Latency Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 θα σας έχει τύχει να πάτε σε κάποιο IC και όταν πατάτε να παίξετε κάποιο παιχνίδι φορτώνει ο Loader ("copy from server") αυτό μπορεί να πάρει και 5-10-20 λεπτά, και αν είμαστε από αφτούς που δεν παίζουν μόνο λολ αλλά παίζουν αρκετά παιχνίδια, κατά ΜΟ θα χρειαστούμε 20λεπτά στο περίμενα γιατί να πληρώσω και να περιμένω ... πραγματικά τώρα, αυτό το σκέφτονται ???
god21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Σε καλά ic δεν συναντάς τέτοιες περιπτώσεις... ) Το έχω συναντήσει και εγώ καθώς δε παίζω lol. Ιδικά τα παιχνίδια που δεν παίζονται και πολύ χρειάζονται την φόρτωση, αλλά δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις αυτό
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δε συχνάζω σε Internet Cafe, αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο οι χρόνοι που αναφέρεις να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση σε ένα σωστά στημένο Gigabit δίκτυο. 1
Sash21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι φίλε μου δεν σκέφτονται αυτό. Ο υπολογιστής έχει ένα σκληρό 320-500GB. Στον server μπορεί να έχει 5 Χ 1 ΤΒ. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι στον σκληρό του υπολογιστή, συνήθως περνάμε τα πιο καινούργια και δημοφιλοί παιχνίδια. Έτσι όταν εσύ πας να παίξεις ένα παλιό και όχι τόσο δημοφιλές παιχνίδι, θα πρέπει να το "τραβήξεις" από τον Server. Τώρα αν εκεί που πας δεν είναι και τόσο καλό το δίκτυο μπορεί να σου κάνει κανένα 10λεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα