GiannisJJ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια! Θελω μια βοηθεια.. Πηρα ενα καινουργιο λαπτοπ το οποιο δν ειχε λειτουργικο συστημα -free dos ελεγε-με σκοπο να γλυτωσω τα λεφτα καθοτι εχω γνησια τα 7 κ τα XP.. Πιστευα οτι απλα θα εβαζα το cd μεσα κ θα ξεκινουσα με την εγκατασταση των windows..Καθως ειμαι ψιλοασχετος μπορειτε να δωσετε καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω? Παταω F8 αλλα δν κανει τπτ..
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Παταω F8 αλλα δν κανει τπτ.. Ε,διάβασε το εγχειρίδιο της μητρικής,θα σου λέει τι να πατήσεις για το boot menu, για να ξεκινήσεις από το cd.
CmdShepard85 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικα θα εχει και οδηγιες για το πως να αλλαξεις το boot order, σε περιπτωση που δεν εχει boot menu η μαμαμπορντ
tolis_01 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Θα έχει και στο BIOS ρύθμιση για το boot order. Στο οποίο BIOS συνήθως μπαίνει με το πλήκτρο DEL (αν και δεν ξέρω τι αλλάζει στα λαπτοπ). Στη χειρότερη, κάποιο από τα F είναι το boot menu, δοκίμασε τα όλα
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν ξεκιναει ο φορητος δοκιμασε F2 , F8, F12 ,F10 αν και λογικα στις μαυρες οθονες θα σου λεει ποιο να πατησεις για να διαλεξεις τι θα ξεκινησει. Πως και καταφερες και πηρες φορητο χωρις λειτουργικο ? Ποσα γλυτωσες ?
GiannisJJ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τπτ απ ολα αυτα παιδια.. παταω esc κ κατω κατω στην προτελευταια σειρα λεει Installed c:\fdos\bin\key\us.key.. κ στην τελευταια γραφει C:\>_ κ αναβοσβηνει η κατω παυλα για να γραψω κατι.. Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια! http://www.skroutz.gr/s/1878233/HP-Compaq-Presario-CQ57-499-ev-E300-2GB-320GB.html αυτο εδω βρηκα που για τη δουλεια που το θελω ειναι υπεραρκετο
CmdShepard85 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τπτ απ ολα αυτα παιδια.. παταω esc κ κατω κατω στην προτελευταια σειρα λεει Installed c:\fdos\bin\key\us.key.. κ στην τελευταια γραφει C:\>_ κ αναβοσβηνει η κατω παυλα για να γραψω κατι.. Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια! http://www.skroutz.g...-2GB-320GB.html αυτο εδω βρηκα που για τη δουλεια που το θελω ειναι υπεραρκετο Σιγουρα τα πατας αμεσως μολις το αναψεις? Και οχι μια φορα, ε!
GiannisJJ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Στην αρχη με βαζει να επιλεξω γλωσσα.. εχει καμια 10αρια..Δοκιμασα εκει τα F oλα δν κανει τπτ..Διαλεγω γλωσσα κ με βγαζει σε αυτο που εγραψα πριν κ παταω τα F κ εκει κ ακουγεται ενας ηχος..Ενα ντιν
CmdShepard85 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκιμασε να τα πατησεις πριν σου ζητησει γλωσσα... Υ.Γ. Αχχ αφτο το ντιν...
GiannisJJ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το εκανα κ αυτο.. Κατω γραφει press esc for start menu αλλα αν το πατησω μου βγαζει εκει με το C:\> κλπ... Ελεος ρε
tolis_01 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Με το που το ανοίξεις πατάς τα F-κάτι, όταν δείχνει το Logo της HP ακόμα.
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το εκανα κ αυτο.. Κατω γραφει press esc for start menu αλλα αν το πατησω μου βγαζει εκει με το C:\> κλπ... Ελεος ρε Ε,θέλει ταχύτητα Anyway εκεί που σου βγάζει c:> αν γράψεις cd d: και πατήσεις το enter τι γίνεται;;; (έχε και κάποιο cd μέσα)
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πήρα ένα hp από το eshop με freedos και ένα με suse linux και τους έβαλα κανονικά τα 7άρια. Όταν ξεκινάει το laptop κάτω χαμηλά σου γράφει press esc αν θυμάμε καλά. Εκεί πατάς escape και σου βγάζει κάτι επιλογές. Επιλέγεις boot device και ορίζεις το cdrom. Σου βγάζει ένα μήνυμα press any key to boot from cd, πατάς ...any key (lol) και μετά ακολουθείς την διαδικασία για την εγκατάσταση των 7. Όταν σου εμφανίσει την καρτέλα για να διαλέξεις δίσκο θα πατήσεις κάτω δεξιά που λέει για περισσότερες επιλογές και θα διαγράψεις ότι έχει από δίσκους και partitions και δημιουργείς ένα νέο σε ntfs. Μετά τα γνωστά...!
GiannisJJ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρωτο θεμα λυθηκε! Τωρα προσπαθω να του περασω τα XP(για αρχη) κ γραφει προετοιμασια για εγκατασταση κ μετα απο 1 λεπτο μου πεταει μια μπλε οθονη κ κολλαει! ..Δοκιμασα κ με 2ο cd τα ιδια..Καμια ιδεα? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα