Nikolaras77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα προβληματακι σχετικα με την Βαση δεδομενων στο Visual studio. Δεν με αφινει να ανοιξω παλιες (τις οπιες τις εχω φτιαξει σε αλλα PC), αλλα ακομα χειροτερα ειναι οτι δεν με αφινει να δημιουργισω και καινουργια. Μου βγαζει αυτο το msg που εχω στην εικονα που ανεβασα. Αυτο το προβλημα μου το δημιουργισε αφου εγκατέστησα τα windows 8 (δεν ξερω αμα σχετιζεται αυτο) Αμα καποιος εχει καμια ιδεα για το τι ειναι αυτο, η το εχει αντιμετοπισει στο παρελθον, παρακαλω πολυ να απαντισει γιατι το χρειαζομαι για εργασιες στην σχολη. Ευχαριστω πολυ!
egoeimai1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 έχεις πρόβλημα στη σύνδεση σου με τον SQL Server. Δε δίνεις σωστά το όνομα το SQL Server όταν κάνεις τη σύνδεση
Nikolaras77 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 έχεις πρόβλημα στη σύνδεση σου με τον SQL Server. Δε δίνεις σωστά το όνομα το SQL Server όταν κάνεις τη σύνδεση Αυτο το βλεπω οτι το λεει. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω γιατι το λεει, δεν κανω κατι διαφορετικο αυτην τη φορα. Κανω οτι εκανα παντα. Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου αλλα θα ηθελα αμα μπορεις να μου δωσεις μια πιο συγκεκριμένη πληροφορία. Η να μου πεις προς τα που να ψαξω για να βρω το προβλημα! Ευχαριστω!
egoeimai1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έχεις εγκατεστημένο τον SQL Server και δεν έχεις πειράξει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του, τότε στη σύνδεσή σου με τη βάση σαν Server name θα πρέπει να δώσεις το όνομα του pc στο δίκτυο. Αν δεν έχεις τον SQL Server τότε λογικά θα χρησιμοποιείς SQLexpress, οπότε σαν Server name θα πρέπει να δώσεις "όνομα_του_pc_στο_δίκτυο\sqlexpress" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα