Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο στην Ελλάδα.. και αυτό διότι η χώρα μας κατέχει από τις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως σχετικά με την διαφθορά και όλες τις λοιπές έννοιες που την συνοδεύουν. Τελεία & παύλα λοιπόν ή αλλιώς η ανώνυμη γραπτή φωνή του λόγου μας ενάντια στην διαφθορά.Το Τελεία και Παύλα όπως αναφέρεται και στο site είναι ένα κίνημα πολιτών ενάντια στην διαφθορά. Στην ουσία αποτελεί έναν “ιντερνετικό” χώρο όπου ο καθένας, χρησιμοποιώντας την ανωνυμία του, έχει την δυνατότητα να αναφέρει οποιοδήποτε συμβάν διαφθοράς έχει πέσει στην αντίληψη του μέσω ενός αρκετά καλοσχεδιασμένου web UI.

Με την ολοκλήρωση ενός καταγεγραμμένου περιστατικού ο “euroδιαφθορομετρητής” που έχει τοποθετηθεί στην άνω δεξιά γωνία ανανεώνεται έτσι ώστε να δείχνει ανά πάσα στιγμή το χρηματικό ποσό που έχει πάει στους κατόχους του με “πλάγιο τρόπο”.

Όπως αναφέρθηκε ήδη τα περιστατικά υποβάλλονται μέσω μιας πλήρης ανωνυμίας από την μεριά των πολιτών και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος εξακρίβωσης του εάν είναι αληθή ή όχι. Οι ιδρυτές του εν λόγο κινήματος υποστηρίζουν όμως πως “αν εμφανιστούν εκατοντάδες καταγγελίες για τον ίδιο φορέα, οι υπόλοιποι πολίτες πρέπει να υποψιαστούν ότι ενδεχομένως κάτι “τρέχει” σ’ αυτόν τον φορέα και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν ίσως αλλάξουν συμπεριφορά.”

Τελεία και παύλα λοιπόν, για μια Ελλάδα με λιγότερη.. διαφθορά!

Source.png Πηγή: gadgeta.me

Επεξ/σία από IoNik
Δημοσ.
Όπως αναφέρθηκε ήδη τα περιστατικά υποβάλλονται μέσω μιας πλήρης ανωνυμίας από την μεριά των πολιτών και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος εξακρίβωσης του εάν είναι αληθή ή όχι.

ετοιμη δικαιολογια ειναι αυτη για να το κλεισει ο εισαγγελεας, οταν σε κανα 2-3 μηνες το σιτε θα εχει αποκτησει μεγαλη δημοτικοτητα και αρχισει να "τσιμπαει".

Δημοσ.

καλή προσπάθεια, καλό θα ήταν να προστεθεί κατηγορία για αυτούς που δεν κόβουν αποδείξεις μιας και υπάρχουν πάρα πολλοι

αυτο σκεφτομουν και εγω.

Δημοσ.

Φοβερή ιδέα (για το τελειαπαυλα, οχι τη μεταμοσχευση). Όπως φοβερή είναι η άλλη ιδέα που κάθομαι στην καρέκλα του γραφείου και κάνω Like ενάντια στα μέτρα ή κάνω Like για να γίνει κάτι «επιτέλους». Εννοείται οτι βαριέμαι να κουνήσω τον κώλο μου και να πάω στη διαδήλωση.

Όποιος θέλει δίκαιη φορολογική πολιτική :

1. απαιτεί απο τους εκλεγμένους άρχοντες του δίκαιη φορολογική πολιτική αλλιώς δεν πληρώνει την εφορία του
  2. απαιτεί απο αυτόν που δεν κόβει αποδειξη είτε να κόψει απόδειξη ή να κάνει την ανάλογη έκπτωση σε ΦΠΑ και φόρο εσόδων.

• Like 5
Δημοσ.

πηγα να δηλωσω το λαδωμα για το διπλωμα μηχανακι που πηρα. Αλλα δε με αφηνει επειδη δεν μπορω να βαλω την υπηρεσια οργανισμος. Δεν υπαρχει τετοια επιλογη.

Καλη σκεψη θελει ακομα δουλεια.

Φτιαξτε αυτο με το λαδωμα για διπλωμα, ειναι σχεδον ολος ο πλυθησμος της αττικης που θα μπορουσε να γραψει περιστατικα, και τους χανεται απο πελατες του site.

Δημοσ.

καλή προσπάθεια, καλό θα ήταν να προστεθεί κατηγορία για αυτούς που δεν κόβουν αποδείξεις μιας και υπάρχουν πάρα πολλοι

Νέχρι στιγμής, από αυτούς που δεν κόβουν από μόνοι τους και τελικά τη ζήτησα ο ίδιος, κανένας δεν μου έχει αρνηθεί.

Food for thought.

• Like 2
Δημοσ.

Νέχρι στιγμής, από αυτούς που δεν κόβουν από μόνοι τους και τελικά τη ζήτησα ο ίδιος, κανένας δεν μου έχει αρνηθεί.

Food for thought.

το θεμα ειναι να σου φερνουν μαζι με την παραγγελια σου, αυτοι πονταρουν σε αυτους που δε ζητανε

• Like 1
Δημοσ.

πηγα να δηλωσω το λαδωμα για το διπλωμα μηχανακι που πηρα. Αλλα δε με αφηνει επειδη δεν μπορω να βαλω την υπηρεσια οργανισμος. Δεν υπαρχει τετοια επιλογη.

Φτιαξτε αυτο με το λαδωμα για διπλωμα, ειναι σχεδον ολος ο πλυθησμος της αττικης που θα μπορουσε να γραψει περιστατικα, και τους χανεται απο πελατες του site.

όχι οτι διαφωνώ μαζί σου και ξέρω πώς είναι, αλλα σε αναγκάσαν να λαδώσεις...? εγώ που έδωσα το 2009 δεν μου ζητήθηκε καν

Το Τελεία και Παύλα όπως αναφέρεται και στο site είναι ένα κίνημα πολιτών ενάντια στην διαφθορά. Στην ουσία αποτελεί έναν “ιντερνετικό” χώρο όπου ο καθένας, χρησιμοποιώντας την ανωνυμία του, έχει την δυνατότητα να αναφέρει οποιοδήποτε συμβάν διαφθοράς έχει πέσει στην αντίληψη του μέσω ενός αρκετά καλοσχεδιασμένου web UI.

Source.png Πηγή: gadgeta.me'>http://www.gadgeta.m...#39;]gadgeta.me

ας γίνει ένα authentication έστω βασικό μέσω facebook η google ... δεν νομίζω οτι φοβάται κανείς να δώσει το όνομα του σε ένα site για κάτι τέτοιο. άλλο το να μην θές να καταγγείλεις οτι δεν σε πληρώνουν στην δουλειά σου γιατι ξέρεις οτι την άλλη μέρα θα σε απολύσουν.

Δημοσ.

... από πότε το λάδωμα για δίπλωμα είναι υποχρεωτικό; Αν όντως οι εξεταστές το απαίτησαν χρειάζεται καταγγελία, αν όμως είναι το γνωστό "να τα δώσω μη τύχει και κάνω καμιά πατάτα και πρέπει να ξαναδώσω εξετάσεις", είσαι υπερβολικός

Δημοσ.

Φοβερή ιδέα (για το τελειαπαυλα, οχι τη μεταμοσχευση). Όπως φοβερή είναι η άλλη ιδέα που κάθομαι στην καρέκλα του γραφείου και κάνω Like ενάντια στα μέτρα ή κάνω Like για να γίνει κάτι «επιτέλους». Εννοείται οτι βαριέμαι να κουνήσω τον κώλο μου και να πάω στη διαδήλωση.

Γιατί να πάω στη πορεία αδερφέ είχαμε εκλογές πριν 2 μήνες και αντί να ψηφίσουν αυτό που έπρεπε βγάλαν τα ίδια.

Εγώ στη κάλπη έκανα το καθήκον μου και δεν έχω τύψεις, όσοι τους ψηφισαν καλά να πάθουν και να το βουλώσουν τώρα!

• Like 3
Δημοσ.

Αν θες επέκτεινε το site και στον τομέα 'γραφειοκρατεία'. Δηλαδή θα γράφει ο καθένας πόσα και τι χαρτιά χρειάζονται για κάποια ενέργεια.Μετά κάθε μήνα μπορείς να ετοιμάζεις ένα report και να το στέλνεις στον Olli Rhen, μπας και καταλάβουν και αυτοί οι τρελοί ότι δεν έχει νόημα να μας δανείζουν συνέχεια λεφτά (αυτοί το κάνουν για να βγάζουν εύκολα χρήματα βέβαια) αφού δε γίνεται καμιά πρόοδος. Επίσης αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τα ρεκόρ Guinness.

(by the way εκπληκτική front page, συγχαρητήρια για το μοντέρνο design)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να πάω στη πορεία αδερφέ είχαμε εκλογές πριν 2 μήνες και αντί να ψηφίσουν αυτό που έπρεπε βγάλαν τα ίδια.

Εγώ στη κάλπη έκανα το καθήκον μου και δεν έχω τύψεις, όσοι τους ψηφισαν καλά να πάθουν και να το βουλώσουν τώρα!

Γιατί η Ελλάδα ανήκει σε όλους και αν καταστραφεί θα καταστραφούν και αυτοί που δεν ψήφισαν μνημόνιο. Αν βλέπεις οτι ο οδηγός πάει το αμαξι στο γκρεμό φωνάζεις και εσύ ακόμα κι αν ελεγες οτι ο οδηγός αυτός ειναι μάπας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...