Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ε ναι, δεν πρόκειται να δουλέψει καν, το hdmi δεν δίνει αναλογικό σαν το DVI-I
eprototype Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το μπακαλίστικο τρόπο που λένε. Στην συνέχεια του DVI adapter που έχεις, να βάλεις κάτι τέτοιο: http://www.e-gate.gr...roduct_id=46951 Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που θα σε βοηθήσει αφού λες το έκανε και σε άλλο PC. Για να είσαι 100% σίγουρος ότι φταίει 100% η οθόνη, βρες PC με DSUB(VGA) υποδοχή να την δοκιμάσεις. Αν το κάνει και εκεί, τότε... sorry λάθος κάνει τα ίδια θέλω να πω και σε άλλη οθόνη με το ίδιο καλώδιο και στην ίδια θύρα ενώ με hdmi δεν κάνει τίποτα και βασικά ξέχασα να πω οθόνη είναι η w2240 lg
eprototype Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ε ναι, δεν πρόκειται να δουλέψει καν, το hdmi δεν δίνει αναλογικό σαν το DVI-I μπορώ να κάνω τίποτε άλλο μόνο hdmi δεν έχω πρόβλημα ενώ με DVI-I όπου και να το δοκιμάσω έχω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 όταν λες με hdmi δεν έχεις πρόβλημα εννοείς όταν κι η οθόνη/tv έχει hdmi?
ninos30 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μήπως δεν τα είπα σωστά? Διόρθωσέ με Thresh αν κάνω λάθος. Φαντάζομαι έχει ένα DSUB καλώδιο που ξεκινάει από την οθόνη με μετατροπέα DVI-I στην άκρη και κουμπώνει στην VGA του. Αν σε αυτήν την άκρη κολήσει και τον αντάπτορα που είπα ώστε να την κουμπώσει στην HDMI δεν θα παίξει επειδή το σήμα θα συνεχίσει να έρχεται αναλογικά?
eprototype Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 όταν λες με hdmi δεν έχεις πρόβλημα εννοείς όταν κι η οθόνη/tv έχει hdmi? ναι δηλαδή όχι στην οθόνη του PC μου γιατί δεν εχει hdmi άλλα σε άλλες οθόνες που έχω δοκιμάσει και HDMI ταυτόχρονα και dvi έχω πρόβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μήπως δεν τα είπα σωστά? Διόρθωσέ με Thresh αν κάνω λάθος. Φαντάζομαι έχει ένα DSUB καλώδιο που ξεκινάει από την οθόνη με μετατροπέα DVI-I στην άκρη και κουμπώνει στην VGA του. Αν σε αυτήν την άκρη κολήσει και τον αντάπτορα που είπα ώστε να την κουμπώσει στην HDMI δεν θα παίξει επειδή το σήμα θα συνεχίσει να έρχεται αναλογικά? το DVI-I είναι και analog και digital για αυτό παίζει η αλλαγή σε d-sub εύκολα με ένα adaptor... το hdmi όμως είναι pure digital όπως το DVI-D και εκεί δεν γίνεται δουλειά απλά με adaptor
ninos30 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ΔΛΔ θέλει κάτι τέτοιο? http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=10200
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ναι δηλαδή όχι στην οθόνη του PC μου γιατί δεν εχει hdmi άλλα σε άλλες οθόνες που έχω δοκιμάσει και HDMI ταυτόχρονα και dvi έχω πρόβλημα έχεις πρόβλημα όταν χρησιμοποιείς DVI to DVI ?
eprototype Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 και που άλλαξα και καλώδιο πάλι τα ίδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ΔΛΔ θέλει κάτι τέτοιο? http://technoshop.gr...oducts_id=10200 max resolution 1024X768?
ninos30 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καλά γελάω το είδα κι εγώ αυτό. Αλλιώς πάει σε full converter που απ' ότι είδα πάει κανα 35αρι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 και που άλλαξα και καλώδιο πάλι τα ίδια ειλικρινά δυσκολεύομαι να βγάλω νόημα... στην οθόνη σου μέχρι στιγμής έχεις παίξει με D-SUB καλώδιο το οποίο συνδέεις με adaptor σε DVI-I έχεις δοκιμάσει με άλλη οθόνη που να έχει DVI port για να την συνδέσεις απευθείας με DVI port της κάρτας γραφικών σου?
eprototype Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 έχεις πρόβλημα όταν χρησιμοποιείς DVI to DVI ? όχι άκου τι έκανα πήγα και πείρα αντάπτορα για vga to vga καλώδιο για να το μετατρέψει σε vga to dvi και που άλλαξα πάλι τα ίδια.... είχα καλώδιο ίδιο αλλά έλεγα πως αυτό έφταιγε αλλά τελικά δεν έφταιγε το καλώδιο.....
ninos30 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Άρα όπως ρωτάει και ο Thresh, DVI to DVI δεν έχεις δοκιμάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα