vrouxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σε όλου....αν και έχει αρκετά θέματα κοντά σε αυτό που αναζητώ γράφω και για να συστηθώ μιας και δεν έχει παραπλήσια ενότητα... Μανώλης λοιπόν στο όνομα, φοιτητής στο Ηράκλειο της Κρήτης και πρώην (αφού έκλεισε) μέλος του virus.gr ... ψάχνοντας ένα Forum να συμπληρώσω τις ώρες διαβάσματος που έμειναν κενές έπεσα πάνω στο Insomnia... μετά από καιρό παρακολούθησης είπα να κάνω ένα λογαριασμό να τα λεμέ.... ας σταματήσω λοιπόν την φλυαρία και ας μπω στο θέμα .... -Ποσό που διαθέτουμε : γύρω στα 1000 αλλά αν είναι να ανεβάσουμε αρκετά τον πήχη διαθέτω και κάτι παραπάνω... (200-300) -Χρήση υπολογιστή : gaming, Ταινίες, -Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: αν και δεν είναι απαιτητικά, mathematika και διαφορά παραπλήσια.. -Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχω μια LG 22'' ίσως και να χρειαστώ αλλα αργότερα... -Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όλα αυτά υπάρχουν.. -Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηράκλειο Κρήτης -Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ας είναι και από διαφορετικά -Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογήσω εγώ... -Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . κανένα λειτουργικό σύστημα... Υπαρχή επίσης SSD .. επιπλέον με ενδιαφέρει να υπάρχει θύρα usb 3.0 και HDMI... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα και καλωσήρθες. Δες το παρακάτω, είναι από το visionstudio. Mε τα μεταφορικά θα σου βγει κάτω από 1100 λογικά. 1
vrouxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα και καλωσήρθες. Δες το παρακάτω, είναι από το visionstudio. Mε τα μεταφορικά θα σου βγει κάτω από 1100 λογικά. όλα αυτα μπορούμε να τα βάλουμε εδω
vrouxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, εννοείται. το μελετάω και θα σου πω αν έχω ένσταση...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Take your time . Μόνο μην κόψεις από πουθενά για να πάρεις το HAF...
terry308 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δες και το Corsair 500R σε λευκό ... έχεις και ρέστα 50€
vrouxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δες και το Corsair 500R σε λευκό ... έχεις και ρέστα 50€ πολύ ωραίο και αυτό αλλά το cooler master apo e-shop einai 140... δες εδώ.. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το haf είναι από τα λίγα καγκούρικα κουτιά που είναι και ποιοτικά ταυτόχρονα. Επειδή εσύ θα το βλέπεις κάθε μέρα και όχι εμεις, παρτο. 1
vrouxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το haf είναι από τα λίγα καγκούρικα κουτιά που είναι και ποιοτικά ταυτόχρονα. Επειδή εσύ θα το βλέπεις κάθε μέρα και όχι εμεις, παρτο. καιρο τωρα δουλευα με laptops... κατοχος ferrari f200 kai vaio vgn-aw21m ...και ειμαι λιγο κολλημένο με την ψηξη οποτε θα ηθελα κατι που να κανει καλη δουλεια... πως το κοβεις?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Απ όσο ξέρω είναι το κουτί με το καλύτερο airflow. Σημαντικές διαφορές με τα κουτιά που σου προτάθηκαν δεν θα δεις βέβαια και είναι και φτηνότερα. Αν σου αρέσει, μην το σκέφτεσαι. Απλά στα δικά μου γούστα δεν κολλάει, είμαι λίγο μεγάλος για κάτι τέτοιο.
terry308 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Corsair και πάλι από εμένα , Ελληνικό review Όπως λέει ο Dino , στα γούστα μου
vrouxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 απο οτι φαίνεται το θέμα κουτί θα με απασχολήσει περισσότερο αφού οσο και να ψάχνω στην παραπάνω πρόταση δεν βρίσκω ψεγάδι...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχουν αρκετά καλά κουτιά στο μπάτζετ σου αν δεν έχεις θέμα αποκλειστικά με την εμφάνιση του χαφ.
vrouxos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχουν αρκετά καλά κουτιά στο μπάτζετ σου αν δεν έχεις θέμα αποκλειστικά με την εμφάνιση του χαφ. η εμφάνιση δεν με απασχολεί... ποιότητα θέλω και ψύξη και εννοείτε οχι φασαρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα