ultraxmode Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλησπέρα σε όλους παιδιά. Έχω δύο ΖΤΕ ZXV10 H108L ρουτεράκια και θέλω να χρησιμοποιήσω το ένα σαν Access Point / Repeater. Μέσα στο menu δεν βλέπω κάποια ρύθμιση που να λέει "Access Point" ή "Repeater" παρα μόνο βλέπω μία επιλογή "Bridge" με την οποία όμως θα πρέπει η φυσική θέση του δεύτερου router να είναι δίπλα στον παλιό , συνδεδεμένος με τον άλλο router. Εγώ θέλω να βάλω τον δεύτερο router σε άλλο σημείο του σπιτιού για να παίρνω Wireless Internet. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 το bridge καταρχην ξεχασε το .εχει να κανει με το κομματι του Modem οχι του ρουτερ.αν θες να γινει Repeater δηλαδη να παιρνει ασυρματα και να δινει ασυρματα πρεπει να υποστηριζει το ρουτερ ειτε Repeater που δεν υποστηριζει ειτε αν εισαι τυχερος να υποστηριζει wds.αν υποστηριζει wds γινεται αλλα χωρις να σημαινει οτι θα παιξει οπως το θες σιγουρα.αν δεν υποστηριζει τοτε μονο σαν access point μπορει να παιξει δηλαδη να το ενωνεις με καλωδιο κοινως με το πρωτο adsl router.
Tablet Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω το ίδιο router και πιάνω wifi από άλλο όροφο. Μπορώ να το κάνω repeater να δίνει σε ένα pc μέσω lan? Να παίρνει ασύρματα από το κύριο router και να δίνει ενσύρματα στο πισι με λίγα λόγια.. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από Tablet
Tablet Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Κάπου διάβασα ότι θέλει custom firmware ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα