REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί η Ελλάδα ανήκει σε όλους και αν καταστραφεί θα καταστραφούν και αυτοί που δεν ψήφισαν μνημόνιο. Αν βλέπεις οτι ο οδηγός πάει το αμαξι στο γκρεμό φωνάζεις και εσύ ακόμα κι αν ελεγες οτι ο οδηγός αυτός ειναι μάπας Απλά δεν μπαίνω σε αυτό το λεωφορείο!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε και μπλογκ με οδηγίες μεταμόσχευσης ανθρώπινου εγκεφάλου.Εκεί να δεις χρησιμότητα στο Γιουνάν. Aσχετο αλλα το Γιουναν σημαινει " Ίωνας " Οποτε "Γιουνανιστάν" σημαινει "χωρα των Ιώνων" http://el.wikipedia.....org/wiki/Ίωνες
mourlos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά δεν μπαίνω σε αυτό το λεωφορείο! Σε αυτο το λεωφορειο δεν εχει δεν μπαινω, δεν κανω, δεν δειχνω. Σταματηστε να ειστε παρτακηδες και κοιταξτε λιγο τριγυρω σας ποσο ΜΑΠΑ εχει καταντησει η ζωη μας επειδη ο καθενας κοιταζει την παρτυ του. Η απαντηση σου δεν ειναι καθολου καλυτερη απο την ευθηνη που εχουν ολοι εχουν φερει την χωρα μας σε αυτο το τελμα. Ευθηνοφοβοι και μαγκες/εξυπνακηδες του κολου και εκ του ασφαλους. Αυτα τα ολιγα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Σε αυτο το λεωφορειο δεν εχει δεν μπαινω, δεν κανω, δεν δειχνω. Σταματηστε να ειστε παρτακηδες και κοιταξτε λιγο τριγυρω σας ποσο ΜΑΠΑ εχει καταντησει η ζωη μας επειδη ο καθενας κοιταζει την παρτυ του. Η απαντηση σου δεν ειναι καθολου καλυτερη απο την ευθηνη που εχουν ολοι εχουν φερει την χωρα μας σε αυτο το τελμα. Ευθηνοφοβοι και μαγκες/εξυπνακηδες του κολου και εκ του ασφαλους. Αυτα τα ολιγα. Εχεις δικιο, ομως η επιθετικοτητα και η διχονοια που "βγαζει" ο λογος σου συμβαλει στο προβλημα. *κατα την ταπεινη μου αποψη ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ή το απειρως σημαντικοτερο αν θες) ειναι το χιλιοειπωμενο (αλλα τοσο αληθες) "ελλειψη παιδειας". σχεδον σε ολα τα επιπεδα και σε ενα τεραστιο κομματι του πληθυσμου.
mourlos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ουτε επιθετικος ειμαι ουτε διχονοια προσπαθω να σπειρω. απλα αυτη η αδιαφορια ειναι που με κανει να ντρεπομαι για την νεολαια. Με βρισκεις απολυτα συμφωνω για την ελλειψη παιδειας 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 πηγα να δηλωσω το λαδωμα για το διπλωμα μηχανακι που πηρα. Αλλα δε με αφηνει επειδη δεν μπορω να βαλω την υπηρεσια οργανισμος. Δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Καλη σκεψη θελει ακομα δουλεια. Φτιαξτε αυτο με το λαδωμα για διπλωμα, ειναι σχεδον ολος ο πλυθησμος της αττικης που θα μπορουσε να γραψει περιστατικα, και τους χανεται απο πελατες του site. Είσαι και εσύ συννένοχος. Έκανες κάπποια κατεγγελία; Περίμενες ένα τέτοιο εγχείρημα για να ξεκινήσεις; Θα μου πεις ότι έτσι είναι το σύστημα κλπ κλπ. Και εγώ έδωσα δίπλωμα και το πήρα χωρίς λάδωμα. Είναι παρεξηγήσημα αυτά που λέω, το ξέρω. Όσο για αυτό το σαίτ δεν πολυσυμφωνώ με την ανωνυμία. Αν υπάρχει κάτι χειροπιαστό πας στην αρμόδια υπηρεσία και κάνεις καταγγελία. Θα μου πεις θα γίνει κάτι; Αν πάει μόνο ένας, όχι. Αλλά αν πάνε πολλοί δεν θα γίνει;!! Μα σε αυτή ακριβώς την λειτουργία βασίζεται και το εγχείρημα. Γιατί να βάλουμε μεσάζοντες και στην καταγγελία; Υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που μπορεί να το χρησιμοποιήσουν αρνητικά. Για δυσφήμιση κλπ. Και αν σου βγει το όνομα δεν σε ξεπλένει τπτ. Φιλικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν σε ξερω σαν ανθρωπο φυσικα. Απλα σχολιασα λιγο μερικες επιθετικες φρασεις. Καλα πταισμα ειναι αυτο, εδω ακουγονται πολυ χειροτερα πραγματα στον δρομο δυστυχως. Νομιζω παντως καταλαβαινομαστε.
kostas_dr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εύκολα αυτό μπορεί να καταλήξει σε κύκλωμα εκβιαστών. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εύκολα αυτό μπορεί να καταλήξει σε κύκλωμα εκβιαστών. Τιποτα παιδια... το θεμα ειναι να τα καταγγέλλουμε στις αρμοδιες αρχες και οχι σε ενα site που δεν θα εχει και αντικρισμα. Θα μου πεις τωρα "ωχ... αδερφε που να καταγγειλω τωρα... στην Ελλαδα ζουμε. Θα μπλεξω, θα στιγματιστω και δεν θα γινει και τιποτα" Ειναι και αυτο μια αληθεια... Ειναι φαυλος κυκλος...
Socratis_g Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 τι μ*αλακία είναι αυτή? διαυθορά απο αυτόν που ζήτησε "μίζα", διαυθορά και απο τον ανώνυμο μ*λάκα που του την έδωσε και μπαίνει στο site και το δηλώνει. και είναι ανώνυμο λέει για να δούμε το ύψος της διαφθοράς... λες και δεν την ξέρουμε.. 80δις δηλώσανε μισθωτοι-συνατξ. 11,5 δις οι ελευθεροι επαγγελματίες. και χίλια δυο παραδείγματα. Σε πολιτικά δεν κάνω αναφορά καν. Το θεωρώ αχρηστη προσπάθεια που δεν κάνει καμία αρχή σε τίποτα. αν θέλουν να το κάνουν επώνυμο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ^ ελα ρε συ... ολοι δεν το εχουμε κανει? αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο? Αλλος εδωσε το 50αρικο για να βγει το διπλωμα πιο γρηγορα, αλλος ενεδωσε στον αγραφο νομο και εδωσε το 1000ρικο για να χειρουργηθει η μανουλα του αμεσα, αλλος ζητησε να μην του κοψουν αποδειξη στα ρουχα που πηρε για να "γλυτωσει" καποια λεφτα... κλπ Αυτα φυσικα ειναι πταισματα ετσι.. αλλα ολοι τα εχουμε κανει. Μακαρι να μην γινονται ουτε αυτα τα απλα στο μελλον , μακαρι! Το μεγαλο προβλημα ομως ειναι η ελλειψη παιδειας (μιλαμε για τραγωδια) και το οτι μας εχουν στρεψει τον εναν εναντια στον αλλο. Καταφεραν και μας εκαναν να τρωγομαστε μεταξυ μας και να αλληλοκατηγορουμαστε. Η κοινωνια σημερα βιωνει ενα μικρο εμφυλιο. Ελ. επαγγελματιες vs μισθωτοι. Straight vs gay, Ολυμπιακοι vs Παναθηναικοι, Aριστεροι vs Κεντρωοι vs δεξιοι. Παντα υπηρχαν αυτα απλα τωρα η αντιπαλοτητα και το μισος εχουν εκτοξευθει.
butters Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εύκολα αυτό μπορεί να καταλήξει σε κύκλωμα εκβιαστών. Και γω αυτό σκέφτομαι... μη γίνει φάση troktiko "ένας καταναλωτής - αναγνώστης"... Είμαι εναντίον του ανώνυμου, ειδικά αν αυτό καταλήγει σε ιντερνετικό ευχολόγιο. Εύκολα μπορώ να γράψω ότι ο τάδε ταμίας της Χ εφορίας ζήτησε μίζα και άντε να αποδείξει ο άλλος ότι δεν είναι ελέφαντας, τη στιγμή που εκτίθεται (δικαιολογημένα ή όχι). Ελπίζω η προσπάθεια να οδηγεί σε κινητοποιήσεις που θα συνυπογράφονται επώνυμα. Καλό θα ήταν επίσης να παρουσιαστούν οι συντελεστές στο "Ποιοι είμαστε", γιατί οι καιροί είναι πονηροί 2
Socratis_g Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ^ ελα ρε συ... ολοι δεν το εχουμε κανει? αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο? Αλλος εδωσε το 50αρικο για να βγει το διπλωμα πιο γρηγορα, αλλος ενεδωσε στον αγραφο νομο και εδωσε το 1000ρικο για να χειρουργηθει η μανουλα του αμεσα, αλλος ζητησε να μην του κοψουν αποδειξη στα ρουχα που πηρε για να "γλυτωσει" καποια λεφτα... κλπ Αυτα φυσικα ειναι πταισματα ετσι.. αλλα ολοι τα εχουμε κανει. Μακαρι να μην γινονται ουτε αυτα τα απλα στο μελλον , μακαρι! Το μεγαλο προβλημα ομως ειναι η ελλειψη παιδειας (μιλαμε για τραγωδια) και το οτι μας εχουν στρεψει τον εναν εναντια στον αλλο. Καταφεραν και μας εκαναν να τρωγομαστε μεταξυ μας και να αλληλοκατηγορουμαστε. Η κοινωνια σημερα βιωνει ενα μικρο εμφυλιο. Ελ. επαγγελματιες vs μισθωτοι. Straight vs gay, Ολυμπιακοι vs Παναθηναικοι, Aριστεροι vs Κεντρωοι vs δεξιοι. Παντα υπηρχαν αυτα απλα τωρα η αντιπαλοτητα και το μισος εχουν εκτοξευθει. οπως το λες είναι. οταν ο ακατανόμαστος (απογορευει το insomnia να αναφαιρθώ σε πολιτκούς) είπε "μαζί τα φάγαμε". έχει απόλυτο δίκιο.
skiabox Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 τι μ*αλακία είναι αυτή? διαυθορά απο αυτόν που ζήτησε "μίζα", διαυθορά και απο τον ανώνυμο μ*λάκα που του την έδωσε και μπαίνει στο site και το δηλώνει. και είναι ανώνυμο λέει για να δούμε το ύψος της διαφθοράς... λες και δεν την ξέρουμε.. 80δις δηλώσανε μισθωτοι-συνατξ. 11,5 δις οι ελευθεροι επαγγελματίες. και χίλια δυο παραδείγματα. Σε πολιτικά δεν κάνω αναφορά καν. Το θεωρώ αχρηστη προσπάθεια που δεν κάνει καμία αρχή σε τίποτα. αν θέλουν να το κάνουν επώνυμο. Αφού είναι σε άμυνα οι άνθρωποι από το 81 και μετά τι θέλεις να κάνουν, να πληρώνουν φόρους που αντί να γυρίζουν σε αυτούς πηγαίνουν σε ρουσφέτια - στουρνάρια - κοπρόσκυλα;Άσε που για να πιάσεις τη φοροδιαφυγή πρέπει να μηχανογραφήσεις πράγματα , που σημαίνει ότι την επόμενη μέρα απολύονται 400 χιλιάδες γραφειοκράτες. Το έχω ξαναγράψει.Η σειρά με την οποία θα σταματήσει η κατρακύλα είναι ίδια με τη σειρά που ξεκίνησε το πρόβλημα το 81. Όλα τα υπόλοιπα είναι αυταπάτες.
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Σε οσους σχολιασανε το λαδωμα μου, για το διπλωμα για μηχανακι: Ναι ηταν υποχρεωτικο, επειδη ειδα με τα ματια μου οτι οσοι δε λαδωσαν κοπηκαν για γελιες αφορμες, ετσι ωστε να αναγκαστουν να λαδωσουν την επομενη φορα. Αυτο μου το ειπε και ο δασκαλος "αστους αυτους που δε λαδωσαν θα κοπουν" και το ειδα και με τα ματια μου. Επειδη εγω το διπλωμα το ηθελα αμεσα για τη δουλεια μου, κατα καποιο τροπο "υποχρεωθηκα" να πληρωσω. Αυτα που λετε περι "εισαι συνενοχος επειδη πληρωσες" τα λετε εκ του ασφαλους φυσικα ως συνηθως. Η γνωμη μου ειναι οτι η ασηδωσια των εξεταστων οδηγησης και το συστημα που δεν μπορει να τους ελεγξει ειναι το υπευθυνο, και οχι ο κακομοιρης που παει να δωσει για διπλωμα επειδη το χριαζεται αμεσα, και τον αναγκαζουν να πληρωσει με τον τροπο τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα