vrouxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά θέλεις καγκούρικο κουτί ή όχι? Γιατί με μπέρδεψες. Από την μία λες ότι δεν σε χαλάνε τα σοβαρά και από την άλλη βλέπω το τσίρκο... Το καλύτερο που σου προτάθηκε είναι το 550D. Από τα δύο τελευταία, θα πήγαινα στο HAF. Μητρική πάρε την UD3H χωρίς το Wifi που σου έβαλα εξαρχής. Κάρτα αυτή που λίνκαρες. Είναι στο σύνολο ελάχιστα πίσω από την 680 που είναι όμως πολύ ακριβότερη. Σε μερικά παιχνίδια η 7970 έχει και προβάδισμα. Σ αυτήν την τιμή είναι vfm. Μην κόψεις από το κουτί σε τέτοιο μηχάνημα. Μία ακριβότερη μητρική από αυτήν που σου πρότεινα εξαρχής δεν θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα και τέτοιο μηχάνημα δεν μπάινει σε κουτί ντενεκέ τυριού. τα κουτιά αυτά με τραβάνε λόγο του οτι εχουν πολους ανεμιστιρες οχι λογο εμφάνισης... δηλαδή να μην πάω σε μια καρτα γραφικών στα 500 ευρώ?...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Oι πολλοί ανεμιστήρες το μόνο που σου προσφέρουν από ένα σημείο και μετά είναι θόρυβος. Με κανένα από τα κουτιά που σου προτάθηκαν δεν θα έχεις θέμα με θερμοκρασίες. Το αντίθετο. Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος. Αυτή είναι ήδη υπερβολική.
vrouxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 και ανακεφαλαιώνουμε.... χωρίς το DVD 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 +1 από μένα. Μερικές διευκρινίσεις, αν μου επιτρέπεις. Κουτί, επεξεργαστής, mobo, μνήμη ok. Σκληρός: Γενικά στην πράξη όλοι οι hdd έχουν τις ίδιες επιδόσεις. Ακόμα και οι sata 2 με τους sata3. Αυτό που - κατά τη γνώμη μου - τους διαφοροποιεί ουσιαστικά πλεον είναι η εγγύηση. Υπάρχει με περίπου 40 ευρώ επιπλέον ο wd caviar black στην ίδια χωρητικότητα με 5 χρόνια εγγύηση. Παρόλαυτα επιμένω σε αυτόν λόγω τιμής σε συνδυασμο με ικανοποιητική εγγύηση (σκέψου ότι οι περισσότεροι seagate είναι με 1 χρόνο μόνο) και το όνομα της IBM από πίσω. Σαν πακέτο δλδ θεωρώ ότι είναι καλύτερο από το wd caviar black. Aν επιλέξεις τον black να πω το αυτονόητο που ισχύει για όλους τους δίσκους: Η εγγύηση δεν αφορά τα δεδομένα σου, αλλά μόνο τον δίσκο. Οπότε σε κάθε περίπτωση backup. Ψύκτρα: Η συγκεκριμένη έχει πολύ καλές κριτικές και αποτελεί πολυ καλό πακέτο και δεν θα σε κόψει σε οποιοδήποτε λογικό overclocking. Έχε υπόψιν σου όμως ότι υπάρχουν και καλύτερες (και ακριβότερες) ψύκτρες. Αν πηγαίνεις για πολύ extreme πράγματα αναφορικά με το o/c, θα σου πει κάποιος άλλος το τι και πως, εγώ δεν ασχολούμαι με το σπορ. Τροφοδοτικο: Αξιοπιστο, υπεραρκετό σε watt και σε καλή πλέον τιμή. Αλλά έχε υπόψιν σου ότι στην εξαιρετικά ακραία περίπτωση που θελήσεις να βάλεις και δεύτερη 7970 πάνω, δεν θα την σηκώσει. Μόνο σ αυτήν την περίπτωση αξίζει να δεις κάποιο μεγαλύτερο, αλλά εξίσου ποιοτικό. ΥΓ. Για το blu-ray που έβαλες δεν έχω γνώμη, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
vrouxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 όσων αφορά τον σκληρό... τα αρχεία μου τύπου φωτογραφίες ταινίες μουσική ειναι ολα σε εναν WD mypassport 1tb me usb3... οποτε ειναι υπερβολή για μενα αυτος... τα windows θα μπουν στον ocz που ειπα πως εχω οποτε σκέφτομαι και να μην τον πάρω καν... ακουω γνώμες... για την ψήκτρα τωρα... δεν εχω ηδεα απο αυτα και διαβαζοντας δεν βρηκα κατι που να την θίγει... τωρα αν κόψω τον δισκο σίγουρα θα δώσω κατι παραπάνω για κατι καλύτερο.... τελος για το τροφοδοτικο .... ηταν κατι που μου διέφυγε να ρωτήσω.... επειδή θελω ενα πυργο με προοπτικές με ενδιαφέρει ενα μεγαλύτεροι....και εξίσου αξιόπιστο....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τι προοπτικές? Η τάση είναι να μειώνεται η κατνάλωση, όχι να αυξάνεται. Ό,τι και να βάλεις πάνω, θα το σηκώσει το συγκεκριμένο. Σου είπα την μοναδική περίπτωση που έχει νόημα να πάρεις μεγαλύτερο. Τον δίσκο παρτον, αξίζει γι αυτό το κόστος.
vrouxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τι προοπτικές? Η τάση είναι να μειώνεται η κατνάλωση, όχι να αυξάνεται. Ό,τι και να βάλεις πάνω, θα το σηκώσει το συγκεκριμένο. Σου είπα την μοναδική περίπτωση που έχει νόημα να πάρεις μεγαλύτερο. Τον δίσκο παρτον, αξίζει γι αυτό το κόστος. επειδή σκέφτομαι για την δεύτερη κάρτα για αυτό λέω να πάρω κατι που αν μ δίνει αυτη την δυνατότητα... για καλύτερη ψήκτρα τι προτείνεις?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για δεύτερη 7970?? Μάλιστα. Ορίστε: http://www.visionstu...ndefined&step=2 Ψύκτρα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25055&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
vrouxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για δεύτερη 7970?? Μάλιστα. Ορίστε: http://www.visionstu...ndefined&step=2 Ψύκτρα: http://www.visionstu...&step=undefined ας μην κάνω υπερβολές... θα μείνω στο τροφοδοτικό και θα ψάξω για κατι καλύτερο στην ψήκτρα... νομίζω ειναι το πιο λογικό...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν λες καλύτερο, τι έχεις στο μυαλό σου αναφορικά με το overclocking?
vrouxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν λες καλύτερο, τι έχεις στο μυαλό σου αναφορικά με το overclocking? βρίσκουμε ακομα σε φαση διαβάσματος αλλα το συγκεκριμένο κομμάτι ειναι φετίχ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τότε κάποιος καταλληλότερος θα δει το θέμα σου και θα σου πει αναφορικά με την ψύκτρα.
vrouxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 το 600Τ είναι ανώτερο του 550D ?....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Η obsidian σειρά είναι ανώτερη ας πούμε από την carbide. Eγώ θεωρώ ότι είναι πάνω κάτω παρόμοιας δυναμικής με ελαφρά καλύτερο το 550d. Ανάμεσα στα δύο το γούστο είναι το βασικότερο κριτήριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα