poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 καταρχην κανε το απλο.βγαλε το splitter και βαλε μονο το ρουτερ και δες τι ταχυτητα εχεις μεσα στο ρουτερ.
bougos08 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Update Εβγαλα το καλωδιο line απο το splitter και το συνδεσα στο ρουτερ.το κανα ρισταρτ και μου βγαζει το εξης μηνυμα 'Your dsl conncection is down.Verify that your thompson is correctly connected to your phone line....'
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 το line Θα βγαλεις απο το Splitter και θα το βαλεις στο ρουτερ και θα περιμενεις λιγακι για να συγχρονισει.
bougos08 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο εκανα και περιμενα 3 λεπτα.Θελει παραπανω για να συγχρονισει? Τη τυχη μου @@@@@@.ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ το @@@δικτυο.Δεν υπαρχει κανεις να ρθει να ελεγξει-μετρησει τη γραμμη απο την αρχη μεχρι το τελος με ολα τα παρελκομενα μεσα??? Αλεξ δε μπορω αλλο σοβαρα....4+ μηνες το ιδιο βιολι
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 κανονικα επρεπενα συγχρονισει.μιλαμε το καλωδιο που φευγει απο τον τοιχο το βγαζεις απο το splitter και το βαζεις στο adsl router.δηλαδη χωρις splitter χωρΙς netmod.
bougos08 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Θα το ξαναδοκιμασω.Εντω μεταξυ ενημερωνω οτι παρατηρησα πως οταν ανοιγω τον υπολογιστη και ανοιγω πορτες στο thompson μου βγαζει το μηνυμα 'Your dsl conncection is down.Verify that your thompson is correctly connected to your phone line....' και πεφτει το ιντερνετ... any ideas?
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Θα το ξαναδοκιμασω.Εντω μεταξυ ενημερωνω οτι παρατηρησα πως οταν ανοιγω τον υπολογιστη και ανοιγω πορτες στο thompson μου βγαζει το μηνυμα 'Your dsl conncection is down.Verify that your thompson is correctly connected to your phone line....' και πεφτει το ιντερνετ... any ideas? παρτο αναποδα.εχει πεσει το ιντερνετ και απλα στο βγαζει.δεν εχει καμια σχεση με το Port forward.απλα στο εμφανιζει οτι ειναι down Η συνδεση.και απλα Refresh να εκανες παλι θα στο βγαζε.απλα οταν εισαι μεσα στην σελιδα δεν κανει autorefresh για αυτοδεν το βλεπεις.οταν αλλαζεις μενου επειδη κανει refresh βλεπεις οτι εχει πεσει η συνδεση. σε βλεπω να παιρνεις καμια δευτερη γραμμη μονο για ιντερνετ μονο για σενα απο καναν αλλο παροχο.
bougos08 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Το γελας;! Ακου τωρα.Εκανα αυτο με το line απευθειας στο ρουτερ και συγχρονισε στα 2.048 κανονικοτατα.Το θεμα ειναι οτι ξαναπεσε το ιντερνετ κανα 3 λεπτο αφοτου το κανα και αρχισα να σερφαρω.... Next step doc?
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 βλαβη στον οτε για low sync και ασταθεια συγχρονισμου και δινεις το κινητο σου για οταν ερθει ο οτε για να κανει τις δοκιμες του αλλιως μετα πας για καμια αλλη γραμμη και οχι Isdn που ειναι οτι χειροτερο.
bougos08 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τι αλλη επιλογη για γραμμη εχω περα απο isdn?
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 απλη Pstn και δεν χρειαζεται να ειναι οτε παλι.γενικα το Over isdn παιζει χειροτερα απο το over pstn.λογικα το σπιτι σου πιστευω οτι θα εχει υποδομη για να ερθει και δευτερη γραμμη μεχρι εκει που εχεις τον πρωτο ρουτερ.
bougos08 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Πρεπει να τραβηξω δηλαδη και αλλα καλωδια απ τη κολωνα απ εκω; θεμα κοστους τι παιζει σε σχεση μ αυτο που χω τωρα;
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 απο την κολωνα ερχεται συνηθως καποιο καλωδιο του οτε προς τον χωρο σου και καπου πρεπει να υπαρχει ενα κουτακι που γινεται η ενωση του καλωδιου του οτε.συνηθως το καλωδιο που ειναι μπεζ και ενωνεται με το καλωδιο που παει μεσα στο σπιτι σου εκει στο μικρο χωρο.το δικο σου ειναι η κοκκινο μπλε η Utp.συνηθως υπαρχει και δευτερο ζευγαρι καλωδιων απο εκει που γινεται η ενωση μεχρι μεσα στο σπιτι σου.κανονικα οταν δινεις βλαβη στον οτε για χαμηλο συγχρονισμο και ασταθεια ο οτε πρεπει να ερθει και να κανει δοκιμη εκει που γινεται η ενωση.αν εκει που γινεται η ενωση εχεις πχ 4 Mbit αντι για 2 τοτε κατι γινεται μεχρι μεσα στο σπιτι.αν εχεις και εκει 2 και αποσυνδεσεις τοτε κατι γινεται με την γραμμη και φταιει ο οτε και πρεπει να κανει τα δικα του για να μην σε μπλεκω.για αυτο σου ειπα δωστο βλαβη να ερθουν απο εκει να το τσεκαρουν μεχρι εκεινο το σημειο και οχι να πανε κανα καφαο να δουν οτι παιζει και να σου πουν οτι οκ γεια σου παιζει μια χαρα.εκτος αν ξερεις που ειναι εκεινο το κουτι(ισως να φαινεται βεβαια αφου το καλωδιο του οτε φαινεται που φευγει απο την κολωνα και δοκιμασεις το ρουτερ απευθειας εκει για να δεις μηπως μια στο εκατομμυριο φταιει κατι με το καλωδιο που μπαινει μεσα στο σπιτι).αν δεν μπορεις να το κανεις εσυ κανονικα πρεπει να το κανει ο οτε και να σου δειξει οτι πχ μεχρι εκει εισαι οκ στα 5 mbit πχ αντι για 2 η οτι δεν εισαι σωστα οποτε να κανει τα δικα του.απλα λεω μηπως μια στο εκατομυριο εκει που εχει γινει η ενωση εχει σκουριασει κανα καλωδιο.
bougos08 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Update Ηρθε ο τεχνικος και μετρησε.Ουτε εξω βρηκε προβλημα στη γραμμη αλλα ουτε μεσα στο σπιτι(υπαρχουν μονο μεταβολες σε νουμερα οι οποιες ομως δε δικαιολογουν αποσυνδεσεις)Μαλλον φταει το τομσον μου ειπε και μου προτεινε και εκεινος adsl over pstn το οποιο και θα κανω.. Η ερωτηση η δικια μου ειναι η εξης.εχω δει μια καλη προσφορα της φορθνετ για νοβα και ιντερνετ μαζι.ΑΝ εγω φυγω απο οτε και ερθω φορθνετ θα παιζει καλυτερα το νετ,τα ιδια ή χειροτερα;Υποθετω δικο της δικτυο στο Ντραφι δεν εχει ακομη σωστα;
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 οτι εισαι 1 mbit με 41 attenuation το βρηκε μια χαρα και δεν το θεωρει προβλημα??μας δουλευει?βαριοταν να αλλαξει ενα απερχομενο/κεντρικο?αν πας forthnet ζητα καινουρια γραμμη και οχι στην ηδη υπαρχουσα με σκοπο να δωθει καινουριο ζευγαρι μπας και ειναι καλυτερο.αν θες να κρατησεις το υπαρχον νουμερο αλλα να μην κρατησεις τον οτε απλα πεστους οτι να ενεργοποιηθει νεα γραμμη μεν αλλα με το παλιο νουμερο.λεω για νεα γραμμη μπας και πεσεις σε καλυτερο χαλκο.το ντραφι αν παιρνει απο παλληνη σε ιδιοκτητο θα παιξεις.η παλληνη εχει forthnet ιδιοκτητο.και δεν εχουν αλλαχει και τα καφαο εκειπανω να ειχαν μπει τα καινουρια να επαιρνες adsl απο τα καφαο να παιζες μια χαρα.γενικως το Isdn σιγουρα κανει την κατασταση χειροτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα