Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλό θα ήταν επίσης να παρουσιαστούν οι συντελεστές στο "Ποιοι είμαστε", γιατί οι καιροί είναι πονηροί :ph34r:

Διομηδης Σπινέλλης, πρωην γενικος γραμματεας πληροφοριακων συστηματων και ισως ο κυριοτερος λογος που δημιουργηθηκε τοσος ντορος για τη σελιδα.

Οσον αφορα το ποιον του, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θεωρουμε "γραναζι του συστηματος".

• Like 1
Δημοσ.

Απλά δεν μπαίνω σε αυτό το λεωφορείο!

Αν εχεις μετακομίσει και εργάζεσαι σε άλλη χώρα τότε μπορείς να επικαλεστείς οτι δεν είσαι μέσα στο λεωφορείο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κοίτα γύρω σου γιατί είσαι ήδη μεσα στο λεωφορείο

Δημοσ.

Διομηδης Σπινέλλης, πρωην γενικος γραμματεας πληροφοριακων συστηματων και ισως ο κυριοτερος λογος που δημιουργηθηκε τοσος ντορος για τη σελιδα.

Οσον αφορα το ποιον του, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θεωρουμε "γραναζι του συστηματος".

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Τον είχα καθηγητή τον Σπινέλλη. Από όσο τον γνώρισα λοιπόν είναι εξαιρετικός στον τομέα του και σίγουρα δεν προερχόταν από κομματικούς κύκλους. Καλές οι προθέσεις ελπίζω να βοηθήσει.

Δημοσ.

αυτο σκεφτομουν και εγω.

απο το να λέμε μεταξύ μας ποιός κόβει ή δεν κόβει αποδείξεις ή να το γράφουμε σε διάφορα sites κάνεις την καταγγελία σου στο 11012 και πιάνει τόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφορικά με το δίπλωμα, όταν άμα κοπείς πρέπει να σκάσεις ένα ματσο λεφτά, και πολλές φορες κόβουν επίτηδες ατομα για να υποχρεωθεις να λαδώσεις την επόμενη, τοτε ΝΑΙ, ειναι υποχρεωτικό το λάδωμα.

Ποιος θα πήγαινε να λαδώσει αν το παράβολο για να ξαναδώσεις ήταν 5-10 ευρώ; και μην μου πείτε ότι έχουν και λειτουργικά έξοδα.. με τόσα άτομα που εξετάζονται, αθροιστικά υπερκαλύπτεται και το κόστος της πληρωμής των εξεταστών αλλά και τυχον βενζίνες και άλλα.. αλλα το παρακράτος δεν αφήνει να γίνει αυτό το πράγμα..

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτο το λεωφορειο δεν εχει δεν μπαινω, δεν κανω, δεν δειχνω. Σταματηστε να ειστε παρτακηδες και κοιταξτε λιγο τριγυρω σας ποσο ΜΑΠΑ εχει καταντησει η ζωη μας επειδη ο καθενας κοιταζει την παρτυ του.

Η απαντηση σου δεν ειναι καθολου καλυτερη απο την ευθηνη που εχουν ολοι εχουν φερει την χωρα μας σε αυτο το τελμα.

Ευθηνοφοβοι και μαγκες/εξυπνακηδες του κολου και εκ του ασφαλους.

Αυτα τα ολιγα.

Κατέβηκα σε πολλές πορείες έως τώρα και δεν είδα κάτι να αλλάζει ειδικά σε θέματα παιδείας που κατέβηκα επί αρσένη, επί γιαννάκου κλπ κλπ.

Αυτή η χωρα είναι σάπια από παλιά με πορείες δεν αλλάζει τίποτα δυο είναι η επιλογές A) δημοκρατικά με εκλογές και Β) με ένοπλη επανάσταση.

Υ.Γ

Αυτά που λέω δεν τα λέω σαν βολεμένος αλλα σαν απελπισμένος είμαι άνεργος ένα χρόνο τώρα και με πολλά σοβαρά προβλήματα στο σπίτι μου.

Δημοσ.

Τοτε ζητω συγνωμμη για τον σκληρο τροπο απαντησης προς εσενα.

Ο τροπος που απαντησες μου εδωσε την εντυπωση πως αν οχι βολεμενος, σιγουρα αδιαφορος. Μην το παρεις προσωπικα.

Οι πορειες ποτε δεν εχουν αλλαξει κατι, Αν ειναι να γινει αλλαγη τοτε να γινει με τον πρωτο τροπο γιατι με τον δευτερο σιγουρα δεν θα βρεθει λυση. Αν αλλαξουμε εμεις πρωτα και ζηταμε το αυτονοητο και συμπαραστεκομαστε διπλα στο σωστο και στο δικαιο τοτε ολα μπορουν να αλλαξουν.

Δημοσ.

Μπορούμε για παράδειγμα να δώσουμε καταγγελίες για παράνομο πλουτισμό πολιτικών προσώπων, αυτοδιοικητικών και άλλων που κάνουν χλιδάτη ζωή και το παίζουν φτωχοί;

Δημοσ.

80δις δηλώσανε μισθωτοι-συνατξ.

11,5 δις οι ελευθεροι επαγγελματίες.

και χίλια δυο παραδείγματα. Σε πολιτικά δεν κάνω αναφορά καν.

βέβαια , ρώτησε κανείς το αυτονόητο ;

πόσοι είναι οι μισθωτοί και πόσοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που αναφέρονται στη σύγκριση;

προσοχή : ελεύθεροι επαγγελματίες κανονικά δεν θεωρούνται αυτοί που είναι συνέταιροι σε Ο.Ε. - Ε.Ε.

αν στο συγκριτικό είναι 3 εκατομμύρια μισθωτοί, και 300 χιλιάδες ελ. επαγγελματίες , ε , δε μας γαμ..... ;;;

όχι ότι δεν υπάρχει φοροδιαφυγή, αλλά το τι λένε τα κανάλια και τα blogs τελευταία , είναι απόλυτη παραπληροφόρηση...

Αν εχεις μετακομίσει και εργάζεσαι σε άλλη χώρα τότε μπορείς να επικαλεστείς οτι δεν είσαι μέσα στο λεωφορείο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κοίτα γύρω σου γιατί είσαι ήδη μεσα στο λεωφορείο

να μη σου πω και κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου !!!

Δημοσ.

Το site αυτό, ως εντελώς αναξιόπιστο, θα καταντήσει γραφικό. Είναι ήδη βασικά.

Swyped από το Optimus 2X με τη χρήση του καταραμένου Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα συγνώμη κιόλα αλλά είμαι ο μόνος που όλα αυτού του τύπου τα sites τα βλέπω τελείως άνευ ουσίας;!

Μα τελείως όμως άχρηστα;!

Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν επικροτώ την παρανομία, την αδικία, τις μίζες, τη φοροδιαφυγή κλπ. Ίσα - ίσα μάλιστα που τα καταδικάζω, τα γιουχάρω και τοποθετούμε και ανοιχτά εναντίον τους.

Όμως, απ' την άλλη, είναι σοβαρά αυτά τα πράματα με τέτοιου τύπου κινήσεις;;;!!!

Όταν στερούνται της όποιας αξιοπιστίας τους, ΠΟΙΟΣ νορμάλ άνθρωπος θα τα πάρει στα σοβαρά και θα εξακολουθεί να θεωρείται νορμάλ σαν άνθρωπος;;;!!!

Τη στιγμή δηλαδή που ΑΝ και λέω αν, πάρουν κάποτε, κάποια ουσιαστική δημοτικότητα με αύξηση επισκεψιμότητας και αναφορών εντός τους, δεν είναι απολύτως όμως σίγουρο ότι, με τον τρόπο που προσφέρουν, θα στηλιτευθούν υπέρ του ενός ή του άλλου ύποπτου συμφέροντος;;;!!!

Και τέλος πάντων, ποιος θα μπορούσε να μου εγγυηθεί εμένα το πόσο αλήθεια κρύβεται πίσω από την όποια τάση τείνει να διακρίνεται από τέτοιες δηλώσεις εκεί, τη στιγμή που θα μπορούσε, οργανωμένα πια από κάπου, να προστεθεί στοχευμένη παραπληροφόρηση;;;!!!

Δηλαδή τι;! Πρέπει ξαφνικά να προωθούμε έστω και έμμεσα τη λασπολογία ή έστω τις συνθήκες που της επιτρέπουν την επέκτασή της;;;!!!

Δημοσ.

Καλό το site καλή η προσπάθεια αλλά θα ήθελα και να έχει για απόδειξη πχ σε συγκεκριμένες καφετέριες ποτέ δεν μου κόβουν απόδειξη πάντα χρειάζεται να τη ζητάω.

Δημοσ.

όσο δε μιλάμε σε όσους βγάζουν λεφτά στην πλάτη μας για να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται το φαινόμενο θα συνεχίζεται. Τέτοιες κινήσεις χρειάζονται, πρέπει να γίνονται και πρέπει να υποστηρίζονται. Αν αυτές οι δραστηριότητες αποτύχουν , αυτό θα είναι ότι ο Έλληνας δεν έχει πεινάσει ή ξεβολευτεί αρκετά ώστε να σηκωθεί από τον καναπέ του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...