leriban Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 εχω αυτο το router και εχει αναβαθμιση.να την κανω? θα υπαρξει καποια διαφορα? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 οταν παιρνω κατι καινουριο παντα μα παντα του περναω την τελευταια αναβαθμιση.το εχω σαν κανονα και δεν μου εχει βγει ποτε σε κακο.αντιθετα εχω δει πολλους να εχουν πιο παλια firmware και να χανουν πολλα πραγματα που δεν εχουν περασει το καινουριο.απο το να συγχρονιζει λιγοτερο απο το να ειναι πιο ασταθες μεχρι να μην παιρνει ευκολα Ip.ειδικα η Netgear βγαζει αρκετα firmware.ειτε κανεις Update μεσα απο το μενου αυτοματα αν υπαρχει επιλογη αλλιως πας στο site βρισκεις μοντελο και version και κατεβαζεις το firmware και το περνας με καλωδιο.προσεχε απο ποια χωρα κατεβαζεις.πχ σου λεει για north america εδω ενω για Europe εδω.
leriban Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα μου βγαζει την αναβαθμιση οταν μπαινω στισ ρυθμισεις του μοντεμ μου βγαζει οτι εχει αναβαθμιση...την κανω κανονικα?
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 yes yes yes.την βρισκει αυτοματα οποτε μια χαρα.αν δεν την κανει μονο τοτε την κανεις εσυ manually
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα