bougos08 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 σε περιοχη πολλα χιλιομετρα μακρια απο καφαο. Αλεξ θα χρειαστω τα φωτα σου! Το Thompson tg585v7 που χω τα φτυσε.Υπαρχει κατι αλλο τωρα στην αγορα που να μου κανει τη δουλεια μου ΧΩΡΙΣ συνεχεις αποσυνδεσεις?Η γραμμη ειναι 2mbps και παρακατω παραθετω screenshot απο το συγχρονισμο του router με τη γραμμη.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 thomson thomson thomson και παλι thomson.αν δεν ειχες αποσυνδεσεις θα σου λεγα αλλο ρουτερ αλλα επειδη ακριβως εχεις για αυτο Thomson thomson απλα αντι για το v7 to v8 πλεον θανο. και γιατι τα φτυσε?τι κανει? παντως εχω δει ατομα με 43 attenuation που ειναι πιο πολυ απο το δικο σου να παιζουν 8Mbit stable .βεβαια εσενα ο οτε σου δινει 9 margin αλλα οκ.
bougos08 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αλεξ δηλαδη η γραμμη μου σηωνει 8mbit χωρις τις αποσυνδεσεις που θυμασαι οτι ειχαμε??? Αν θυμασε ειχα κανει και downgrade... Πηγα και αγορασα το TP-LINK TD-W8961NB.Μιλαμε κανει 100 αποσυνδεσεις το λεπτο!! Το καινουργιο thompson που λες που μπορω να το προμηθευτω(στο skroutz δε βρηκα κατι...)??
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αλεξ δηλαδη η γραμμη μου σηωνει 8mbit χωρις τις αποσυνδεσεις που θυμασαι οτι ειχαμε??? Αν θυμασε ειχα κανει και downgrade... Το thompson δε θυμαμαι αλλα ειχε προβλημα.Το καινουργιο που λες που μπορω να το προμηθευτω(στο skroutz δε βρηκα κατι...)?? κανονικα παντα μια γραμμη τετοια μπορει να σηκωσει περιπου κοντα στα 8 Mbit βεβαια με 6 margin .αλλα παλι 1,5 Mbit ειναι λιγο για αυτην την γραμμη.επισης το κακο με σενα ειναι οτι εχεις Isdn και το adsl over isdn παιζει χειροτερα απο οτι το adsl over pots.η κοιτας για κανα μεταχειρισμενο thomson v8 η αλλιως αν εχει ξεμεινει σε κανα forthnet shop.εχεις και εσυ annex b τι να σε κανω.downgrade εννοεις την γραμμη εκανες η το firmware του ρουτερ?δεν θυμασαι τι θεμα ειχε το ρουτερ???παλια ειχες ενα baudtec αν θυμαμαι καλα.τι απεγινε αυτο? τωρα εχεις αποσυνδεσεις?
bougos08 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον 1)Ενα που μου χαν δωσει απο τον οτε πεταχθηκε στα σκουπιδια ως το χειροτερο που χει περασει ποτε απ τα χερια μου.Απλα δεν επαιζε! 2)Το αλλο που ειχα και ηταν σκυλι τα φτυσε ξαφνικα(μετα βεβαια απο 3 συνεχομενα χρονια on!) και πεταχθηκε και αυτο 3)Πηγα και αγορασα το TP-LINK TD-W8961NB.Μιλαμε κανει 100 αποσυνδεσεις το λεπτο!! 4)Το thompson δε θυμαμαι αλλα κατι ειχε απο πριν 3-4 χρονια που το ειχα παρει και γι αυτο το ειχα αλλαξει και το ειχα αφησει στην ακρη... Α και το thompson τωρα μ εχει ΣΚΙΣΕΙ κυριολεκτικα στις αποσυνδεσεις και στους τρελο συγχρονισμους(απο 2mbit,1.7,1.3,800kbps μεχρι και 350 kbps εχω δει. Παραδοξως το upload δεν επηρεαζεται ΠΟΤΕ.....Παντα ειναι 511.Το δε down ολο αλλαζει τιμες.Η γραμμη να χει προβλημα δε νομιζω καθοτι τους τα πρηξα στις βλαβες και εχουν κανει 400 ψηφιακους ελεγχους....
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον 1)Ενα που μου χαν δωσει απο τον οτε πεταχθηκε στα σκουπιδια ως το χειροτερο που χει περασει ποτε απ τα χερια μου.Απλα δεν επαιζε! 2)Το αλλο που ειχα και ηταν σκυλι τα φτυσε ξαφνικα(μετα βεβαια απο 3 συνεχομενα χρονια on!) και πεταχθηκε και αυτο 3)Πηγα και αγορασα το TP-LINK TD-W8961NB.Μιλαμε κανει 100 αποσυνδεσεις το λεπτο!! 4)Το thompson δε θυμαμαι αλλα κατι ειχε απο πριν 3-4 χρονια που το ειχα παρει και γι αυτο το ειχα αλλαξει και το ειχα αφησει στην ακρη... 1.μαλλον το baudtec ηταν. 2.ενα Thomson ειχες ενσυρματο μετα θυμαμαι.σκουρο μπλε προς μαυρο με τα λαμπακια στο κεντρο. 3.για την γραμμη σου οχι. 4.δεν θυμαμαι.
bougos08 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αν λοιπον ΔΕΝ βρω thompson εχω αλλες επιλογες??
