eprototype Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν μπορείτε να μου πείτε άμα γίνεται να συνδέσω από το VGA της οθόνης στην 670 με HDMI και άμα υπάρχει καλώδιο και που μπορώ να βρω??!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί δεν παίζεις με dvi to d-sub adaptor και καλώδιο d-sub(vga δλδ) ?
eprototype Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί δεν παίζεις με dvi to d-sub adaptor και καλώδιο d-sub(vga δλδ) ? Τώρα το έχω με vga to dvi άλλα θέλω να το αλλάξω γιατί κάνει κάτι κύματα σε σκοτινα εφέ στα games και γενικά ενώ στην τv από HDMI ΣΕ HDMI δεν είχε πρόβλημα βασικά μπορεί να φταίει η οθόνη η θήρα της κάρτας αλλά η κάρτα εχει δυο dvi αλλά στο δεύτερο δεν μπαίνει το dvi μου γιατί στο τέλος εχει αλλά 4 pin και δεν κουμπώνει με την δεύτερη που δεν τα χρειάζεται λοιπών τι μου προτείνεις!!!?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, ίδια ποιότητα έχει το HDMI με το DVI, το πρόβλημα λογικά είναι το D-SUB της οθόνης σου... έχεις vysnc enabled?
eprototype Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, ίδια ποιότητα έχει το HDMI με το DVI, το πρόβλημα λογικά είναι το D-SUB της οθόνης σου... έχεις vysnc enabled? βασικά άμα αλλάξω το DVI-I που έχω τώρα και βάλω DVI-D???και ποιες είναι η διαφορες τους? το vysnc το έχω off αλλά και on να το έχω απλός μειώνονται αλλά το θέμα είναι ότι μου το κάνει και στην επιφάνεια εργασίας αλλά με χίλια ζόρια το διακρίνεις στην επ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ότι το DVI-I μπορεί να γίνει D-SUB, μιας και υποστηρίζει και analog και digital, ενώ το DVI-D (digital only) όχι...
eprototype Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδή τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω ένα καινούργιο DVI-I και άμα δεν δουλέψει..... η οθόνη είναι για πέταμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 dvi-i to d-sub ναι... testαρε την και σε άλλο PC για σιγουριά πρώτα...
eprototype Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 dvi-i to d-sub ναι... testαρε την και σε άλλο PC για σιγουριά πρώτα... ok θα το δοκιμάσω και θα δω
eprototype Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) dvi-i to d-sub ναι... testαρε την και σε άλλο PC για σιγουριά πρώτα... Το δοκίμασα κάνει τα ίδια!sorry λάθος κάνει τα ίδια θέλω να πω και σε άλλη οθόνη με το ίδιο καλώδιο και στην ίδια θύρα ενώ με hdmi δεν κάνει τίποτα Το δοκίμασα κάνει τα ίδια! μπορώ αγοράσω adaptor vga to hdmi ? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2012 από eprototype
disqualified Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπαρχει κάτι τέτοιο. Χρειάζεται και μετατροπέας DAC να παρεμβαλεται. Δηλαδή δεν αξίζει να ασχοληθεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 έχει εγγύηση η οθόνη?
ninos30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το μπακαλίστικο τρόπο που λένε. Στην συνέχεια του DVI adapter που έχεις, να βάλεις κάτι τέτοιο: http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=46951 Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που θα σε βοηθήσει αφού λες το έκανε και σε άλλο PC. Για να είσαι 100% σίγουρος ότι φταίει 100% η οθόνη, βρες PC με DSUB(VGA) υποδοχή να την δοκιμάσεις. Αν το κάνει και εκεί, τότε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το μπακαλίστικο τρόπο που λένε. Στην συνέχεια του DVI adapter που έχεις, να βάλεις κάτι τέτοιο: http://www.e-gate.gr...roduct_id=46951 και τι θα κάνει αυτό? αφού η οθόνη έχει d-sub input only, αν είχε hdmi τότε θα έβαζε κατευθείαν hdmi καλώδιο μιας και η GTX670 έχει hdmi/dp/dvi ports...
disqualified Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 και τι θα κάνει αυτό? αφού η οθόνη έχει d-sub input only, αν είχε hdmi τότε θα έβαζε κατευθείαν hdmi καλώδιο μιας και η GTX670 έχει hdmi/dp/dvi ports... Μαλλον εννοει οτι θα το βαλει στην hdmi εισοδο και μετα θα βαλει το καλωδιο DVI-VGA. Αυτο βεβαια δε θα εχει αποτελεσμα διοτι θα προσπαθει να δει ψηφιακο σημα απο αναλογικη εισοδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα