alitaraswow Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σε ολους και σας ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο που θα ξοδεψετε στο post μου. Λοιπον για να μπω στο ψητο,ειμαι φοιτητης πλεον και πρεπει να παρω ενα laptop μιας και ο σταθερος θα μεινει σπιτι να το χαιρεται ο αδερφος μου.Θα επαιρνα σταθερο αλλα δεν βολευει στη μεταφορα οποτε στρεφομαι στους φορητους.Για να γινω πιο σαφης παιζω World of warcraft kai League of legends αρα θελω ενα laptop ικανο να τρεξει τα παιχνιδια αυτα χωρις προβληματα με τα γραφικα και γενικοτερα να παιζω ανετα χωρις να ζοριζω το μηχανημα. Μεχρι τωρα,το λιγο που εχω ψαξει ειναι οι εξης επιλογες Notebook Toshiba Satellite C855-19X White Notebook Toshiba Satellite C855-12R White εχω δει επισης μερικα HP/DELL/ACER Το bugdet που μπορω να διαθεσω ειναι 600 με 700 ευρω +50 max Περιμενω να ακουσω τις προτασεις σας Επισης θελω να μαθω αν ισχυει αυτο που λενε για τις καρτες γραφικων οτι αν καιγεσαι μπορει να χτυπησει καρτα στους 8 μηνες και λιγοτερο...ισχυει κατι τετοιο?και αν ισχυει πωσ μπορω να το αποφυγω?? ευχαριστω
geopolit Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στα χρήματα αυτά καλή επιλογή είναι το dell http://www.skroutz.gr/s/2092145/Dell-Inspiron-Q15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB.html 1
ppnntt13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 +1 στο dell και από θέμα χαρακτηριστικών και από after sales 1
xristoforos89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στα χρήματα αυτά καλή επιλογή είναι το dell http://www.skroutz.g...-4GB-500GB.html Αντι να πεφτει η τιμη του dell με τον καιρο, αυτη ανεβαινει!!
alitaraswow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματι ο dell ειναι καλυτερη επιλογη απο τον toshiba ευχαριστω παιδια και οτι νεοτερο υπαρξει σε αυτα τα χρηματα ποσταρετε το thanks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα