frarad Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Λόγω δουλειάς χρειάζεται να ταξιδεύω αρκετά συχνά στην Αλβανία κ στην Βουλγαρία, έτσι αποφάσισα να πάρω ένα GPS για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη. Επειδή όμως δεν γνωρίζω κ πολλά από το θέμα, όποια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη για μένα. Μερικά βασικά ερωτήματα που με απασχολούν είναι: 1)Υπάρχουν χάρτες για αυτές τις χώρες; Αν ναι ποια εταιρεία έχει τους καλύτερους 2)Πρέπει να αγοράσω κάποιο επώνυμο GPS ή μπορώ να πάρω κάποιο κινέζικο(που απ'οτι διαβάζω είναι ξεκλέιδωτο) κ να βάλω ό,τι θέλω εγώ μέσα 3)Να προτιμήσω κάτι με Windows CE (6?) Η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι κάτι παραπάνω απο καλή, οπότε φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα με τα ξεκλειδώματα Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Σιγουρα μπορεις να βρεις κινεζικο ξεκλειδωτο και να περασει χαρτες ευρωπης που καπου θα βρεις να κατεβασεις αλλα γιατι να μην παρεις αυτο που τους εχει ενσωματομενους ? http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/GPS/PNA-Car-Navigation/MLS-PNA-Destinator-PRO-43-GR-EU-33-ML-520-177.htm Ρωτα τι γινεται με αναβαθμισεις ευρωπαικων χαρτων μονο.
frarad Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση σου, γνωρίζεις αν έχει όντως για Αλβανία κ Βουλγαρία; Μήπως λέγοντας ευρωπαικούς χάρτες εννοούν μόνο τις "μεγάλες" χώρες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση σου, γνωρίζεις αν έχει όντως για Αλβανία κ Βουλγαρία; Μήπως λέγοντας ευρωπαικούς χάρτες εννοούν μόνο τις "μεγάλες" χώρες; Για πιο σιγουρα παρε στο Πλαισιο φιλε μου 2102892000 .Μην σε παρω και στον λαιμο μου αν και λογικα οταν λεμε Ευρωπη ειναι κι αυτες μεσα.
A23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 απλα να αποφύγεις τους MLS δεν υπάρχουν ποιο αργόστροφα gps.....! όσο για τους χάρτες που ζητάς υπάρχει για Garmin αυτός εδώ που είναι ο καλύτερος πιστεύω για τις συγκεκριμένες περιοχές ορίστε ένα link http://www.garmin.com.hr/Products/Details.aspx?productID=423&kultura=en εναλλακτική λύση είναι αυτή και ποιο γρήγορη: http://www.bunkertrails.org/wiki/index.php?title=Albania_Geopolitical_Mapset τώρα για BG υπάρχει και το αντίστοιχο όπως το AL απλά κάνε ένα search στο google!
nemesiskp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Επισης αν εχεις καποιο smartphone με android μπορεις πολυ ευκολα να βρεις αξιολογα προγραμματα με σπασμενους χαρτες στο ιντερνετ.Λογικα γινεται και σε κινητα με αλλο λειτουργικο,απλα εκει δεν γνωριζω να σου πω. Για τα mls θα διαφωνησω με τον φιλο παραπανω,μια χαρα gps ειναι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Επισης αν εχεις καποιο smartphone με android μπορεις πολυ ευκολα να βρεις αξιολογα προγραμματα με σπασμενους χαρτες στο ιντερνετ.Λογικα γινεται και σε κινητα με αλλο λειτουργικο,απλα εκει δεν γνωριζω να σου πω. Για τα mls θα διαφωνησω με τον φιλο παραπανω,μια χαρα gps ειναι. Ετσι ακριβως !!!!!!!!!
diagwnizomenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Λόγω δουλειάς χρειάζεται να ταξιδεύω αρκετά συχνά στην Αλβανία κ στην Βουλγαρία, έτσι αποφάσισα να πάρω ένα GPS για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη. Επειδή όμως δεν γνωρίζω κ πολλά από το θέμα, όποια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη για μένα. Μερικά βασικά ερωτήματα που με απασχολούν είναι: 1)Υπάρχουν χάρτες για αυτές τις χώρες; Αν ναι ποια εταιρεία έχει τους καλύτερους 2)Πρέπει να αγοράσω κάποιο επώνυμο GPS ή μπορώ να πάρω κάποιο κινέζικο(που απ'οτι διαβάζω είναι ξεκλέιδωτο) κ να βάλω ό,τι θέλω εγώ μέσα 3)Να προτιμήσω κάτι με Windows CE (6?) Η σχέση μου με τους υπολογιστές είναι κάτι παραπάνω απο καλή, οπότε φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα με τα ξεκλειδώματα Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Καλή μέρα ! Δεν ξέρω εάν ενδιαφέρεσαι ακόμα για το GPS (με Bulgaria Albania etc). Εάν ΝΑΙ, έχω ένα GPS MIO C320B με οθόνη 4,3” (χάρτες Ελλάδος) που το πουλάω με € 50 μαζί με μια γνήσια κάρτα SD της ΜΙΟ, που τοποθετείται στην υποδοχή (αρχικής αξίας € 100, την οποία πουλάω με € 25) του και η οποία έχει άλλες 22 χώρες κεντρικής και νότιο-ανατιολικής Ευρώπης. Όλα λειτουργούν άψογα. Εάν σε ενδιαφέρει στείλε απάντηση. Ευχαριστώ diagwnizomenos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα