Προς το περιεχόμενο

Πολλα προβληματα με το pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα μια βοήθεια έχω πολλα κρασαρισματα στο πς μου συγκεκριμένα όταν παίζω lol και ή ακούω ράδιο ή μιλάω Skype μου κάνει τα εξής:

1) συνέχεια με πετάει απο το παιχνίδι κι μου λέει ανεπαρκής μνήμη έχω 4gb απο αυτα ελεύθερα τα 2.75 και όταν παίζω φτάνει το πολυ στο 50-60 % ram σε χρήση μαζι με ένα απο τα δυο παραπάνω εκτός του παιχνιδιού

2)κρασαρει και εκει που παίζω και ακούω μουσική κολλάει μένει σταθερή οθόνη κολλάει και ακούω περίεργα τον ήχο με θόρυβο και πρέπει να κάνω μόνο επανεκκινηση

3)όταν έχω λολ και Skype μαζι κολλάει το παιχνίδι και το Skype και παίζουν με διακοπές

4) τέλος αρκετές φορές πέφτουν τα fps του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να κολλάει και να πηγαίνει πιο αργά ενώ παλια έπαιζε κανονικά( Asus en8600 gt)

Παιδιά το σύστημα μου είναι ολοκαίνουργιο εκτός της κάρτας και δε ξέρω τι γίνεται

Αν μπορεί κανείς ασ βοηθήσει

Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη για το πολυ μπλα μπλα απλα προσπαθώ να εξηγήσω όσο καλύτερα μπορω :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κανείς ; Ούτε απο τους άμεσους που απαντούν

Δεινοσαυρος ή thanos?

Δημοσ.

Δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλο pc. (έλεγξε και τη συνδεσμολογία μήπως και δεν έχει κουμπώσει καλά κάποιο εξάρτημα)

Αν δεν δείξει πρόβλημα, σου προτείνω format(!), δε γαμιέται( ; )... εγώ πάντως θα το 'κανα!

Δημοσ.

Αυτο σκέφτομαι κ μάλλον θα πάω για 64 bit .δε ξέρω πως να τα εξηγήσω

Δημοσ.

Για τα 64άρια συμφωνώ κι εγώ, καλή η σκέψη σου. Έτσι το σύστημα θα μπορεί να εκμεταλευτεί όλη την εγκατεστημένη μνήμη...

Δημοσ.

Τα fps δε καταλαβαίνω γιατι πέφτουν όμως :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...