Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παρέα του Insomnia. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έχω εδω και 1.5 χρόνο το παρακάτω laptop

Link.png Site: HP Pavilion dv6-3300sv

Εδώ και αρκετό καιρό μου παρουσιάζει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες (Κλείνει μετά από κάποια ώρα gaming, ακόμα και με απενεργοποιημένη την GPU μέσω switchable graphics, αν και έτσι κρατάει κάπως περισσότερο.) Πιστεύω λοιπόν πως θέλει ένα καλό καθάρισμα και ίσως αλλαγή πάστας.

Οι επιλογές μου είναι οι εξείς:

1. Να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί στην Πάτρα που μπορώ να το πάω για να το κάνουν (και πόσο θα κοστίσει).

2. Αν κάποιος από εδώ ξέρει και έχει την όρεξη και τον χρόνο να με βοηθήσει να κάνουμε τη δουλεία μαζί. Η αλήθεια είναι ότι θα το προτιμούσα ώστε να μάθω την διαδικασία και αν χρειαστεί στο μέλλον να μπορώ να το κάνω μόνος.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από TheBlackSheep
Δημοσ.

Δεν έχει εγγύηση το pc?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αααα οκ πάντως τεχνικό που να αναλάβει λάπτοπ δύσκολα γιατι δεν ο ρισκάρουν εύκολα

Πάντως δε ξέρω απο Πάτρα να σε βοηθήσω

Καλη συνέχεια

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ίσως αυτό σε βοηθήσει. (αν ειναι αυτό το λαπτοπ σου).

Αν ψαξεις λογικα καπου θα υπαρχουν και γραπτες οδηγίες. Σε συνδυασμο με το βιντεο θα τα καταφερεις και μονος σου

Δημοσ.

Δουλεύω σαν τεχνικός στην πάτρα και έχω ανοίξει παρόμοια. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά η σειρά η G kai i dv Που έχει βγάλει η Hp έχουνε πρόβλημα με μητρικές και συγκεκριμένα με υπερθέρμανση. Πρόσφατα μου φέρανε ένα που μετά απο 20 λεπτά χρήσης σερνόταν από υπερθέρμανση. Αφού έγινε βίδεσ και καθαρίστικε στο 4ο Boot δεν πόσταρε πάλι. Την επόμενη μέρα bootare. Είναι οι φθηνές σειρές της hp και είναι αναλώσιμα , μην περιμένεις ότι με ένα απλό καθάρισμα θα γλιτώσεις τόσο έυκολα.

Δημοσ.

Επειδή το είχα ψάξει όταν άρχισε το πρόβλημα, ισχύει οτι υπάρχουν κάποιες προβληματικές σειρές. Μάλιστα η ΗΡ σου έδινε τη δυνατότητα να το στείλεις για αντικατάσταση αν το product key σου ήταν μεσα σε αυτά με το πρόβλημα. Το τσέκαρα αλλα δεν ήταν μέσα. Μπορεί να έπεσα και σε περίπτωση πάντως, πολύ πιθανόν.

Δημοσ.

Εγώ σου λέω τι έχω δει. Έχω δει ελάχιστα hp laptop να επιβιώνουν , και τα περισσότερα ήτανε απο την σειρά των probook(Που είναι η καλή σειρά). Εμενα προσωπικά και 1500 ευρώ Hp laptop να μου δίνανε δεν το έπαιρνα. Από αυτά που έχω δει είναι πεταμένα λεφτά.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά, έχω ένα hp pavilion g6 series 1070 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το έχω εδώ και 1,5 Χρόνο και δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες, ούτε και κάποιο άλλο πρόβλημα, παρόλο που παίζω και αρκετά παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...