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 καταρχην εχεις αποσυνδεσεις τωρα??? η οχι??β.κανας οτε ηρθε να δει ποσο συγχρονιζεις εξω πριν μπει το καλωδιο μεσα στο σπιτι μηπως γινεται τιποτα μεσα στο σπιτι?
bougos08 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ξαφνικα αρχισε να πεφτει ιντερνετ και τηλεφωνο ταυτοχρονα.Το τηλεφωνο πριν πεσει εκει που μιλουσες αρχισε να βουιζει και τσαφ κατω η γραμμη.Μετα απο ΠΟΛΛΑ παρακαλετα ηρθαν και τσεκαραν και ειπαν οτι εξω δεν υπαρχει προβλημα.Τσεκαραν isdn μοντεμ χωρις να βρουν τιποτα.Μου ειπαν οτι πρεπει να φταιει το μοντεμ που ειχα και γι αυτο τ αλλαξα με το thompson που ναι μεν ηξερα οτι καποιο προβλημα εχει απο παλια,απ την αλλη ομως ηθελα να δω αν συνεχιζει να κανει αποσυνδεσεις.Το θεμα ειναι οτι συνεχιζει και εξακολουθει να πεφτει το τηλεφωνο μαζι με το ιντερνετ.Τωρα για ελεγχο ΔΕΝ εχω καποιο αλλο μοντεμ για να δω αν οντως ειναι απο κει το προβλημα ή απο καπου αλλου...
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ουτε να πει ο οτε ποσο επαιζε εξω τιποτα.εκτος αν φταιει κανα splitter.τωρα για ρουτερ ναι ειναι ενα θεμα αν και το θεωρω χλωμο να εχει προβλημα το Thomson
bougos08 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αλεξ για προτεινε καμια λυση.Ξαναδηλωνω βλαβη για ελεγχο;Αγοραζω ρουτερ;; Να ξερεις οτι πριν χρονια που μου χαλασε το τομσον που σου λεω,μολκις εβαλα πανω ενα αλλο που ειχα εξαφανιστηκαν τα προβληματα και επαιζε σκυλι εως προσφατα....
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 οτι η ταχυτητα σου ειναιχαμηλη ειναι σιγουρα χαμηλη.απο εκει και περα το να δοκιμασεις με ενα αλλο Thomson κατα προτιμηση ειναι και αυτο μια δοκιμη.εφοσον δεν ξερεις ποσο συγχρονιζεις εξω και ουτε νομιζω οτι μπορεις ευκολα να δεις ποσο συγχρονιζεις εξω εκει δηλαδη που ενωνεται το καλωδιο του οτε με το δικο σου τοτε μονο τα 2 πιο πανω μενουν.το λεω γιατι θα μπορουσε πχ εξω να συγχρονιζε λεμε στα 5 και μεσα να ειχες 1,5μιση.αν θυμαμαι καλα η κολονα ηταν εξω απο το σπιτι σου και ερχοταν το καλωδιο του οτε μεσα αλλα δεν θυμαμαι που ενωνοταν με του σπιτιου.επισης αν θες βγαλε το splitter τελειως παρε το Line απο το splitter και βαλτο στο ρουτερ να δεις χωρις το netmod του οτε και χωρις splitter στα ποσα συγχρονιζεις. επισης με το 12,5 Margin που βλεπω θα πρεπε κανονικα να ησουν σταθερος αφου ειναι ανεβασμενο ηδη απο το 9 που ειναι το φυσιολογικο
bougos08 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Οπ θα δοκιμασω.Σχετικα με τις αποσυνδεσεις εχεις να πεοτεινεις κατι?Απ οτι καταλαβα πρεπει ν αγορασω ρουτερ...
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 το Thomson ναι μεν θα ειναι πιο σταθερο σε αποσυνδεσεις αλλα σκοπος ειναι να βρεις τις αιτιες της αποσυνδεσης οχι να προσπαθεις να τις αντιμετωπισεις με πατεντες.αμα χανεις πχ 2-3 mbit απο εξω προς τα μεσα ε δεν εχει νοημα να ψαχνεις για Thomson μετα χωρις λογο αλλα εχει νοημα να δεις αν το κανει και εξω αυτο.λιγο υγρασια μπορει να κανει τα καλωδια να οξειδωθουν αν δεν εχουν μονοθει καλα.δεν ειναι σπανιο.
bougos08 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Κατανοητο... Εσυ Αλεξ εχεις τα μηχανηματα για μα κανουμε μετρησεις ξεκινωντας απ εξω;; Αν ναι τοτε πες μου μια μερα να σε βοηθησω και γω να τα ελεγξουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα