antwnic4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Στον υπολογιστή μου έχω κάνει format και έχω εγκαταστήσει ό,τι dirvers μου είχε ο υπολογιστής(από multirama τον πήρα με windows vista 32 bit εγκατεστημένα και έβαλα τα 7 64 bit).Έχω κατεβάσει μερικά προγράμματα που ανιχνεύουν και κατεβάζουν drivers και έχω βρει διάφορους ανά καιρούς αλλά δεν θυμάμαι ποιους έχω κατεβάσει. Μπροστά έχω μία θύρα επιπλέον για ηχεία και μία για μικρόφωνο όπως επίσης και 3 για usb. Των usb δουλεύουν, αλλά του ηχείου και του μικροφώνου δεν μου εμφανίζει καν στον υπολογιστή ότι έχω συνδέσει κάτι. Κάρτα γραφικών και ήχου δεν ξέρω από που μπορώ να τα δω, το μόνο που μπορώ να δω είναι ο επεξεργαστής μου είναι Intel® Core2 Duo CPU e7300 @ 2.66GHz 2.67GHz. Θα ψάξω να δω που θα τα βρω, αλλά εντομεταξύ αν μπορούσε κάποιος να με προσδιορίσει, θα ήμουν ευγνώμων. :-) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 1) κατέβασε cpuz (free) 2) βρες το chipset της μητρικής απο το προγράμμα 3) γράψε τον τύπο και τη μάρκα δηλαδή Asus κτλ στο google και γράψε επίσης για drivers ήχου βρες κάποιον απο Realtek λογικά ή ότι σου προτείνει και θα τα βρει λογικα Αν όχι δες αν είναι συνδεδεμένα σωστα στην μητρική αλλιώς κάτι αλλο παίζει Καλη συνέχεια Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα