gerryhondros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 βαζω την μητρικη πανω και δεν μπουταρει..και επιπλεον χωρις μπαταρια δεν κανει μπιπ καθολου...δεν θα επρεπε να εκανε?τι μπορει να φταιει?
drkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 χωρις μπαταρια δεν κανει κανενα μπιπ. χωρις μνημες κανει. πες κατι παραπανω. δουλευε ή τωρα την πηρες?
gerryhondros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 και χωρις τις μνημες παλι δεν κανει..αυτο με προβληματιζει..την πηρα απο ενα παιδι
kostinio_13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν την πάρεις, την είδες να δουλεύει???
drkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 εχεις κουμπωσει την τροφοδοσια του επεξεργαστη? μηπως εχεις ξεχασει τροφοδοσια καρτας γραφικων? μηπως το jumper απο το clear cmos ειναι τοποθετημενο εκει που κανει clear?
batistapao13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εγω εδωσα την μητρικη στο παιδι η μητρικη οταν εφυγε απο μενα αποσυνδεθηκε απο το 2ο συστημα μου και δουλευε αριστα περνωντας occt memtset kai intel burn test..απο εκει και περα η συνναλαγη εγινε πριν ενα μηνα.δεν μου ειχε βγαλει προβλημα εκτος και αν ο αγοραστης την ακουμπησε πουθενα παραξενα η χτυπησε καπου..οπως ενας φιλος απο γειτονικο φορουμ που αγορασε μνημες λαπτοπ απο μενα και τις εβαλε μεσα στην τσεπη του στο τζιν εκτεθειμενες και οταν τις εφερε να τις ελενξω λειπανε ποδαρακια απο τσιπακια πανω τσεκαρε παντως το Jumper γιατι του αλλαξα θεση για να χαθουν οι ρυθμισεις μου οταν την εβγαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα