bougos08 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αυριο ερχοντε για αλλαγη του isdn σε pstn.Πηρα στη φορθνετ και τους εδωσα τον αριθμο τηλεφωνου για να ελεγξουν αν ειμαι πανω σε ιδιοκτητο.Μου ειπαν οχι)μ(καλα εχω συνηθισει εκει να μαστε ξεχασμενοι!) Anyway η αποφαση ειναι ειλημενη.Θα ερθω φορθνετ.Απλα πες μου τι ακριβως να ζητησω απο τον τεχνικο τους(keep in mind οτι θα κρατησω τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου) Αυτα!
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αυριο ερχοντε για αλλαγη του isdn σε pstn.Πηρα στη φορθνετ και τους εδωσα τον αριθμο τηλεφωνου για να ελεγξουν αν ειμαι πανω σε ιδιοκτητο.Μου ειπαν οχι)μ(καλα εχω συνηθισει εκει να μαστε ξεχασμενοι!) Anyway η αποφαση ειναι ειλημενη.Θα ερθω φορθνετ.Απλα πες μου τι ακριβως να ζητησω απο τον τεχνικο τους(keep in mind οτι θα κρατησω τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου) Αυτα! το να πας forthnet αν δεν εχει ιδιοκτητο δεν εχει και πολυ νοημα να πω την αληθεια.εκτος αν δεν παιρνεις απο παλληνη μετα και παιρνεις απο καπου αλλου.γιατι παλληνη υπαρχει ιδιοκτητο.αν πας forthnet οπως εισαι δεν αλλαζει κατι.παλι πανω σε μηχανημα του οτε θα εισαι απλα θα εχεις username/password forthnet.οι βλαβες παλι στον οτε θα πηγαινουν.οποτε κατσε οπως εισαι αμα ειναι για αρχη και ζητα να γινει η γραμμη isdn σε Pstn να δεις αν θα βρεις διαφορα.μην ξεχασεις να τους πεις να γυρισουν και το ιντερνετ σε Pstn γιατι στον οτε ειναι ικανοι να σου κανουν το τηλ Pstn και να σου βγαλουν το ιντερνετ.μετα παρατηρεις παλι τι γινεται και αμα παλι τα μαυρα χαλια τοτε ξανα τεχνικο του οτε μπας και φιλοτιμηθει να σου κανει επιτελους αυτην την αλλαγη σε κανα απερχομενο /κεντρικο.ισως βεβαια και για την αλλαγη απο isdn σε pstn να ερθει εκει ο οτε.αν δεν ερθει βγαζεις το netmod και βαζεις splitter pstn απευθειας οπως και θες αλλο ρουτερ αλλο Thomson κοινως για την περιπτωση σου. απο το Phone του splitter μπορεις να βγαλεις ενα διακλαδωτη απο 1 σε 2 για να ριξεις μετα τα καλωδια που ηταν πανω στο ab1/ab2 πανω στον διακλαδωτη αυτο για να παιζουν οτι τηλεφωνα ειχες μεσα στοσπιτι. ελπιζω να μην σε μπερδεψα.και να μπερδευτηκες κανε την αλλαγη και θα στα εξηγησω τα υπολοιπα.παντως γενικα το Isdn κανει την γραμμη πιο χαλια για πολλους λογους.ελπιζω οπως εχει γινει και με αλλους η γραμμη σου να γινει πολυ καλυτερη μετα με Pstn
bougos08 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αλεξ οι λογοι που παω σε φορθνετ ειναι καθαρα οικονομικοι(εχει να κανει με τη νοβα)Κατα τ αλλα ειναι να ερθει τεχνικος οπου να ναι σπιτι να παρει το νετμοντ...
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 τεχνικος του οτε θα παρει το netmod και μετα εσυ πρεπει να κανεις τις υπολοιπες αλλαγες.εξοπλισμο θα σου στειλουν απο forthnet αλλα θα παραλαβεις huawei οχι thomson.πλεον δινουν Huawei.αν βρεις κανα Thomson pstn θα ηταν μια καλη λυση.χαλκο θα παρεις ακριβως τον ιδιο απλα ο οτε θα σε αλλαξει οριο και θα σε βαλει σε Over pstn.αν ειναι θεμα χαλκου το 1 mbit τοτε σε βλεπω να εχεις το ιδιο απλα μετα το πας για βλαβη κτλ.αν εκανες νεα γραμμη που θα καθυστερησει εκει θα επαιρνες αλλο χαλκο.αυτα.
bougos08 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Χτες ηρθε και πηρε νετμοντ.Μου ειπε οτι θελουν 3 μερες ν ανοιξουν πορτα....Σημερα παραλαμβανω μοντεμ απο οτε..θα δω τις ρυθμισεις της γραμμης και θα τις ποσταρω για βοηθεια σχετικα με το ποσο σηκωνει η γραμμη(τοσα χρονια ειχα isdn οποτε λογικα θα δω πιο σταθερες ταχυτητες...) Μολις δω και ποσο αντεχει η γραμμη θα κανω αιτηση στη φορθνετ με τη μια...
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ναι λογικα πρεπει να παιξεις καλυτερα.κανονικα 10 λεπτα δουλεια ειναι η αλλαγη τωρα υποχρεωτικα θα κανεις υπομονη 3 μερες.απλα εχεις δυο θεματα.ενα αν παιξεις οκ και πας forthnet παλι στην ουσια σε dslam οτε θα εισαι οποτε ενα και το ιδιο.β.αν εχει γινει συμβολαιο τοτε δεσμευεσαι για ενα χρονο με τον οτε.γ.βρες thomson η forthnet δεν δινει thomson πλεον.
bougos08 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλα κανω και φευγω απ τον ΠΟΤΕ.4 μερες χωρις νετ και τους παιρνω τηλεφωνο να δω τι γινετε.ΑΠΑΝΤΗΣΗ;Μπορει να φτασει μεχρι 10-12 εργασιμες η αναμονη..... Συγχαρητηρια για τον εξυχρονισμο μας σ αυτη τη χωρα! Και ψαχναμε 6 μηνες να δουμε τι φταιει....... http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-627809.html
bougos08 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Αποσυρω το σχολιο για τον ΠΟΤΕ μιας και φιλοτιμηθηκανε να με συνδεσουν σημερα... για τσεκαρε εδω... ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ.Κολλαει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τη τυχη μου μεσααα.Τωρα τι φταιει η γραμμη ή το κωλο zte που μου στειλανε????Αι στο κορακα πια Για προτεινε μου καπου εδω γυρω αγια παρασκευη-μαρουσι-κηφισια να πεταχτω να παρω ενα γαμω μοντεμ που να μπορουμε να συνενοηθουμε.....
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Καλα κανω και φευγω απ τον ΠΟΤΕ.4 μερες χωρις νετ και τους παιρνω τηλεφωνο να δω τι γινετε.ΑΠΑΝΤΗΣΗ;Μπορει να φτασει μεχρι 10-12 εργασιμες η αναμονη..... Συγχαρητηρια για τον εξυχρονισμο μας σ αυτη τη χωρα! Και ψαχναμε 6 μηνες να δουμε τι φταιει....... http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-627809.html α.καλα ναι μπορει να σε ενεργοποιησουν σε 2 μερες μπορει να παρει και παραπανω.τουλαχιστον παιρνει παλι λιγοτερο απο οτι στο ιδιοκτητο που πας για 15-20 μερες οταν υπαρχει ιδιοκτητο.οσο για το θεμα στο adslgr ναι ειναι γνωστο για αυτο σου ειπα δοκιμασε χωρις να εχεις πανω το splitter>δηλαδη απ οτον τοιχο απευθειας στο ρουτερ.αλλα δεν πιανει ολους τους συνδρομητες αυτο το προβλημα.εσενα η γραμμη σου ειναι οριακα ετσι και αλλιως. Αποσυρω το σχολιο για τον ΠΟΤΕ μιας και φιλοτιμηθηκανε να με συνδεσουν σημερα... για τσεκαρε εδω... ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΑΜΑΝ ΠΙΑ.Κολλαει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τη τυχη μου μεσααα.Τωρα τι φταιει η γραμμη ή το κωλο zte που μου στειλανε????Αι στο κορακα πια Για προτεινε μου καπου εδω γυρω αγια παρασκευη-μαρουσι-κηφισια να πεταχτω να παρω ενα γαμω μοντεμ που να μπορουμε να συνενοηθουμε..... καλα το zte γενικα ειναι μαπα.σε κανα forthnetshop δες για κανα thomson θα σου ελεγα.το v8 το thomson η κανα μεταχειρισμενο απο εδω μεσα απο αγγελιες.πλεον συγχρονιζεις 2mbit/512 αλλα μην περιμενεις να παει παραπανω διοτι εισαι ηδη με 6 margin στο down.απλα κανε την ιδια δοκιμη παλι.δηλαδη βαλε μονο το ρουτερ κατω εκει που τα εχεις ολα και αποσυνδεσε ολα τα τηλεφωνα κτλ απο το splitter για να δεις ποσο συγχρονιζεις.επισης βαλε αλλο splitter μην κρατησεις το Isdn.
bougos08 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 splitter εβαλα αυτο που μου στειλανε με το μοντεμ.... δηλαδη πανω απο 2mbit δεεεεεεεν? thompson v8 ρουτερ?ετσι το ζηταω?
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 τουλαχιστον με τον υπαρχον χαλκο που εχεις κτλ κτλ ναι δεν βλεπω για παραπανω.Thomson v8 ειναι ετσι και αλλιως τα καινουρια.για pstn γραμμη
bougos08 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Και εδω εχω βαλει το μοντεμ απευθειας στο τοιχο χωρις splitter εδω η φωτο αμα δε το βλεπα δε θα το πιστευα.... αποσυνδεσα ενα τηλεφωνο που ειχα ΧΩΡΙΣ splitter και το snr πηρε την ανιουσα...! Αφου εβαλα splitter σ ολες τις γραμμες,τις ξανασυνδεσα και....
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Και εδω εχω βαλει το μοντεμ απευθειας στο τοιχο χωρις splitter εδω η φωτο αμα δε το βλεπα δε θα το πιστευα.... αποσυνδεσα ενα τηλεφωνο που ειχα ΧΩΡΙΣ splitter και το snr πηρε την ανιουσα...! Αφου εβαλα splitter σ ολες τις γραμμες,τις ξανασυνδεσα και.... φιλτρο βαζουμε σε ολα τα τηλεφωνα.much better η γραμμη σου και θα ειναι πιο σταθερη.επισης τωρα αν την κανεις μεχρι 24 mbit θα παιξει λιγο παραπανω.κανα 4αρι δηλαδη.ειδες ολα λυνονται.
bougos08 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 καλως!τη δευτερα κανω την αιτηση και ερχομαι φορθνετ...ελπιζω να η κατσει καμια βλαβη γιατι αν δυσκολευομαι στην απευθειας συννενοηση με τον οτε τοτε οταν μπει και τριτος στο παιχνιδι(φορθνετ) αστα να πανε ....
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 και forthnet Να πας δεν θα αλλαξει κατι.την ιδια γραμμη θα κρατησεις το ιδιο dslam αφου δεν υπαρχει ιδιοκτητο.μονο Username/password forthnet θα εχεις και εξοπλισμο huawei λογικα εκτος αν πετυχεις να σου δωσουν Thomson 585 v8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα