Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω win + ZTE ZXV10 Η108L

έχω συγχρονίσει μέχρι 11000kbps με άλλη εταιρία

παλαιότερα τι μπορεί να φταίει να ζητήσω fastpath??help plz

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 833/7157 kbps

Noise Margin (Up/Down) 9.2/9.2 db

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 15.9/23.7 db

Output Power (Up/Down) 12.2/18.9 dbm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 830/7248 kbps

Interleave depth 4

Annex Type AnnexA

CRC errors 873

Δημοσ.

άστο φίλε και εγώ Wind έχω και τα τελευταίο 1,5 χρόνο ο Δίας @#$%

Διαδίκτυο

Συγχρον. b_green.png Λήψη 6721.30 Kbps Αποστολή 1021.20 Kbps

Ρυθμός Λήψη Αποστολή Ρυθμός Bit 6721300 1021200 Ρυθμός Κελιών 15852 2408 Σήμα Τοπικό Απομακρυσμένο Απώλεια Σήματος 0 0 Σήμα προς Θόρυβο 6.00 dB 9.5 dB Εξασθένηση Γραμμής 32.5 dB 12.0 dB Ισχύς Εκπομπής 12.3 dB 19.9 dB Σφάλματα DSL Τοπικό Απομακρυσμένο Σοβαρά (SEF) 0 0 Διορθωμένα (FEC) 0 0 Αθροίσματος (CRC) 259 1773 Κεφαλίδας (HEC) 336 8685

η σύνδεση για 24 αρα 2bl play είναι για τα όσα παίρνει ο άνεμος οι γραμμές είναι κλειδωμένες και τα ίδια στατς έχει η ξαδέρφη,θείος μου και τους παίρνω τηλέφωνο και κάτι και καλά έχει η γραμμή στο σπίτι μου και όχι το κέντρο τους. Πριν 1,5 χρόνο κατέβαζα με πάνω από 14000kbps αλλά μετά την απειλή ότι θα αλλάξω πάρωχο μου προτείνανε 30% έκπτωση.

Δημοσ.

Είχα wind και εγώ ένα φεγγάρι (πριν λίγους μήνες) και σερνόταν το σύμπαν, παρόλο που τα στατιστικά στο ρουτερ ήταν ας πούμε "ικανοποιητικά".

Πλέον, έχω hol μισό χρόνο και όλα καλά. Ούτε 20 αποσυνδέσεις τη μέρα, ούτε αλλά κόλπα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλησπέρα έχω win + ZTE ZXV10 Η108L

έχω συγχρονίσει μέχρι 11000kbps με άλλη εταιρία

παλαιότερα τι μπορεί να φταίει να ζητήσω fastpath??help plz

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 833/7157 kbps

Noise Margin (Up/Down) 9.2/9.2 db

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 15.9/23.7 db

Output Power (Up/Down) 12.2/18.9 dbm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 830/7248 kbps

Interleave depth 4

Annex Type AnnexA

CRC errors 873

για το attenuation που εχεις ναι θα πρεπε να παιζεις παραπανω.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε σε κατανεμητη/χωνευτη.αν οχι βγαλε τα παντα απο πανω και ασε μονο το ρουτερ σε μια πριζα κατα προτιμηση στην κεντρικη και δες ποσο συγχρονιζει.αλλιως μετα παει βλαβη.

to fast path δεν θα αυξησει την ταχυτητα.θα μειωσει το Ping θα μειωσει και την ταχυτητα.

Είχα wind και εγώ ένα φεγγάρι (πριν λίγους μήνες) και σερνόταν το σύμπαν, παρόλο που τα στατιστικά στο ρουτερ ήταν ας πούμε "ικανοποιητικά".

Πλέον, έχω hol μισό χρόνο και όλα καλά. Ούτε 20 αποσυνδέσεις τη μέρα, ούτε αλλά κόλπα.

Sent from my iPhone using Insomnia

πολυ θαψιμο η wind.πολλα παραπονα.αστα να πανε.

άστο φίλε και εγώ Wind έχω και τα τελευταίο 1,5 χρόνο ο Δίας @#$%

Διαδίκτυο

Συγχρον. Λήψη 6721.30 Kbps Αποστολή 1021.20 Kbps

Ρυθμός Λήψη Αποστολή Ρυθμός Bit 6721300 1021200 Ρυθμός Κελιών 15852 2408 Σήμα Τοπικό Απομακρυσμένο Απώλεια Σήματος 0 0 Σήμα προς Θόρυβο 6.00 dB 9.5 dB Εξασθένηση Γραμμής 32.5 dB 12.0 dB Ισχύς Εκπομπής 12.3 dB 19.9 dB Σφάλματα DSL Τοπικό Απομακρυσμένο Σοβαρά (SEF) 0 0 Διορθωμένα (FEC) 0 0 Αθροίσματος (CRC) 259 1773 Κεφαλίδας (HEC) 336 8685

η σύνδεση για 24 αρα 2bl play είναι για τα όσα παίρνει ο άνεμος οι γραμμές είναι κλειδωμένες και τα ίδια στατς έχει η ξαδέρφη,θείος μου και τους παίρνω τηλέφωνο και κάτι και καλά έχει η γραμμή στο σπίτι μου και όχι το κέντρο τους. Πριν 1,5 χρόνο κατέβαζα με πάνω από 14000kbps αλλά μετά την απειλή ότι θα αλλάξω πάρωχο μου προτείνανε 30% έκπτωση.

και εσυ επισης χαμηλα για το attenuation και το margin που εχεις.για να δεις αν φταιει κατι σε σενα δες τι εγραψα στον αποπανω.η να ερθει η wind να το τσεκαρει.
Δημοσ.

για το attenuation που εχεις ναι θα πρεπε να παιζεις παραπανω.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε σε κατανεμητη/χωνευτη.αν οχι βγαλε τα παντα απο πανω και ασε μονο το ρουτερ σε μια πριζα κατα προτιμηση στην κεντρικη και δες ποσο συγχρονιζει.αλλιως μετα παει βλαβη.

to fast path δεν θα αυξησει την ταχυτητα.θα μειωσει το Ping θα μειωσει και την ταχυτητα.

πολυ θαψιμο η wind.πολλα παραπονα.αστα να πανε.

και εσυ επισης χαμηλα για το attenuation και το margin που εχεις.για να δεις αν φταιει κατι σε σενα δες τι εγραψα στον αποπανω.η να ερθει η wind να το τσεκαρει.

1:βασικά λόγο ότι τα καλώδια γραμμής εσωτερικά του σπιτιού είναι τουλάχιστο από το 1979-1981 κάλεσα ηλεκτρολόγο και θα τα αλλάξω την Δευτέρα όλη την γραμμή εσωτερικά του σπιτιού.

2:αν δεν δω βελτίωση έπειτα που θα έχω σκάσει κάπου στα 40-50€ στο μάστορα θα πάρω την wind να στείλει τεχνικό έτσι δεν θα έχει δικαιολογία του τύπου φταίνε τα καλώδια σας στο σπίτι.

3:αν και πάλι δεν γίνει τίποτα και επειδή μένω στο Ίλιον έχω διαβάσει για την HOL έχει δικό της δίκτυο κτλ λέω να την κάνω με γρήγορα πηδηματάκια από Wind. Τι γνώμη έχεις poulinos?

Δημοσ.

γιατι θυμαμαι οτι ειχα απαντησει σε αυτο το θεμα αλλα δεν βλεπω την απαντηση:P

α.δεν σημαινει οτι φταινε τα καλωδια στο σπιτι.δεν χαλαει ετσι απλα το καλωδιο.συνηθως μπορει να οξειδωθει απλα η ακρη του καλωδιου ή καμια υγρασία η μπορει απλα καποιος να εχει συνδεσει τα καλωδια λαθος η να εχει συνδεσει αναπληρωματικα για αυτο και να εχεις θεμα.

δευτερον απο κατανεμητη μεχρι πανω υπαρχει και δευτερο καλωδιο αναπληρωματικο.

γ.δεν αλλαζει ετσι ευκολα το καλωδιο ειδικα απο κατανεμητη μεχρι πανω στο σπιτι.αλλα σε πανω απο 4000-5000 ραντεβου που εχω παει σε σπιτια απορω αν ενα στα 100 σπιτια εχει μη αναστρεψιμο προβλημα στην καλωδιωση.

οποτε εσυ καλυτερα να φωναξεις τεχνικο να δει ποσο συγχρονιζεις στον κατανεμητη.αν εκει εισαι πχ 10.000 λες οκ αν εισαι ομως οπως πανω σιγουρα δεν φταινε τα καλωδια αλλακατι φταιει προς τα εξω.αμα δεν μπορεις να το κανεις εσυ τοτε φωναξε τεχνικο της wind να το κανει.

το ιδιοκτητο δικτυο της Hol ειναι οτι και των αλλων.οχιδενεχουν δικα τους καφαο δεν εχουν δικες τους γραμμες οχι

δεν θα σου δωσουν οπτικη οχι δεν θα σου δωσουν και την claudia schiffer παρεα με μια ferrari και ολα αυτα που λενε οι αχρηστοι και ψευτες πωλητες της Hol.

σε οποια εταιρεια και να πας θα παρεις το ιδιο καλωδιο.οποτε λογικα και τα ιδια προβληματα.οποτε η πρεπει να λυθει το προβλημα η αλλιως ζητας απο αλλη εταιρεια νεα γραμμη οποτε να πεσει σε αλλο χαλκο και κανεις το σταυρο σου να εισαι τυχερος να πεσεις σε καλυτερο χαλκο.εκτος αν ειναι θεμα της wind και υπαρχει καποιο προβλημα μεσα στο αστικο κεντρο οποτε εκει παλι πρεπει να το δει η wind.ειναι δικοι της ελεγχοι αυτοι.κανονικα πρεπει να τσεκαρει στο αστικο κεντρο οτι παιζει 24 και μετα να δει ποσο παιζεις στον κατανεμητη και αν το προβλημα συνεχιζει βλαβη σε οτε.τωρα αν ο οτε θα το πιασει βλαβη αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...