιο firmware επισης.αν και να μην το περασεις οκ θα εισαι παλι.

επισης το να κανει παρασιτα η γραμμη ειναι καλο με την εννοια οτι οταν θα ερθει ο οτε αμα ακουσει τα παρασιτα θα αναγκαστει να δει που οφειλονται οποτε ισως ετσι σου αλλαξει καλωδιο κεντρικο η απερχομενο.ειναι δηλαδη χειροπιαστο προβλημα.ενω να του πεις οτιξερεις καθε δυο ωρες κανει αποσυνδεση αντε να τον πεισεις.εκτος αν το margin πηγαινε πανω κατω συνεχεια που γινεται σπανια αυτο σε γραμμες να αλλαζει το margin τοσο γρηγορα που ο οτε σε 2 λεπτα που θα κατσει να τοδει.

Δημοσ.

Mass Update

Ηρθε σημερα ο τεχνικος του ΟΤΕ και μου ειπε τα εξης

α)Στη κολωνα εξω απ το σπιτι μετρησε και ειδε οτι εχω 7.500/1.100 .

β)Τα παρασιτα ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ στην ελλειψη φιλτρου στο συναγερμο

Ο πατερας μου ρωταει αν πιστευεις οτι πρεπει να αλλαξουμε τα καλωδια που ερχοντε απ την κολωνα εξω απ το σπιτι-μεσα στο σπιτι με καλωδιο UTP...???

Δημοσ.

Mass Update

Ηρθε σημερα ο τεχνικος του ΟΤΕ και μου ειπε τα εξης

α)Στη κολωνα εξω απ το σπιτι μετρησε και ειδε οτι εχω 7.500/1.100 .

β)Τα παρασιτα ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ στην ελλειψη φιλτρου στο συναγερμο

Ο πατερας μου ρωταει αν πιστευεις οτι πρεπει να αλλαξουμε τα καλωδια που ερχοντε απ την κολωνα εξω απ το σπιτι-μεσα στο σπιτι με καλωδιο UTP...???

απο την αρχη του ποστ σου εγραψα κατι.δες που ενωνει η γραμμη του οτε με την δικια σου και βαλε το ρουτερ εκει να δεις ποσο θα συγχρονισει.το καλωδιο του οτε απο την κολωνα παει καπου στο σπιτι σου και ενωνεται με το δικο σου.και λογικα ειναι σε εμφανες σημειο.θα μπορουσες να μετραγες εκει να δεις και να μην περιμενεις τον οτε τζαμπα τοσο καιρο.αν και η αλλαγη απο isdn σε pstnn καλο εκανε γενικοτερα.αν και μου φαινεται παραξενο διοτι οταν ειχες Isdn επειδη ολα παιρνουν απο το splitter δεν θα πρεπε να εχεις αυτο το θεμα.οπως επισης αυτο που δεν ξερω ειναι αν η γραμμη ερχεται στο μικρο δωματιακι και μετα την δινεις σε ολο το σπιτι απο εκει η αν ενωνονται τα καλωδια πισω απο τον τοιχο και απλα δινεις και στο δωματιακι.Επειδη ειχες isdn πριν κανονικα ολα θα πρεπε να ξεκινανε απο εκει οποτε αν εχεις βαλει splitter εκει δεν θα πρεπε να ειχες θεμα που δεν εχεις φιλτρο στο συναγερμο διοτι ολα φιλτραρονται απο την αρχη.το να σου πω αν πρεπει να το αλλαξεις το καλωδιο ειναι σχετικο.τι εννοοω.

καταρχην αν εχεις ζητησει 2mbit απο τον οτε γιατι αν θυμαμαι ειδα την γραμμη σου στα 2048 τοτε δεν εχεις καλο μετρο για να δεις ποσο παιζει η γραμμη σου.θα πρεπει να κοιτας το margin η αν εχει attainable.επισης μετα πρεπει να γινει δοκιμη κομματι κομματι η καλωδιωση.δηλαδη στην κολωνα εχεις 7 mbit που λεει ο οτε μετα πρεπει να κανεις την μετρηση εκει που ενωνεται το καλωδιο του οτε με το δικο σου.εχεις και εκει ας υποθεσουμε 7 Mbit.μετα πρεπει να δεις ποσο εχεις στο σημειο που παει το καλωδιο πρωτα απεξω.φτανει εκει 7 Mbit?αν οχι σημαινει οτι κατι φταιει στο κομματι αυτο.αν ναι τοτε κατι φταιει πιο μεσα.απλα θελει καποιον ηλεκτρολογο που πιανουντα χερια του διοτι καθε φορα που μετραει θα πρεπει να αποσυνδεει και το πιο μεσα κομματι της καλωδιωσης.

δηλαδη ο οτε οταν μετραει στην κολωνα αποσυνδεει ολο το σπιτι.οταν μετρησεις εκει που γινεται η ενωση οτε σπιτι σου αποσυνδεσεις ολα τα υπολοιπα προς τα μεσα σαν καλωδιο για να δεις τι γινεται.οταν πας στο κεντρικο πριζακι πρεπει να αποσυνδεθουν ολα τα υπολοιπα πριζακια και να δεις αν εχει φτανει 7 Mbit.θελει κομματι κομματι η καλωδιωση για να δεις τι φταιει.για καποιον ηλεκτρολογο δεν θα ειναι δυσκολο.απλα δεν ξερω πως τα εχεις συνδεσει κατω στο δοματιο διπλα στο σαλονι για να σου πω τι γινεται.αν θες πες μου μια πως τα εχεις συνδεσει.η βγαλε καμια φωτο πως πανε τα καλωδια για να καταλαβω αν φταιει ο συναγερμος η τι φταιει.επισης 2 mbit Εχεις ζητησει απο τον οτε η εχεις ζητησει εως 24??

ενας αλλος τροπος ειναι αν εχεις πχ τηλεφωνο στο δωματιο σου πανω πανω αν βγαλεις το Phone απο το splitter το τηλεφωνο σου σταματαει να παιζει η οχι?αν ναι τοτε ολα παιρνουν απο το splitter.αν οχι ειναι ολα παραλληλα οποτεθελει φιλτρο ο συναγερμος.

Δημοσ.

Αποπειρα για 24 mbit γραμμη μερος 2ο

Η πρωτη που χα κανει ειναι παλια με οτε και πηγαινε γ@@@@ τα

μεσα σε 14 μερες απο σημερα που υπεγραψα τα χαρτια για φορθνετ 24 θα ξερουμε σιγουρα.....

Τωρα οσον αφορα την καλωδιωση και τον ελεγχο που λες πρεπει να φερω ηλεκτρολογο??

Δημοσ.

Αποπειρα για 24 mbit γραμμη μερος 2ο

Η πρωτη που χα κανει ειναι παλια με οτε και πηγαινε γ@@@@ τα

μεσα σε 14 μερες απο σημερα που υπεγραψα τα χαρτια για φορθνετ 24 θα ξερουμε σιγουρα.....

Τωρα οσον αφορα την καλωδιωση και τον ελεγχο που λες πρεπει να φερω ηλεκτρολογο??

και forthnet ποιυ θα πας το dslam που πεφτεις θα ειναι το ιδιο απλα το username Θα αλλαξει.τιποτε αλλο.οποτε μην περιμενεις αλλαγη απο αυτο.

απο εκει και περα ξεχασα να σου πω οτι ετυχε πιο παλια να μιλησω με καποιον που ειπε οτι εμενε παλαια πεντελη αλλα προς ντραφι μου λεει και επεφτε σε Onu δηλαδη οπτικη ινα και Mini dslam και επαιζε στα 21 Mbit.δεν ξερω κατι παραπανω σε ποιο σημειο ειναι.γιατι παλαια πεντελη παλια δεν επαιζε κανεις ουτε του οτε ουτε κανενος provider λογω αποστασης.τωρα αν μπηκαν τιποτα Onu καπου ε ειναι τυχεροι αυτοι.οποτε συνεχιζουμε.με forthnet δεν θα αλλαξει κατι περα απο οτιθα μπορουσες να ζηταγες ραντεβου που δεν ξερω αν θα το κανουν σιγουρα να κοιταξει καποιος την γραμμη σου και να δει τι μπορει να φταιει.συνηθως τα πανε τα forthnet shops αυτα τα ραντεβου οποτε οταν πας forthnet θα μπορουσες να ρωτησεις απευθειας σε αυτο που ειναι στην λεωφορο πεντελης πιο πανω .η αν εχει κανα δικο του ατομο τεχνικο που εχουν που θα μπορουσε να σε βοηθησει με αυτο αντι να βρεις εναν τυχαιο ηλεκτρολογο.αλλιως πρεπει να κανεις εσυ τις δοκιμες αλλα θελει κατσαβιδακι και λυσιμο τα πριζακια και δοκιμες .το ιδιο και με εναν ηλεκτρολογο.πρεπει ναι μεν αυτος να κοιταει την καλωδιωση αλλα πρεπει στο τελος αφου κανει οτι κανει να υπαρχουν φιλτρα παντου και να παιζεις με το ρουτερ στα 7 Mbit.αποεκει και περα αν δεν βαριεσε σηκωσε καμια φωτο με το πως ειναι συνδεδεμενα τα καλωδια στο πριζακι/splitter κτλ απο το δωματιακι να δω αν δινεις απο το splitter σε ολο το σπιτι η οχι.δηλαδη θελω να δω απο που παει το καλωδιο στο splliter στην θεση Line και απο την θεση Phone παλι που παει το καλωδιο το τηλεφωνικο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλως με δεχθηκατε στη φορθνετ!Να σε ρωτησω κατι.Μου στειλανε το ιδιο router thompson που ειχα και πριν για isdn...Υποστηριζει και pstn και isdn?Επισης εχω αφησει το μοντεμ του ΟΤΕ (ZTE) και ΔΕΝ εβαλα το τομσον.Να το βαλω?Θα κερδισω κατι??

Δημοσ.

ειναι διαφορετικο μοντελο για Pstn διαφορετικο για Isdn.το ενα ειναι 585i το αλλο 585.το Thomson πιστευω θα παιξει καλυτερα.δοκιμασε τα και τα 2 αλλα ψηφιζω thomson.

Δημοσ.

Εκανα δοκιμη να συνδεσω το τομσον και δεν αναβε καν το λαμπακι του dsl.Δεν πειραξα ΤΙΠΟΤΑ απ οτι ειχα συνδεδεμενο με το zte του οτε οποτε μαλλον ελλατωματικο μοντεμ....

Δημοσ.

a.εισαι σιγουρος οτι γραφει απο κατω 585 και οχι 585i.

β.και βασικο.το thomson to v8 που σου δωσαν θελει πανω απο 2 λεπτα για να ξεκινησει.οποτε μην βιαζεσαι:P

Δημοσ.

Οχι ρε συ.Το χα συνδεδεμενο για 10 λεπτα πανω και δεν επαιξε.....Τωρα το ποιο ειναι θα το ξανακοιταξω αλλα τι διαολο.Παιζει να μου στειλανε μοντεμ για isdn ενω η γραμμη αφορα pstn?

Δημοσ.

Οχι ρε συ.Το χα συνδεδεμενο για 10 λεπτα πανω και δεν επαιξε.....Τωρα το ποιο ειναι θα το ξανακοιταξω αλλα τι διαολο.Παιζει να μου στειλανε μοντεμ για isdn ενω η γραμμη αφορα pstn?

ενταξει μπορει να εγινε λαθος.απλα το ειπα μην το αφησες ενα δυο λεπτα πανω.γιατι και εχω ειχα συνηθισει στο v7 που εκανε μισο λεπτο να ξεκινησει και οταν ειδα το v8 νομιζα οτι ειχε κολλησει.μια φορα ενα το ειχα κανει και Hard reset γιατι νομιζα οτι ειχε κολλησει.μονο το v8 κανει εκατο ωρες.οτι αλλο εχω δοκιμασει 585 v7,784.787,780,και ολα τα παλια που δεν ειχαν wireless ολα ξεκινουσαν αρκετα γρηγορα.ακομα και τα voip ξεκινανε πιο γρηγορα απο το v8.δες απο κατω τι γραφει μηπως εγινε λαθος.αν εχει γινει λαθος πακετακι πηγαινε σε ενα shop να στο αλλαξουν.ελπιζω να σου δωσουν Thomson και οχι huawei που εχει ξεκινησει η forthnet να δινει σαν αντικαταστατη του Thomson.απλα για xy Λογους και γιακαλη μας τυχη δινουν ακομα thomson.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...